Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Skaičiau tik dviejų dienų pokalbius, bet daugumos foto nebemačiau...

QUOTE(Ainoa @ 2012 09 14, 11:24)
man, tai netrukdo tos is sostines  biggrin.gif jei tik yra galinciu, tai as uz  smile.gif
o naujokiu nera is Kauno  g.gif man rimtai vienai bus baisu  rolleyes.gif

Nors labai bijosiu, bet bandysiu prisijungti biggrin.gif Ir smalsu... Ir baugu... lotuliukas.gif

Sea Girl, labai įdomu bus tavo ND, o vėliau ir foto pamatyti, nes pažįstu iš kitos (tyliai skaitomos) temos, kuriose tavo nuotraukomis žaviuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 14, 23:50)

Labos..... ir dar kart ACIŪ už komentarus...bet..ten gi  retorinis buvo...gylūs pamastymai apie šį bei tą biggrin.gif

na ne šiaip sau vis tiek rašei, kažkios reakcijos ir tikėjaisi

manau prieš rašant reikėjo pačiai giliai apmąstyt, ar reikia šitą rašyti iš vis smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
As labai pritariu Jurzolei, gerai viska isdeste,tikrai jau n-taji karta naujokes bedavojasi ir dar ne viena karta kils tokios bangos, bet labai nesinoretu,kad senbuves issilakstytu schmoll.gif

Poisone biggrin.gif ir as bijau,visa nakti sapnavau busima meeta ir Robobebras buvo ir Erika tokia griezta,zodziu baisu labai buvo doh.gif tai bent dviese bijosim dabar smile.gif

O as is niekur nezinau ir neprisimenu Sea girl,bet labai suzadinot visos smalsuma,lauksiu ir as ND ir foto paskui,jauciu turesim dar viena rimta mokytoja ir patareja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 15 rugsėjo 2012 - 07:18
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 15, 08:16)
Poisone biggrin.gif  ir as bijau,visa nakti sapnavau busima meeta ir Robobebras buvo ir Erika tokia griezta,zodziu baisu labai buvo  doh.gif  tai bent dviese bijosim dabar  smile.gif

na laba diena, Erika griežta smile.gif Nebent tik sapne buvo bigsmile.gif
Siūlau visom naujokėm prisijungti ar į Vilniaus ar Kauno, Klaipėdos susitikimus. Pamatysit, susipažinsit, iškart kitaip į komentarus reaguosit.

Aš tai dar įsigudrinčiau ir su fotoaparatu nueičiau ir paprašyčiau padėti ND atlikti biggrin.gif Vat tai liuksiniai ND būtų. Iškart per pirštukus gauni dėl netinkamai pasirinktų daiktų, padiskutuojama kodėl per tamsios per šviesios foto, draugiškai nusijuokiama kai nusikeiki dėl nesigaunančio wb namų darbo.... Įsivaizduojat kaip šioje temoje sublizėtumėt su tokiais ND bigsmile.gif
Čia idėja, tyliai skaitančioms ir nedrįstančioms prisijungti į temą.

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 15, 07:26)
na laba diena, Erika griežta  smile.gif Nebent tik sapne buvo  bigsmile.gif

aš ją pirmą kartą kai pamačiau, tai man ji labai pikta ciocė pasirodė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2012 09 15, 00:21)
Sea Girl, labai įdomu bus tavo ND, o vėliau ir foto pamatyti

QUOTE(Ainoa @ 2012 09 15, 07:16)
O as is niekur nezinau ir neprisimenu Sea girl,bet labai suzadinot visos smalsuma,lauksiu ir as ND ir foto paskui,jauciu turesim dar viena rimta mokytoja ir patareja

Na moteras, as tikejaus su ND tvarkingai techniskai prasmukti, o jos cia kazi ko tikisi...nevarykit man streso lotuliukas.gif
Gi ir lendu i sia tema truputi ideju ir ikvepimo pasisemti, o ne mena rodyt taip iskart biggrin.gif Siaip apkerpejau, apaugau, uzsitupejau vienoj vietoj..,pleskinu i seimos albuma eilinius buitiakus ir vaiku momentus(tik man vienai idomius) ir tiek, o kartais norisi nors kiek demesio verta kadra (a la mena) iskepti...na nors kartais... blush2.gif
Atsakyti
***** , noriu naujo juostinuko siaurai juostai doh.gif kaip atnorėt atgal? nors gal ir verta norėt? g.gif nes man labai užknisa, kad neveikia AF su 85mm, o gal su sigmom ir neturi jis veikt , kaip žinot? kur mūsų protinga vyryja? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2012 09 15, 07:31)
Na moteras, as tikejaus su ND tvarkingai techniskai prasmukti, o jos cia kazi ko tikisi...nevarykit man streso lotuliukas.gif
Gi ir lendu i sia tema truputi ideju ir ikvepimo pasisemti, o ne mena rodyt taip iskart biggrin.gif  Siaip apkerpejau, apaugau, uzsitupejau vienoj vietoj..,pleskinu i seimos albuma eilinius buitiakus ir vaiku momentus(tik man vienai idomius) ir tiek, o kartais norisi nors kiek demesio verta kadra (a la mena) iskepti...na nors kartais... blush2.gif

aš tavęs nežinau, paro savo darbų bigsmile.gif turi blogą ar dar kažką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2012 09 15, 08:31)
Gi ir lendu i sia tema truputi ideju ir ikvepimo pasisemti, o ne mena rodyt taip iskart biggrin.gif  Siaip apkerpejau, apaugau, uzsitupejau vienoj vietoj..,pleskinu i seimos albuma eilinius buitiakus ir vaiku momentus(tik man vienai idomius) ir tiek, o kartais norisi nors kiek demesio verta kadra (a la mena) iskepti...na nors kartais... blush2.gif

buitiakas ir a la menai, pavojingi žodžiai šioje temoje. Iki šiol visada nemažas diskusijas sukeldavo. Turinčios supratimą fotografijoje galėtų kitų žodžių paieškoti išsireiškimams
(nepykit, kas asm. priimsit šiuos žodžius. Bet jei jau lietuvių klb. klaidos šioje temoje taisomos, ko aš nesuprantu ir labai nemėgstu, tad aš burbėsiu kai kas nors vartos šiuos žodžius.)
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 15, 08:33)
***** , noriu naujo juostinuko siaurai juostai  doh.gif

o kiek nori max išleisti juostinukui?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 15, 07:42)

o kiek nori max išleisti juostinukui?

iki 300 lt , bet pentax būtinai turi būt

mano šitas 90 lt kainavo, nu man jis puikus buvo, kol Sigmos nenusipirkau biggrin.gif nes 50mm man per platu ant juostos, o 85mm pats tas, o va AF zaraza ir neveikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 15, 08:45)
iki 300 lt , bet pentax būtinai turi būt

mano šitas 90 lt kainavo, nu man jis puikus buvo, kol Sigmos nenusipirkau  biggrin.gif  nes 50mm man per platu ant juostos, o 85mm pats tas, o va AF zaraza ir neveikia  doh.gif

aiškuma, tuomet negaliu nieko patarti. neturėjusi pentax.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 15, 07:33)
aš tavęs nežinau, paro savo darbų  bigsmile.gif  turi blogą ar dar kažką? smile.gif

Neturiu blog'o smile.gif O be ND, cia kaip suprantu, ir darbu kelti negalima... biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 09 15, 07:42)
buitiakas ir a la menai, pavojingi žodžiai šioje temoje. Iki šiol visada nemažas diskusijas sukeldavo.  Turinčios supratimą fotografijoje galėtų kitų žodžių paieškoti išsireiškimams
(nepykit, kas asm. priimsit šiuos žodžius. Bet jei jau lietuvių klb. klaidos šioje temoje taisomos, ko aš nesuprantu ir labai nemėgstu, tad aš burbėsiu kai kas nors vartos šiuos žodžius.)

Atsiprasau... 4u.gif Nesekiau sios temos taip idemiai...Jei buciau zinojusi kad "skaudus" zodziai, nebuciau ju naudojusi.
Taisausi- "meninis kadras" ir "buitinis"...tikiuos pataikiau smile.gif Jei ne, tada einu lietuviu kalbos mokytis, nes matyt anapus balos irgi per ilgai uzsisedejau.

Grieztos jus cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 09 15, 07:16)
Poisone biggrin.gif  ir as bijau,visa nakti sapnavau busima meeta ir Robobebras buvo ir Erika tokia griezta,zodziu baisu labai buvo  doh.gif  tai bent dviese bijosim dabar  smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 15, 07:28)
aš ją pirmą kartą kai pamačiau, tai man ji labai pikta ciocė

Nebeturiu ką pasakyt. Siaubas kaži koks.
Say, pučiam iš temos, savo kokią susikuriam - baisių, senų, bobų.

P.S robobebras mane paliko, nebus myte cray.gif , nu o aš verkiančia širdim prisistatysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 15 rugsėjo 2012 - 08:35