Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 09 13, 12:19)
Bet gi yra spec. temos, apie lietuvių kalbą/gramatiką/išsaugojimą/etc., nejau čia būtina kaskart pamokytismile.gif
tai atsisakyme ir žargonų, slengų, skolinių ir t.t., jei jau taip lietuviškai teisingai norima rašyti fotografijos temoje.  g.gif

drinks_cheers.gif virtuali erdvė, vieni LT rašo,kiti keikiasi, kiti su žargonais ir ect. Man tikrai rašybos klaidos nekliūva, nes žmogiška juk klysti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vos tik speju prirasytus puslapius perskaityti, tai ka jau ten apie komentavima doh.gif
Aspindys veidrodelyje fantastinis, veza spalvytes...
Is praitos temos pamenu gelytes su sluoksniais. Nuotrauka pasirode labai plokscia, suteikia negyvo jausma.... bet tai irgi savaip grazu!
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 13, 12:08)
Suprem, užskaitau

Dėkinga 4u.gif Gal dar vieną už kas nors? rolleyes.gif

Man patinka kai klaidas pataiso, gi užsimiršta daug po studijų, yra proga prisiminti ir rašyti taisyklingai ax.gif
Atsakyti
Turiu man viena labai patinkancia... susikaupiu ir rodau, noriu pajudeti is rimties tasko! Pastabos labai laukiamos.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 09 13, 12:36)
Dėkinga  4u.gif Gal dar vieną už kas nors?  rolleyes.gif

Man patinka kai klaidas pataiso, gi užsimiršta daug po studijų, yra proga prisiminti ir rašyti taisyklingai  ax.gif

uzskaitau smile.gif

Tai jei taisoma rašyba, tai reikėtų nepamiršti, kad ne tik rašyba egzistuoja lietuvių kalboje. Yra daugybė kitų dalykų, kurių nepatebi. Jei darom A, tai pirmyn ir B, ir tuomet ir temos pavadinimą bus galima koreguoti bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Na jei įkyriai lendama su tuo taisymu, tada jau nekas, bet jei retkarčiais... biggrin.gif

Einu sukti galvos dėl ND 3... Taip visoms atrodo lengvai sekasi, nu man tai schmoll.gif Bet gal pramuš, nes jau MV juokiasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 13, 11:19)
nejau čia būtina kaskart pamokytismile.gif
Aišku, kad būtina cool.gif
Be to, skirkim žargonus, buitinę kalbą nuo semantizmų. Ar nesmagu sužinoti kažką naujo? smile.gif Nebūkim trumparegiai smile.gif

Merginos-taisytojos, aš Jus palaikau biggrin.gif Faktas, kad visada gausit atgal hihihi.gif bet va, net mano vyras visada taisosi ir tuos "senai" jau seniai pamiršęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 13 rugsėjo 2012 - 11:53
Sveikutes.

Griztu su perdarytu 2ND.

F1.8 ISO 100
user posted image

F7.1 ISO 400
user posted image

F22 ISO 1600
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Buzzy @ 2012 09 13, 11:53)
Sveikutes.

Griztu su perdarytu 2ND.

Užskaitau smile.gif
Supratai, kad 1.8 fokuso veik nėr? Kitą kart arba labai tvirtai padėk ant stovo arba truputį priverk, nors 2.2 smile.gif

Tai jei kitos dėl šios priežasties neužskaitys, aš pritarsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 13 rugsėjo 2012 - 11:57
QUOTE(rG. @ 2012 09 13, 12:51)
Aišku, kad būtina  cool.gif
Be to, skirkim žargonus, buitinę kalbą nuo semantizmų. Ar nesmagu sužinoti kažką naujo? smile.gif  Nebūkim trumparegiai smile.gif

Merginos-taisytojos, aš Jus palaikau biggrin.gif Faktas, kad visada gausit atgal hihihi.gif bet va, net mano vyras visada taisosi ir tuos "senai" jau seniai pamiršęs biggrin.gif

Toli gražu man tai nėra nauja smile.gif Tik būna per žioplumą kokia klaidą ir padarai, ir visai nesinori, kad tave čia pirštu baksnotų tongue.gif
o kodėl reikėtų tai atskirti? Ar tai taip pat nėra mūsų kalbos dalis? Nejau rašyba yra svarbesnė? smile.gif
Tai vat, čia gi ir rašoma buitine kalba, kaip tu sakai, ir žodžiai dažnai vartojami netinkama prasme, net ar realiai gyvenime taip pat tokios klaidos daromos?
Gi šnekėdama su draugėmis nepuoli joms aiškinti, kad apskritai ir aplamai.... bla bla bla biggrin.gif
Na gi supranti apie ką aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 13, 12:00)
Gi šnekėdama su draugėmis nepuoli joms aiškinti, kad apskritai ir aplamai.... bla bla bla biggrin.gif
Na gi supranti apie ką aš smile.gif

Puolu cool.gif Nes pasakymas nū ką aš žinau ir aplamai man kaip diena ir naktis.
Aš baigiu, labai kvailos tokios diskusijos, nenoriu plėstis, kam svarbu žinoti, kad kalba nesąmones - ačiū pasakys ir kalba baigta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 13 rugsėjo 2012 - 12:02
QUOTE(rG. @ 2012 09 13, 12:56)

Tai jei kitos dėl šios priežasties neužskaitys, aš pritarsiu.

as neuzskaitau.
Ir ne tik dėl to. Pagrindas kažkoks neaiškus, lyg nelygintas? g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 09 13, 13:01)
Puolu  cool.gif  Nes pasakymas nū ką aš žinau ir aplamai man kaip diena ir naktis.
Aš baigiu, labai kvailos tokios diskusijos, nenoriu plėstis,  kam svarbu žinoti, kad kalba nesąmones - ačiū pasakys ir kalba baigta.

nu ir smagu smile.gif
tebūnie aš kvaila biggrin.gif
Atsakyti