Aciu dar kart. Kaip ir sakiau - atsisakiau minties del namu darbo apie sita zole nes ji visgi nelabai patrauklus objektas. Bet sia foto visai dziaugiuosi.
Man ta foto su vysnia stiklinej is tikro tiek graziu ideju yra, reikia tik bandyti, bandyti ir vel bandyti. Po ilgu bandymu, galima isgaut kazka tikrai grazaus ir idomaus
Labos
Ir bukit geros - neissilakstykit, mums/man labai Jusu reikia. Is tikro uz ACIU Jus darot daug ir kiekvienas motyvuotas ne - padeda pasitempti ir stengtis dar labiau.
QUOTE(Yvette @ 2012 09 14, 23:54)
prašom prisijungti, prisistatyti.
o avatare tavo foto? Jetau, kažkas ant mano svajonės su BATAIS užsilipo. Dūšią už tokį daiktą namuose parduočiau, o čia net ir dėl foto nepateisinu
o avatare tavo foto? Jetau, kažkas ant mano svajonės su BATAIS užsilipo. Dūšią už tokį daiktą namuose parduočiau, o čia net ir dėl foto nepateisinu
aš jau pristačiau savo pirmą ND (su geltonom sagom), o antrąjį turiu perdaryti. Truputį dingęs įkvėpimas, laukiu sugrįžtant. Tada būtinai prisiduosiu
foto ne mano, bet bent jau būsiu įsimintinesnė naujokė, kas aišku yra labai gerai man
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 14, 23:52)
nu tai va, jei senbuvės mėnesiui išeis, tai gausis tada, kad tu senbuvė, ir būsi visoms naujoms pati blogiausia
Sakai? Ai, nieko, as tada pas keliautojus iseisiu, ten siaip ar taip mano antri namai SM'e, ir praziemosiu kaip nors, kol jus sugrisit
QUOTE(sayonara @ 2012 09 14, 23:56)
Tu gi mane žinai, man tai to paglostymo nereikia, nors ir ačiū
Nu ka as padarysiu, jei as teisybe megstu?
QUOTE(Yvette @ 2012 09 14, 22:58)
aha, projekto, nuotraukos reikėtų, nes tokiais tempais konkurso prizą sau teks išsiųsti
kaip tai sau? man rodos tu protreto jokio neparodei, nesukčiauk
QUOTE(Yvette @ 2012 09 15, 00:01)
o geltonos sagos buvo gerai. susigražink įkvėpimą, nėr čia ko su ND tempti
ok, pasistengsiu greitu laiku pristatyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 14, 23:58)
tos, kurios gabesnes, nuo pat pradziu kazka idomaus rodo, jos ir komentaru daugiau gauna, ir azarto tada daugiau, kai kazkas gaunasi, taip ir eina pirmyn.
Negalvok, kad neina pirmyn, kurios jaucia, kad s...... daro, kaip tik neuzmigs ant lauru, sieks kazko, jei nores. Noras irgi labai svarbu.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 14, 23:58)
nu tai jei tu fotkini su A, kas iš to, kad tu pakeli iso? sutrumpėja išlaikymas, bet rezultate matai taip pat išeksponuotą kadrą tik su didesniais triukšmais.. tai jei matai, kad fotikas neteisingai išeksponuoja tau kadrą, tai tokiu atvėju reikia autoekspoziciją pareguliuoti EV į pliusą arba į minusą, kad fotikas kitaip išlaikymą skaičiuotų.. arba įsijungi M režimą, ir iso, diafragmą, ir išlaikymą pati susireguliuoji kaip tau reikia
Man visada patiko kaip tu ramiai paaiskini, be koliojimusi.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 14, 23:58)
nu tai jei tu fotkini su A, kas iš to, kad tu pakeli iso? sutrumpėja išlaikymas, bet rezultate matai taip pat išeksponuotą kadrą tik su didesniais triukšmais.. tai jei matai, kad fotikas neteisingai išeksponuoja tau kadrą, tai tokiu atvėju reikia autoekspoziciją pareguliuoti EV į pliusą arba į minusą, kad fotikas kitaip išlaikymą skaičiuotų.. arba įsijungi M režimą, ir iso, diafragmą, ir išlaikymą pati susireguliuoji kaip tau reikia
Na paaiškink man Jei su A pasirenku f5/ISO 400, užrakto greitis 1/100, tai jei su M pasirinksiu f5/ISO 400 ir 1/200, tai gausis tamsiau?
QUOTE(Suprem @ 2012 09 14, 23:06)
Na paaiškink man Jei su A pasirenku f5/ISO 400, užrakto greitis 1/100, tai jei su M pasirinksiu f5/ISO 400 ir 1/200, tai gausis tamsiau?
o tu logiškai pagalvok, ir pati sau į tą klausimą atsakyk
QUOTE(Suprem @ 2012 09 14, 22:47)
Padidink ISO ir pabandyk dar kartą, pradėk nuo kokių 400 Nors pas mane ir su tiek sakė tamsu...
Kai tik galiu, tai renkuosi ISO 100 (kartais 200), didesnių ISO privengiu, nes bijau triukšmų pridaryti. Gal čia blogas įsitikinimas
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 14, 22:48)
tai gal išlaikymą pailgint reikia?
Kitą kartą pailginsiu.
QUOTE(Suprem @ 2012 09 14, 22:54)
Čia jau su M reikėtų, ar ne? Kol kas su A sunkiai tvarkausi
Aš atvirkščiai - su M dažniausiai žaidžiu
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 15, 00:08)
o tu logiškai pagalvok, ir pati sau į tą klausimą atsakyk
Jau matau iš manęs juokiasi, ot gražu Na mano loginis mąstymas taip sugalvojo, bet jis niekada nebuvo stiprioji pusė
Papildyta:
QUOTE(zappy @ 2012 09 15, 00:10)
Aš atvirkščiai - su M dažniausiai žaidžiu
Na gerai, padaryk savo ND1 šviesų ir pasidalink su manimi kaip pavyko be ISO kėlimo
PS tavo nikas man primena mieląją gelbėtoją nėštumo metu