Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2012 09 14, 20:18)
Jokių išimčių. Yvetė irgi darė.
Bus gražūs į pirmą puslapį įdėsim, bus ką kitiems parodyt.

gerai, kaip pasakysi biggrin.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 14, 20:46)
Pasiilgau šviesos. Šioji, mano manymu, nuostabi. Prašom strėlių strėlyčių, oi kaip kailį niežti  biggrin.gif

sviesa gal ir nuostabi, beeeet jau modelis doh.gif ar tu cia juokais ikelei? bigsmile.gif toks atsitiktinis kadras sakyciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 14, 19:46)
Pasiilgau šviesos. Šioji, mano manymu, nuostabi. Prašom strėlių strėlyčių, oi kaip kailį niežti  biggrin.gif
\

visiškai nekrepi dėmesio į komentarus, ir nuotrauką su visom tom pačiom klaidom įkėlei kaip ir praitą kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 14, 20:18)
Jokių išimčių. Yvetė irgi darė.

Nu dabar tai susinervinau, o iš manęs tai juokės kai dariau. box.gif bebe.gif

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 14, 20:51)
visiškai nekrepi dėmesio į komentarus, ir nuotrauką su visom tom pačiom klaidom įkėlei kaip ir praitą kartą smile.gif

Eik tu, rimtai? negaliu patikėti. Kažkas negerai su veidu? su centravimu tai taip, bet kaip tada kirpti?
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 09 14, 20:48)
sviesa gal ir nuostabi, beeeet jau modelis doh.gif ar tu cia juokais ikelei? bigsmile.gif toks atsitiktinis kadras sakyciau unsure.gif

baik,įžeidinėti ax.gif man rodos čia pati RIR ax.gif

R.I.R., o ir saulė dar per kaitri, bent jau man taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 14, 21:02)
baik,įžeidinėti ax.gif man rodos čia pati RIR ax.gif

as ne apie pati modeli, as apie veido israiska biggrin.gif tikrai RIR, man atrodo, kad modelis norejo plaukus susiristi, kazka kalbejo ir uzsimerke g.gif nu visai toks prie trinamu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 14, 19:55)
Eik tu, rimtai? negaliu patikėti. Kažkas negerai su veidu? su centravimu tai taip, bet kaip tada kirpti?

taip, ir taip smile.gif viskas tas pats smile.gif tik poza kitokia, atsitiktinė, kaip minėjo merginos smile.gif
Atsakyti
na ir aš įkeliu dar vieną pašpagavimui 4u.gif Ar labai trukdo tas grūdėtumas veido? Ar įmanomas ir toks variantas ? Apkirpau nemažai... Poza gal nėra iš patogiųjų, bet jam visai nieko biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Na nieko, pasitreniravau, padirbau su viena nuotrauka visą vakarą. Tai irgi nauda. Ačiū merginos už komentarus. Beje, čia ne auto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 14, 20:33)
Na nieko, pasitreniravau, padirbau su viena nuotrauka visą vakarą. Tai irgi nauda. Ačiū merginos už komentarus. Beje, čia ne auto  smile.gif

Tai tipo gauni velnių ir trini? Nes bijai daryt klaidas? Ignoras už tai cool.gif
Aš trinu tai ne todėl, kad kažkas pavarė, aš trinu, nes žiopla esu - pakeičiu ką nors papildžius ar apsigalvoju, bet tai nesusiję su kritika. Fu tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 09 14, 20:27)
na ir aš įkeliu dar vieną pašpagavimui 4u.gif Ar labai trukdo tas grūdėtumas veido? Ar įmanomas ir toks variantas ? Apkirpau nemažai... Poza gal nėra iš patogiųjų, bet jam visai nieko biggrin.gif

labai jau erdvės nėra.. įspraustas į nuotraukos kampą smile.gif ir kokybė tokia telefoninė..
Atsakyti
Dėl tavęs, mieloji kaimyne, keliu dar kartą. Narsiai biggrin.gif Kirpti nebekirpsiu, nes vėl nukentės pikseliai, bet gal išgirsiu kitokią nuomonę. Tssakant, neįsivaizduoju, koks kirpimas čia geriau žiūrėtųsi. Ir nelabai man atrodo snapshoot'as. Bet jei tu šįkart praignoruosi, užsidėsiu ir aš ant tavęs ignorą biggrin.gif Ai, beje, klaidų daryt nebijau - be jų nieko nesigauna dar kol kas, matyt. Bijau kitiems demonstruoti, kokia aš žiopla biggrin.gif ir šiaip jau gana su jumims, nes mano trimetis pradėjo pats sau pasaką skaityti doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 14 rugsėjo 2012 - 21:00