Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

isora isora.. vynas? g.gif

vienas per tą patį kokį šimtąjį kartą.. doh.gif

man kas kartą, kai kas nors parašo, ką aš galvoju, t.y. kad jie ŽINO, ką aš galvoju ar tuoj pagalvosiu, tai doh.gif man nebesinori nieko komentuoti smile.gif

postūmį turi jausti iš vidaus, o ne iš SM temos. palaiko kiek kas gali. ir jeigu Tu turi kažkokių net štai pacituotų lūkesčių, tai kuo daugiau jų turi, nukreiptų į kitus, o ne į save, tai tuo bus daugiau nusivylimų. tokia realybės tikrovė, kaip pasakė vienas krepšininkas.

labanakt.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 14, 22:43)
isora isora.. vynas?  g.gif

Deja ne. Pms'as, žolė ir arielka bigsmile.gif huh.gif alc.gif devil.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 14, 20:57)
Dėl tavęs, mieloji kaimyne, keliu dar kartą. Narsiai  biggrin.gif Kirpti nebekirpsiu, nes vėl nukentės pikseliai, bet gal išgirsiu kitokią nuomonę. Tssakant, neįsivaizduoju, koks kirpimas čia geriau žiūrėtųsi. Ir nelabai man atrodo snapshoot'as. Bet jei tu šįkart praignoruosi, užsidėsiu ir aš ant tavęs ignorą  biggrin.gif Ai, beje, klaidų daryt nebijau - be jų nieko nesigauna dar kol kas, matyt. Bijau kitiems demonstruoti, kokia aš žiopla  biggrin.gif ir šiaip jau gana su jumims, nes mano trimetis pradėjo pats sau pasaką skaityti  doh.gif
http://farm9.staticf...052fc8159_z.jpg[/img]

Nu ir kam reikėjo trint? Viskas čia normaliai, tik bluras per tiesmukas, veidas per violetinis (numirėliškas toks), bet šiaip tikrai mielas-spalvingas kadras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 14 rugsėjo 2012 - 22:00
QUOTE(kristalines @ 2012 09 14, 21:57)
Deja ne. Pms'as, žolė ir arielka  bigsmile.gif  huh.gif  alc.gif  devil.gif

o Tamsta kartu su isora mėgaujatės augalinės kilmės produktais ir gamtos dovanomis "tik moterims"? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Buzzy @ 2012 09 14, 21:41)
Sveikos.

Siandien bandydama surasti ikvepimo ieskojau idomesnio objekto savo namu darbui perdaryti. Kazin ka sau galvojau, bandydama piktzolese izvelgti kazka idomaus  doh.gif  Namu darbas nesigavo, nes objektas visai neidomus, bet viena foto kazkaip mane vis privercia i ja paziuret vel ir vel - del apsvietimo. Pasakykit susimildamos, ar visgi tai slamstas ar visai mielas kadras, neimant i galva, kad foto ne kokia grazuole roze, nu bet..

gražiai šviesa pagauta, ir antras planas patikti smile.gif spalvas pabandyk pašiltinti, temperatūrą pareguliuok, ir manau šiek tiek kontrasto nepamaišytų.. nuotraukos apačia neįdomi, reikėjo gal iš arčiau kažkaip bandyti tą geltoną žolę baltų gėlių fone fotkint g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 14, 23:01)
o Tamsta kartu su isora mėgaujatės augalinės kilmės produktais ir gamtos dovanomis "tik moterims"? smile.gif

kartu nelabai išeitu būnant skirtinguose LT vietose smile.gif mirksiukas.gif
bet gal ir jungčiausi, šimtas metų normaliai negėriau rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai irgi tingiu jau vėl nuo pradžios, einu migt flirt.gif

Faina šviesa Buzzy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 14 rugsėjo 2012 - 22:05
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 14, 21:33)
Dar kartą 3 ND

neužskaitau ND dėl pasirinkto tokio paviršiaus/fono..
Atsakyti
QUOTE(Buzzy @ 2012 09 14, 22:41)
Sveikos.
Siandien bandydama surasti ikvepimo ieskojau idomesnio objekto savo namu darbui perdaryti. Kazin ka sau galvojau, bandydama piktzolese izvelgti kazka idomaus  doh.gif  Namu darbas nesigavo, nes objektas visai neidomus, bet viena foto kazkaip mane vis privercia i ja paziuret vel ir vel - del apsvietimo. Pasakykit susimildamos, ar visgi tai slamstas ar visai mielas kadras, neimant i galva, kad foto ne kokia grazuole roze, nu bet..

man patinka sviesa smile.gif truksta ryskumo tai piktzolei. Pandyciau gal apacios kirpt g.gif
Atsakyti
isora aš tai nepamenu kada paskutinį kart senbuvės kokią nuotrauką čia mačiau g.gif na taip, būna tokių, bet sudaro vos kelis procentus visų kitų forumo dalyvių keliamų nuotrakų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 14 rugsėjo 2012 - 22:08
Sveikos

kas geles fotografuoja, kas arielka ir sampe zada kalti biggrin.gif o kazkas ir nd prie dirbtinio apsvietimo dar neatsiskaicius ax.gif ryt. ispuole laisva diena

smagu,kad kaunietes tiksis.gaila,kad as siuo metu ne Lt, gal ir sudalyvauciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 14, 22:33)
Tik šiaip... Parašiau, ką tikrai.. TIKRAI.. žinau daugelis naujų akių tikisi išvysti, perskaityti, kad rankos tiestusi daryti DARRRR...

Na taip, zinoma - visos laukiam konstruktyvios kritikos, kai cia atnesam foto. Bet, kaip jau daugkart buvo sakyta, cia ne mokykla, cia tik "pradziamoksliu" pasivadinusi SM plepalu tema, kurios moto yra "niekas niekam nieko neprivalo". Yra laiko, noro ir ikvepimo - komentuojama, nera - ne. Jokiu grafiku, jokiu isipareigojimu. Naujokiski lukesciai vis atsimusa i ta "neprivalo" siena, nubanguoja eiline audra stiklineje, o paskui vienos nusivyle iseina, o kitos mokosi toliau, su SM ar be. Nes jei tik lauksi, kol tave paskatins ir pastumes, tai gali laukti labai ilgai... visi gi savu reikalu turi. Normalu. Nors suprantu, kad apmaudu.

QUOTE(Buzzy @ 2012 09 14, 22:41)
viena foto kazkaip mane vis privercia i ja paziuret vel ir vel - del apsvietimo. Pasakykit susimildamos, ar visgi tai slamstas ar visai mielas kadras, neimant i galva, kad foto ne kokia grazuole roze, nu bet..

Sviesa tikrai grazi, bet pati nuotrauka nelabai ka sako. Gal ta piktzole ir graziai atrodytu kitu kampu, o dabar tiesiog zole pievoj...
Atsakyti