Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Fifux'e @ 2012 09 13, 10:18)
nzn,tik siaip buvau isitikinusi,kad kalba tos,kurios daro ND pirma,o jau paskui ir deda ka nori toliau blush2.gif

Kalba kas nori biggrin.gif
Foto vengiam komentuot tų kurios ND nepadariusios, dėl visoms supratamų priežasčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 09 13, 10:09)
sveikos dar karta blush2.gif
vienas zmogutis pasnabzdejo,kad galbut galima jungtis i jusu pokalbius ir be ND,be fototechnikos blush2.gif  ar tiesa? ax.gif
mielai pabedrauciau,bet jau daug laiko pogrindy tik pas jus sedejau, nes galvojau, jog neturint su kuo fotografuoti ir neatsiskaicius ND negalima brautis cia unsure.gif

000189.gif

QUOTE(Fifux'e @ 2012 09 13, 10:18)
nzn,tik siaip buvau isitikinusi,kad kalba tos,kurios daro ND pirma,o jau paskui ir deda ka nori toliau blush2.gif

šiaip tokia ir yra nerašyta tvarka, bet uždrausti tikrai niekas negali, galim tik paskatinti kaip nors susiveikti fotiką ir padaryti juos. galiu paskolinti juostinį, jei Tu Vilniuje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 13, 10:20)
Kalba kas nori biggrin.gif
Foto vengiam komentuot tų kurios ND nepadariusios, dėl visoms supratamų priežasčių biggrin.gif

aiskuma 4u.gif
o as ne atsiskaitymu galiu komentuoti foto? ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 13, 10:20)
šiaip tokia ir yra nerašyta tvarka, bet uždrausti tikrai niekas negali, galim tik paskatinti kaip nors susiveikti fotiką ir padaryti juos. galiu paskolinti juostinį, jei Tu Vilniuje tongue.gif

gaila ne vln smile.gif
juostini pardaviau senai,muiline skaitmena sugedo,bet audziu minty eit tvarkyti bent laikinai g.gif jei sestadieni negausiu fotiko,teks taip ir daryt doh.gif o normalu veidrodini planas dar siemet isigyt yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 13, 10:19)
reikia papildymą kokį instaliuoti, ar dėl to kad sena tarkim PS versija (turiu PS4..)  g.gif

Manau, kad paseno Tavo Ps lotuliukas.gif . Man ir taip buvo , naujam fotikui sena versija nebetiko, taip ir gyvenu be jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 13 rugsėjo 2012 - 10:26
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 13, 11:26)
Manau, kad paseno Tavo Ps lotuliukas.gif . Man ir taip buvo , naujam fotikui sena versija nebetiko, taip ir gyvenu be jo.

Aš jo gyvenu nenaudojus, dabar pradėua domėtis, ir žiūriu kad tikrai jau sena versija biggrin.gif
o naujesnės nerandu internete nemokamai kad parsisiųsti
Papildyta:
gal kas galėtų padėti su cs5 gavimu? g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalia: 13 rugsėjo 2012 - 10:33
Ką reiškia "gavimu"? Čia kažin ar kas rašys viešai, kaip jį galima pasivogti biggrin.gif Ir slapčia kažin, nes kas moka, tas netrunka, o kas nemoka, tą mokyti, žinai biggrin.gif

O jei rimtai - atsinaujink Camera RAW. Į google.lt įvedi "fotiko modelis camera raw", susižinai kokios tau versijos reikia ir parsisiunti tą versiją (tikriausiai ten ir bus, kur sužinosi, oficialiam adobe puslapyje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 13 rugsėjo 2012 - 10:38
QUOTE(rG. @ 2012 09 13, 10:36)
Ką reiškia "gavimu"? Čia kažin ar kas rašys viešai, kaip jį galima pasivogti biggrin.gif Ir slapčia kažin, nes kas moka, tas netrunka, o kas nemoka, tą mokyti, žinai biggrin.gif

Va, va biggrin.gif aš ir nežiau, verta man jį pirkt. Vogt nemoku biggrin.gif Tai va taip ir kankinuos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 13 rugsėjo 2012 - 10:42
QUOTE(Fifux'e @ 2012 09 13, 11:24)
juostini pardaviau senai

seniai smartass.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 09 13, 10:41-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 09 13, 10:41)

biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 09 13, 11:41-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 09 13, 11:41)

Lt kalba,kad ir kaip,bet jos gramatika tikrai juk sunki, ar ne? Bet parašydama SENIAI, būtų faina,kad ir "paprotintum",kodėl būtent taip ax.gif

Vietoj dviejų panašiai skambančių, tačiau skirtingas reikšmes turinčių žodžių dažnai vartojame vieną: Kaip jis senai atrodo! Oi, kaip senai nesimatėme! Senai bebuvau tėviškėje. Reikia skirti žodžių „senai“ ir „seniai“ reikšmes: senai (kaip?) – visiškai nejaunai; seniai (kada?) – prieš daug laiko; ne dabar. Kad neklystume, sakykime: Jis senai atrodo. Mes jau seniai atsikėlėme. Atvyko seniai nematytas svečias.

Suprem, užskaitau

Say, ačiū už naują trobą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 13 rugsėjo 2012 - 11:18
Va kaip tik klaust norėjau, a čia žiūriu jau diskutuojat. A visos tik photoshop naudojat? jei taip - kodėl? ar bandėt kitas programas? patiko/nepatiko?
Darbe man suinstaliavo kažkokia nemokamai dalinamą. Gimp, berods. Kol kas ten tamsus miškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 13 rugsėjo 2012 - 11:33
Bet gi yra spec. temos, apie lietuvių kalbą/gramatiką/išsaugojimą/etc., nejau čia būtina kaskart pamokyti? smile.gif
tai atsisakyme ir žargonų, slengų, skolinių ir t.t., jei jau taip lietuviškai teisingai norima rašyti fotografijos temoje. g.gif
Atsakyti