QUOTE(Jolantuke @ 2012 09 14, 08:47)
Ačiū už priėmimą
Senokai čia vis paskaitinėju, bet prisijungti nedrįstu. Kažkaip visi fotografai profesionalai atrodo baisiai arogantiški. Net čia paskaičius kaip jūs vieni kitų darbus į miltus sumalate, nejauku pasidaro.
O dėl tos knygelės... ji buvo skirta alkoholikų, narkomanų reabilitacijos programai. Dvi savaites kartu fotografavome ir bandėme aplinkiniame pasaulyje ieškoti grožio, šviesos... Daugiau buvo praktinė veikla, o ta knygelė - tik parankinė, vizuali, priemonė. Pirmuose 10 ar kiek ten lapų, kur jumoro forma pristatomos naujokų klaidos, nuotraukos darytos prasčiausia muiline, kad žmogus, atsivertęs pažiūrėtų ir pasakytų: "ir aš taip galiu, o gal net geriau..." Taip skatinama motyvacija. Jei pirmuose puslapiuose pamatytų nulaižytas tobulas nuotraukas, paprasčiausiai mestų knygą į šoną ir pasakytų "ai, čia ne man".
Nežinau, kuriam galui čia teisinuosi. Knyga savo dalį atliko. Jau trys grupės sėkmingai "atsimokė" ir visi buvo laimingi atradę naują sritį savo gyvenime.
Žinau, kad visi jūs čia galite daug geriau padaryti ir net nesiruošiu ginčytis.
Tiesa, jeigu kur tą mano knygą į internetą įkėlėte dar - prašyčiau ištrinti. Šiuo metu ją perrašinėju, tvarkau kalbos stilių, logiką ir t.t., tad nenoriu, kad internete "plaukiotų" seni variantai.
O jei kas atsisiunčia ir pasisemia žinių, ar pažiūrėjęs į nuotraukas pasako: "aš galiu geriau" (
), tai tik valio
P.S. o kas yra ND? (soory už blond klausimą, bet tikrai nežinau)
tai junkis. mes ir pasipešiojam čia periodiškai, ir pasiglėbesčiuojam, normali, sveika bobų atmosfera, kartais vienas kitas vyras nosį įkiša, savo kvapu pakrutina vištidę; kartais plunksnos skraido, žaizdas vienos kitoms paklijuojam ir judam toliau. vYsks nArmaEi
arogancijos čia nėra, tiesiog vieni žmonės su savo nuomonėm gyvena, tai nebūtinai yra arogancija. aišku, yra jautrių, kurioms nieko negalima pasakyti, bet iš principo gyvent galima
dėl knygos aišku. gerai, jei kam padėjo.
ND yra namų darbai. pirmam temos psl. parašyt,a kokie jie ir ką reik daryt. Tau neturėtų būti sudėtinga, tik mes estetikos reikalaujame, ne tik techninės pusės