O kodėl nepastebimos pažangos šioje temoje. Kodėl nepastebimi užpakalių apspardymai, naujokių tobulėjimai, užsidegimai, paskui pagyrimai, motyvacija.... Kodėl to nematot?
pvz. aš dažnai išsirenku iš naujokių ką nors ir jo ar jos keliamus darbus išsamiau pakomentuoju. Kitų prabėgdama.
Visų nespėsi žmogus sužiūrėti, tad geriau bent vieną dorai stumtelti į priekį. Kam duota tai duota, ilgai neužtrunki su užpakalio spardymu. O paskui ieškai naujos aukos
QUOTE(sayonara @ 2012 09 14, 22:43)
vienas per tą patį kokį šimtąjį kartą..
Senbuvio sindromas, kai viskas jau simtakart girdeta
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 14, 22:08)
Na taip, zinoma - visos laukiam konstruktyvios kritikos, kai cia atnesam foto. Bet, kaip jau daugkart buvo sakyta, cia ne mokykla, cia tik "pradziamoksliu" pasivadinusi SM plepalu tema, kurios moto yra "niekas niekam nieko neprivalo". Yra laiko, noro ir ikvepimo - komentuojama, nera - ne. Jokiu grafiku, jokiu isipareigojimu. Naujokiski lukesciai vis atsimusa i ta "neprivalo" siena, nubanguoja eiline audra stiklineje, o paskui vienos nusivyle iseina, o kitos mokosi toliau, su SM ar be. Nes jei tik lauksi, kol tave paskatins ir pastumes, tai gali laukti labai ilgai... visi gi savu reikalu turi. Normalu. Nors suprantu, kad apmaudu.
na taip, parodykit kur už dyką geras paslaugas dalina?
kam netinka savanoriška mamyčių pagalba tokia kokia ji yra, tegul susirenka šmutkes ir eina į mokamus kursus ir ten visas teises į pretenzijas turės
QUOTE(Suprem @ 2012 09 14, 21:31)
Koks objektyvas?
AF-S Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6 (manau, dar laaabai daug laiko teks džiaugtis šiuo, kol nusipirksiu normalesnį. Suprantama, pradžiai reikia išmokt naudotis tuo kurį turiu)
Beje, ačiū užskaičiusioms 1-mą ND
Ziuriu i temas mazai kas kelia
temai "Vanduo", is archyvu
temai "Vanduo", is archyvu
QUOTE(zappy @ 2012 09 14, 23:20)
AF-S Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6 (manau, dar laaabai daug laiko teks džiaugtis šiuo, kol nusipirksiu normalesnį. Suprantama, pradžiai reikia išmokt naudotis tuo kurį turiu)
Pas mane Nikonas 3100D ir Nikkor 18-105, tai kaip ta pati chebra Pas mane nuotraukos irgi tamsios gaunasi, kaip kažkuri sakė 'murzinos', galėsim kartu mokytis jas nuprausti Kalėdoms tikiuosi geresnio objektyvo, beeet.... Kokį ISO užstatei?
QUOTE(ich @ 2012 09 14, 22:21)
aš neturėčiau kantrybės tokiem kadram kiek laiko vargai kol gavosi?
p.s. šiek tiek sharpo nepamaišytų IMHO, tik nepadaugink, taip minimaliai.. paaštrėtų fokusas, nes dabar šiek tiek išsilieję
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 14, 22:10)
Senbuvio sindromas, kai viskas jau simtakart girdeta
Net jei taip.. Nuo to niekas geriau fotkint nepradės.
Seniai drakė temoje buvo, matau
Kitą kartą aš gal išlauksiu patogus momento, kai nuo praėjusios drakės bus praėję dvi savaitės, ir pasiskųsiu, kad visą energiją ir laiką atiduodu kitiems, o pačiai ant įkvėpimo nieko nebelieka, tad nuo šiol savo energiją ir laiką skirsiu savo projektams.
Siūlau Yvettei prisijungti prie akcijos. bus efektyvu.
Arba ne. Davai visos senbuvės einam lauk iš temos mėnesiui? Vis blogai yra, nu, tai davai, naujokėms leidžiam atsipūsti, ką? Su teise užskaitinėti kokius nori namų darbus, komentuoti, kaip nori foto, spardyti vienos kitoms užpakalius, skatinti viena kitą, postūmį suteikti, komentuoti visas visas nuotraukas, priimti naujas nares išskėstomis rankomis ir pasimatuoti įpareigojantį senbuvės kailį? A? Gal tikrai mes, babuškos, atitrūkę nuo naujokių tiek, kad nebesuprantam, ko joms iš tikro reikia, ir mūsų laikinas atsitraukimas padės visų pirma mums atsipeikėti?
Aš visai rimtai.
QUOTE(Suprem @ 2012 09 14, 22:26)
Pas mane Nikonas 3100D ir Nikkor 18-105, tai kaip ta pati chebra Pas mane nuotraukos irgi tamsios gaunasi, kaip kažkuri sakė 'murzinos', galėsim kartu mokytis jas nuprausti Kalėdoms tikiuosi geresnio objektyvo, beeet.... Kokį ISO užstatei?
kas per mada geltonai rašyt tipo nieks nemato tada? ar ką čia reiškia?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 14, 23:28)
aš neturėčiau kantrybės tokiem kadram kiek laiko vargai kol gavosi?
p.s. šiek tiek sharpo nepamaišytų IMHO, tik nepadaugink, taip minimaliai.. paaštrėtų fokusas, nes dabar šiek tiek išsilieję
ilgai vyras mete, o as gaudziau.. visa virtuve slapia buvo, teko ir fotikui
Buzzy, daug geriau
QUOTE(sayonara @ 2012 09 14, 22:29)
Net jei taip.. Nuo to niekas geriau fotkint nepradės.
Kitą kartą aš gal išlauksiu patogus momento, kai nuo praėjusios drakės bus praėję dvi savaitės, ir pasiskųsiu, kad visą energiją ir laiką atiduodu kitiems, o pačiai ant įkvėpimo nieko nebelieka, tad nuo šiol savo energiją ir laiką skirsiu savo projektams.
Arba ne. Davai visos senbuvės einam lauk iš temos mėnesiui? Vis blogai yra, nu, tai davai, naujokėms leidžiam atsipūsti, ką? Su teise užskaitinėti kokius nori namų darbus, komentuoti, kaip nori foto, spardyti vienos kitoms užpakalius, skatinti viena kitą, postūmį suteikti, komentuoti visas visas nuotraukas, priimti naujas nares išskėstomis rankomis ir pasimatuoti įpareigojantį senbuvės kailį? A? Gal tikrai mes, babuškos, atitrūkę nuo naujokių tiek, kad nebesuprantam, ko joms iš tikro reikia, ir mūsų laikinas atsitraukimas padės visų pirma mums atsipeikėti?
Aš visai rimtai.
Aš visai rimtai.
O gal pabukit? Ka?
As cia tik atejau, ir noreciau dar pabut, bet jei neliks mokytoju, tai kaip gi tada...