Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 09 14, 17:25)
bent jau aš SeaGirl nežinau ir nepažįstu. bigsmile.gif

ana nikus kaitaliojo. :] Jos namų darbai čia didesnis "bajeris" nei mano... cool.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2012 09 14, 18:06)
Nemanau kad cia apaskritai kas mane pazista biggrin.gif

aš pažįstu. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 14 rugsėjo 2012 - 17:42
QUOTE(Sea Girl @ 2012 09 14, 18:06)
Prajuokino komentaras biggrin.gif  Taip 4 vaikai... biggrin.gif  nosiu niekam nesluostysiu, yra cia "pradziamoksliu" oho kaip fotografuojanciu, todel ir griztu i mokslus...

nereikia tau jokiu ND, daugumo mate tavo foto biggrin.gif
su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 14, 18:15)
žinok neužskaitau.. suprantu , kd w/b nd bus veliau, bet na vistiek matai, kaip su spalvom baisiai gaunasi.. bandyk prie natūralaus apšvietimo, be to tuos pomidorus toliau nuo krepšio statyk

supratau, bandysiu perdaryt nail.gif. as kazkaip tokia minti ir turejau, kad spalvos ne ypatingai gerai atrodo, bet mano vaikis-siaubunas, neleido cia per daug eksperimentuot.
Atsakyti
Aš irgi sakau nea tiem pomidoram.. blush2.gif

Dedu dar vieną, kritikai, žinau, lyg ir žinau, matau kelias klaidas, bet dar į bukietą iš jūsų išgirst noriu.... 4u.gif Plyyz.. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 14, 17:25)

Dedu dar vieną, kritikai, žinau, lyg ir žinau, matau kelias klaidas, bet dar į bukietą iš jūsų išgirst noriu....  4u.gif  Plyyz..  blush2.gif

nu man tai baisus tas bukietas, net nežinau ką patart smile.gif aš Loretos bukietų prisižiūrėjus, tai sunkiai čia su tokiais įtiksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 14, 18:25)
Aš irgi sakau nea tiem pomidoram..  blush2.gif
Dedu dar vieną, kritikai, žinau, lyg ir žinau, matau kelias klaidas, bet dar į bukietą iš jūsų išgirst noriu....  4u.gif  Plyyz..  blush2.gif

man jis kazkoks per daug apsviestas. kampas labai neidomus, nepatinka, kad per pati viduri ta gele..o dar kazkoks remelis ar kas ten? g.gif
Atsakyti
Na va, kad su veidrodžiu žaist mokinaus.. blush2.gif Aha kairė apšviesta ir man kad ne visas bukietas atsispindi veidrodį, ir da centre.. Nu safsiem, kuo toliau į mišką tuo daugiau grybu... Tai grybauju kuo toliau tuo lbiau.. lotuliukas.gif

Tai man tų bukietų parodykit prifotkintų, tai pasimokysiu, bu nervas JAMA.. lotuliukas.gif
Atsakyti
įmesiu vieną, gal nesupyks smile.gif dauguma jos nuotraukų labai sudėtingos, tikrai retas kas tokias kompozicijas sudėliot sugebėtų, na bet tarkim ši gėlė http://www.flickr.co.../in/photostream

na taip paprastai natūraliai nufotografuota, natūrali šviesa, jokių mandrių photoshopinių efektų, tiesiog malonu žiūrėti...

tavoji tai perspausta kažkas su spalvom, šviesa tokia kontrastinga atrodo.. ir šiaip, kitos vietos tai gėlei norėtųsi, kažkokio sąntykio su aplinka
Atsakyti
Labas vakaras,
esu visiškai žalia fotografijoje, todėl dar tik bandau susidraugauti su savo fotoaparatu (Nikon D3000). blush2.gif Norėčiau prisijungti prie Jūsų, kadangi noras mokytis yra didelis, todėl profesionalios kritikos ypač reikia 4u.gif
Mano 1-as ND
user posted image

user posted image

user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2012 09 14, 17:42)
Labas vakaras,
esu visiškai žalia fotografijoje, todėl dar tik bandau susidraugauti su savo fotoaparatu (Nikon D3000).  blush2.gif  Norėčiau prisijungti prie Jūsų, kadangi noras mokytis yra didelis, todėl profesionalios kritikos ypač reikia  4u.gif
Mano 1-as ND

4u.gif

užskaitau smile.gif
Atsakyti
Tiek to...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 14 rugsėjo 2012 - 17:47
QUOTE(isora @ 2012 09 14, 17:39)

Tai man tų bukietų parodykit prifotkintų, tai pasimokysiu, bu nervas JAMA..  lotuliukas.gif

pasivartyk Loretos blogą, ten tikrai daug gėlių pas ją smile.gif
Papildyta:
smile.gif+2012 09 14, 17:46-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 09 14, 17:46)
Tiek to...

apie ką?
Atsakyti