Laba diena
O man tas kardelis ziurisi Bet i seimos albuma nedeciau
Sakykit taure paveiksluojant ji gali blizgesio tureti ar ne? Na gal supratot ko klausiu
Aaaaa, čia kavianskos tinkasi.... Pffff.... Toli man.... Gaila...
ai, o gal...
QUOTE(Suprem @ 2012 09 14, 14:10)
Laba diena
Sakykit taure paveiksluojant ji gali blizgesio tureti ar ne? Na gal supratot ko klausiu
Jei taurė stiklinė, tai turi nufotografuoti stiklo blizgesį, tuo pačiu turi išvengti blikų ir nereikalingų aplinkos atspindžių, tame tarpe, ir savo autoportreto
3ND, dublis, berods 4
QUOTE(kristalines @ 2012 09 14, 14:30)
ai, o gal...
Apačia man graži.Jei tas audinys būtų juodas, kūnas, t,y kojos pranyktų, ta ranka kur ant kojų visai gražiai susižiūrėtų. Kitai rankai reiktų paieškot patogesnės padėties. Paspausta gerokai iš viršaus.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 14, 03:51)
Jei dar trūksta, užskaitau 20 apdovanojimų ir keturi vaikai? manau, tu čia visoms nušluostysi nosis
Aš tai maniau, kad dauguma čia žinote ir pažįstate ją, nugis jau tikrai ne pradžiamokslė O pažengusių temoje mačiau bent anksčiau dalyvaudavo.. Dabar jau gal nebepasirodo ten?
A, Sea Girl? Buvai dingus iš SM fotografijos temų? Labai smagu bus, jei čia bendrausi Aš va neseniai visus ND atsiskaičiau, galėsiu tau užskaityti Aišku, jei nusipelnysi
QUOTE(vilkra @ 2012 09 14, 08:52)
3ND, dublis, berods 4
Objektas, manau, tinkamas, bet fonas kažkaip kreivai atrodo... Ir trečioj nuotraukoj kažkoks neaiškus fokusas
Ateinu sikart labai nedrasiai ir tikiuosi, kad neuzmetysit ignoro akmenim... Pati nezinau, kas cia man gavosi, ypac antrojoj, bet siuo metu butent tokie eksperimentai traukia - juodai baltos abstrakcijos su siek tiek (daug?) perspaustu apdirbimu. Galgi ne visai nusizaidziau?
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 14, 15:05)
Pirmoji man visai daili, gal tas išdegimas dešinės viršuje erzina, bet šiaip patinka.
antos nepagaunu, kaip kirmėliukai per laboranto stikiuką, taip brrr, nupurto
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2012 09 14, 14:52)
Pirma - čiuožia sopkela
Trečia foto su neaiškiu fokusu.
Pakankinam dar Tave, ok.
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 14, 15:52)
Apačia man graži.Jei tas audinys būtų juodas, kūnas, t,y kojos pranyktų, ta ranka kur ant kojų visai gražiai susižiūrėtų. Kitai rankai reiktų paieškot patogesnės padėties. Paspausta gerokai iš viršaus.
ačiū, sutinku
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 14, 16:05)
Ateinu sikart labai nedrasiai ir tikiuosi, kad neuzmetysit ignoro akmenim...
Pirmoji idomiai atrodo, garziai, o kas ten atrojoje? saknis kokia? ar kas?
QUOTE(-Tynka- @ 2012 09 14, 15:58)
Objektas, manau, tinkamas, bet fonas kažkaip kreivai atrodo... Ir trečioj nuotraukoj kažkoks neaiškus fokusas
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 14, 16:11)
valio- nors objektas gerai parinktas- visa kita pataisysim...
vilkra , man tai ta sofa išsėdėta kažkaip nesižiūri ir dar pridedam ir erikosmajos komentarus..
kristalines , joo, viršaus trūksta, nu koja ta biški parėžei, nors su 50tuku jei erdvės nėr, nenuostabu,kad sutilpt neišeina kartais..
kristalines , joo, viršaus trūksta, nu koja ta biški parėžei, nors su 50tuku jei erdvės nėr, nenuostabu,kad sutilpt neišeina kartais..