Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba diena smile.gif

O man tas kardelis ziurisi biggrin.gif Bet i seimos albuma nedeciau ax.gif

Sakykit taure paveiksluojant ji gali blizgesio tureti ar ne? Na gal supratot ko klausiu g.gif
Atsakyti
Aaaaa, čia kavianskos tinkasi.... irnesakyk.gif Pffff.... Toli man.... Gaila... rolleyes.gif
Atsakyti
ai, o gal... smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 14 rugsėjo 2012 - 14:56
QUOTE(Suprem @ 2012 09 14, 14:10)
Laba diena smile.gif

O man tas kardelis ziurisi biggrin.gif Bet i seimos albuma nedeciau ax.gif

Sakykit taure paveiksluojant ji gali blizgesio tureti ar ne? Na gal supratot ko klausiu g.gif

Jei taurė stiklinė, tai turi nufotografuoti stiklo blizgesį, tuo pačiu turi išvengti blikų ir nereikalingų aplinkos atspindžių, tame tarpe, ir savo autoportreto biggrin.gif
Atsakyti
3ND, dublis, berods 4

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 14, 14:30)
ai, o gal... smile.gif

Apačia man graži.Jei tas audinys būtų juodas, kūnas, t,y kojos pranyktų, ta ranka kur ant kojų visai gražiai susižiūrėtų. Kitai rankai reiktų paieškot patogesnės padėties. Paspausta gerokai iš viršaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 14 rugsėjo 2012 - 14:56
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 14, 03:51)
Jei dar trūksta, užskaitau  biggrin.gif 20 apdovanojimų ir keturi vaikai? manau, tu čia visoms nušluostysi nosis  biggrin.gif

Aš tai maniau, kad dauguma čia žinote ir pažįstate ją, nugis jau tikrai ne pradžiamokslė smile.gif O pažengusių temoje mačiau bent anksčiau dalyvaudavo.. Dabar jau gal nebepasirodo ten?
A, Sea Girl? Buvai dingus iš SM fotografijos temų? Labai smagu bus, jei čia bendrausi bigsmile.gif Aš va neseniai visus ND atsiskaičiau, galėsiu tau užskaityti hihihi.gif Aišku, jei nusipelnysi biggrin.gif

QUOTE(vilkra @ 2012 09 14, 08:52)
3ND, dublis, berods 4

Objektas, manau, tinkamas, bet fonas kažkaip kreivai atrodo... g.gif Ir trečioj nuotraukoj kažkoks neaiškus fokusas g.gif
Atsakyti
Ateinu sikart labai nedrasiai ir tikiuosi, kad neuzmetysit ignoro akmenim... ax.gif biggrin.gif Pati nezinau, kas cia man gavosi, ypac antrojoj, bet siuo metu butent tokie eksperimentai traukia - juodai baltos abstrakcijos su siek tiek (daug?) perspaustu apdirbimu. Galgi ne visai nusizaidziau? unsure.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 14, 15:05)

Pirmoji man visai daili, gal tas išdegimas dešinės viršuje erzina, bet šiaip patinka.
antos nepagaunu, kaip kirmėliukai per laboranto stikiuką, taip brrr, nupurto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2012 09 14, 14:52)
3ND, dublis, berods 4

[

Pirma - čiuožia sopkela biggrin.gif
Trečia foto su neaiškiu fokusu.
Pakankinam dar Tave, ok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 14 rugsėjo 2012 - 15:12
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 14, 15:52)
Apačia man graži.Jei tas audinys būtų juodas, kūnas, t,y kojos pranyktų, ta ranka kur ant kojų visai gražiai susižiūrėtų. Kitai rankai reiktų paieškot patogesnės padėties. Paspausta gerokai iš viršaus.

ačiū, sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 09 14, 16:05)
Ateinu sikart labai nedrasiai ir tikiuosi, kad neuzmetysit ignoro akmenim... 

Pirmoji idomiai atrodo, garziai, o kas ten atrojoje? saknis kokia? ar kas? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 09 14, 15:58)

Objektas, manau, tinkamas, bet fonas kažkaip kreivai atrodo...  g.gif Ir trečioj nuotraukoj kažkoks neaiškus fokusas  g.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 09 14, 16:11)
Pirma - čiuožia sopkela biggrin.gif
Trečia foto su neaiškiu fokusu.
Pakankinam dar Tave, ok.

valio- nors objektas gerai parinktas- visa kita pataisysim...
Atsakyti
vilkra , man tai ta sofa išsėdėta kažkaip nesižiūri ir dar pridedam ir erikosmajos komentarus.. ax.gif

kristalines , joo, viršaus trūksta, nu koja ta biški parėžei, nors su 50tuku jei erdvės nėr, nenuostabu,kad sutilpt neišeina kartais.. biggrin.gif
Atsakyti