Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 14, 21:53)
ir kokybė tokia telefoninė..

tai va kad labai "kropinau", supratau...
Atsakyti
Nu svajone tai tokia princesė pasidarius - niekas jai netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 14, 21:00)
Nu svajone tai tokia princesė pasidarius - niekas jai netinka  biggrin.gif

aš ne princesė, aš vriedna boba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 14, 22:06)
aš ne princesė, aš vriedna boba  biggrin.gif

jo jo, dar pelėm apleisk, ar kaip ten sakoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 09 14, 21:27)
na ir aš įkeliu dar vieną pašpagavimui 4u.gif Ar labai trukdo tas grūdėtumas veido? Ar įmanomas ir toks variantas ? Apkirpau nemažai... Poza gal nėra iš patogiųjų, bet jam visai nieko biggrin.gif

nera si foto bloga. visai miela ir paprasta. ismok iskart taip nufotkinti, o ne cropinti.
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2012 09 14, 17:06)
Prajuokino komentaras biggrin.gif  Taip 4 vaikai... biggrin.gif  nosiu niekam nesluostysiu, yra cia "pradziamoksliu" oho kaip fotografuojanciu, todel ir griztu i mokslus...
Dekui uz priemima ir uzskaityma 4u.gif
Nemanau kad cia apaskritai kas mane pazista biggrin.gif
Senojis tema mirusi, kiek kartu bandyta gaivinti, bet neatsigauna...o apie fotografija norisi paplepeti kartais ax.gif 
Pazisti pazisti, gerai pagalvok biggrin.gif mano nikas po truputi transformavosi...is "c"... tarimas tas pats, bet pasidariau "sea",  bet vistiek "girl" likau biggrin.gif
va Erikamaja, atpazino mane bigsmile.gif
p.s. dar pasufleruosiu "sea"- pirmos trys raides miesto kuriame gyvenu bigsmile.gif

ups, sveika biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kažkaip net galvon nešovė, kad gali čia ND daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 14, 22:18)
nera si foto bloga. visai miela ir paprasta. ismok iskart taip nufotkinti, o ne cropinti.

ačiū už nuomonę smile.gif Smagu tai skaityt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2012 09 14, 18:42)
Labas vakaras,
esu visiškai žalia fotografijoje, todėl dar tik bandau susidraugauti su savo fotoaparatu (Nikon D3000).  blush2.gif  Norėčiau prisijungti prie Jūsų, kadangi noras mokytis yra didelis, todėl profesionalios kritikos ypač reikia  4u.gif

Koks objektyvas? ax.gif
Atsakyti
Dar kartą 3 ND

28mm
user posted image

50mm
user posted image

75mm
user posted image
Atsakyti
Čia bus retorinis postas šiaip.. Na esu tokia, galvoju, tai sakau... ax.gif Žinot, o va dabar atėjo tokia minutėlė.. Į šį postą nereik atsakyt, paprasčiausiai praignoruokit.... Kaip ir daugelį foto.. Ir tiek.. ax.gif

Labiausiai kritikos ir komentarų reikia naujokėm, žaliem grybam, ūmedėlėm, o ne senbūvėm liaupsiu, kaip krūtai tu čia pavarei ir pan... mirksiukas.gif

Tai gi... Mokytis galima tada ir vienai, nes postūmio vistiek na nejaučiu, bent jau aš, na dažniausiai viena kuri pakomentuoja ir fsio.. Šiaip didelis ačiū, kad savo laiką šiandien erikamaja , gaišo, rodė kaip apdirbt foto.. AČIŪ.. 4u.gif Ir SBM , nepatingi paaiškint kelis kart to paties, kol dašunta...

Bet turiu ir tai kas stuma eit pirmyn, kas netingi savo laiko, dirba gerai, valdo aparatą irgi nuostabiai, aplink zuja leliukai du darbų per akis, o ji padeda... Stumia, o tai vertinu kaip dideliausia brangenybę...

Aš manau, vis laukiu, kada tie geriau išmanančių postai bus tokie:

<<< nu ne kelme ne kelme ...tuoj pasijungsiu i darba ....padarysma su tavim projekteli ....pvz as fotkinsiu cia ...tu ten lt tarkim kokias pasto dezutes ...po to aptarsim ...arba juoka ....arba asaras ....pralupsim smile.gif
pastumdyk bishkeliuka kontrasta ..
dar pastebejimas ...ispaudei i remus ...tokia daryk visada is siek tiek toleliau
nebus ireminti
o seip puiki emocija ...saunuole>>>>>

<<< ziek jei sita foto butum emus nuo apacios pritupus ...beveik papais prie zemes ..su daug daug dangaus ...ar baznycios ...kad jie butu prie apacios butu nuostabi foto ...nes balandziams dangaus reik >>>>

<<< dar ...stenkis kad jei gele visa matosi kad jos atshvaistas visas irgi matytusi ...jei ji matosi dalinai ...tada lux ir dalis jos vaizdo ...dabar gi paziurek ...atshvaitas traukia ja apacion ..sunki atrodo ...
o gele juk lengvute melsva
kuinia kaip saka ...ismoksi viska pamatysi wink.gif >>>

<<< nu va kokia fain foto
palikciau 1cm i apacia daugiau smile.gif
dar
tu neprivalai kazko klausyti ..t.y. tu klausyti turi bet turi ismokti atsirinkti kas tau reikalinga ir mest is galvos informacija kuri neva moko.. >>>

Manau tas naujom akim, naujom rankom kurios kimbasi stengiasi yra kaip šviežias oras, postūmis, spyris...

Nezyziu, kad oj dėmesio trūksta....

Tik šiaip... Parašiau, ką tikrai.. TIKRAI.. žinau daugelis naujų akių tikisi išvysti, perskaityti, kad rankos tiestusi daryti DARRRR... O ne galvoti, aj nieko verta vistiek.. Kam čia stengtis.. mirksiukas.gif

Gero vakaro ir savaitgalio.. Ir gero oro, bei gerų kadrų....

The End.
Atsakyti
Isora 4u.gif

Paaiškinkit man-kodėl snapshotas yra blogai? g.gif

viktorija-negaliu kritikuoti, bet tas fonas man labai primena mano paklodę blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.

Siandien bandydama surasti ikvepimo ieskojau idomesnio objekto savo namu darbui perdaryti. Kazin ka sau galvojau, bandydama piktzolese izvelgti kazka idomaus doh.gif Namu darbas nesigavo, nes objektas visai neidomus, bet viena foto kazkaip mane vis privercia i ja paziuret vel ir vel - del apsvietimo. Pasakykit susimildamos, ar visgi tai slamstas ar visai mielas kadras, neimant i galva, kad foto ne kokia grazuole roze, nu bet..

user posted image

Atsakyti