Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 09 14, 14:13)
aš turiu galvoje naujokių ne amžiaus prasme biggrin.gif aš pati ne mazgė visom prasmėm biggrin.gif

supratau, šiandien išgėriau du puodelius kavos- tai noras pokštauti nepraeina...
Atsakyti
o kur pokalbiai apie fotografiją? ak nail.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 09 14, 13:17)
supratau, šiandien išgėriau du puodelius kavos- tai noras pokštauti nepraeina...

man panašiai biggrin.gif kaip ne sava biggrin.gif

Svajone, nerėk ant manęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 rugsėjo 2012 - 13:19
QUOTE(vilkra @ 2012 09 14, 13:17)

Gal diskeli atiduosiu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 14, 13:59)
o, iš kur tu čia? smile.gif rodyk ką nors  bigsmile.gif

blink.gif tu mane pamirsai gal? biggrin.gif as niekur nebuvau da dingus is tavo gyvenimo smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 14, 13:24)
blink.gif tu mane pamirsai gal? biggrin.gif as niekur nebuvau da dingus is tavo gyvenimo smile.gif)

davai rodyk nuotraukų čia nepezejus, aš žinau, kad tu turi jų užsislapstinus umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 14, 14:30)
davai rodyk nuotraukų čia nepezejus, aš žinau, kad tu turi jų užsislapstinus  umn.gif

tu gi susinervinsi, kad tau taip graziai neiseina smile.gif o as taves nenoriu nervinti wink.gif tai dar slepsiu kokius du menesius ar kiek ten tau liko
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 14, 13:37)
tu gi susinervinsi, kad tau taip graziai neiseina smile.gif o as taves nenoriu nervinti wink.gif tai dar slepsiu kokius du menesius ar kiek ten tau liko

a jo, gerai, ačiū , kad apie mane pagalvoji biggrin.gif jo , nenervink geriau manęs biggrin.gif
Atsakyti
Ei, rimtai dėkit kokią foto, nes jau tema į nieką nebepanaši.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 14 rugsėjo 2012 - 13:43
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 14, 13:40)
Ei, rimtai dėkit kokią foto, nes jau tema į nieką nebepanaši.

nu tai dėk dėk smile.gif laukiam thumbup.gif

aš tai nieko neturiu, 5 juostos labe, iš ten gal kokią vieną ir parodysiu kada turėsiu smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 14, 13:47)
nu tai dėk dėk smile.gif laukiam  thumbup.gif

aš tai nieko neturiu, 5 juostos labe, iš ten gal kokią vieną ir parodysiu kada turėsiu smile.gif)))

Ir aš nieko neturiu unsure.gif
Atsakyti
ai, persigalvojau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 14 rugsėjo 2012 - 13:56