Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu uz pastabas, jusu zodziuose daug teisybes! Man paciai pirmojoje per daug betvarkes, bet kol fotografavau mazyle viska istarse. Antrojoje labai labai gaila kad taip neaiskiai matosi kudikelis, virves galetu eiti ne per tecio veida, o mamos zvilzsnis butu zymiai zavingesnis jei ziuretu i sunyti.

Na va, su jusu pagalba ir komentarais zymiai lengviau gyventi 4u.gif
Atsakyti
Erika. Rasei apie kazkoki JB mokymosi pradzioje smile.gif as labai noreciau tokio dabar ax.gif
Atsakyti
Ir vel as su kvietkais biggrin.gif Bet gelems jauciau kazkokia neapsakoma trauka paskutiniu metu. Beja gladioliu sakiau daugiau nefotografuosiu, net issirengiau befotografuodama, karstis ispyle is nervu, kaip jas iveikti ir graziai sutalpinti i kadra schmoll.gif
user posted image
Turiu dar daugiau variantu, bet dar mastau del apdirbimo, o gal is vis istrinsiu..dar neapsisprendziu smile.gif

Ir dar pastebejau viena dalyka...kas man cia su ta purple spalva? blink.gif nesamoningai vis linsktu prie jos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 14 rugsėjo 2012 - 00:13
Sveiki 4u.gif Noretusi kartais pabendrauti ir pasimokyti... blush2.gif

Pirmieji ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 14 rugsėjo 2012 - 00:53
QUOTE(Sea Girl @ 2012 09 13, 18:31)
Sveiki 4u.gif  Noretusi kartais pabendrauti ir pasimokyti... blush2.gif

Nu geras, kaip čia suprasti, pradžiamokslė Sea Girl ? biggrin.gif

Užskaitau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 13, 22:26)
čia gal knygą sudarinėjo iš tų, kur viską žino, bet nieko nemoka  biggrin.gif

Ačiū už "pagyras". Jei galite, padarykite geriau ir pasidalinkite viešai internete, kad pradedantieji turėtų iš ko mokytis.
Atsakyti
mačiau jau visos pakomentuotos, pricitavau, bet perskaičius žiūriu, kad nebėra ką pasakyti, viską merginos pasakė, tad nebesikartosiu smile.gif

tik va krikštynų foto tai man nerodo, privatu uždėta..

QUOTE(S.B.M. @ 2012 09 13, 21:46)

Tai gal baikit cia taip arsiai, as gal irgi bent pabandyt noriu smile.gif Ar jus tikites po tokiu pareiskimu, visus konkurentus isbaidyt?  cool.gif

eiškiai, nėra čia niekam vilčių irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 13, 22:53)
S.B.M. kad foto, tebėra, net neliečiau jos mirksiukas.gif
O ir dar kartą galiu įkelti 4u.gif

Tik dabar ikelta matau... O anos nerodo... Cia man vienai taip? g.gif Baudzia mane kazkas? smile.gif
Labai patiko aplinka, super fonas erdve..... tik kadravima reiktu taisyti... Kirsta beveik per liemeni, o tai visai nesiziuri.... Kadangi aplinka grazi, tai siulyciau tokiu atveju kadruoti ties slaunimis, tada daugiau erdves nuotraukoja atsiras, galbut dar bus ka ppatyrineti... Galbut is merginos daugiau jausmo noretusi... Veiduko spalva siek tiek erzina, bet nera taip, kad visai brokuojama...

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 09 14, 01:05)
Turiu dar daugiau variantu, bet dar mastau del apdirbimo, o gal is vis istrinsiu..dar neapsisprendziu  smile.gif

Ir dar pastebejau viena dalyka...kas man cia su ta purple spalva?  blink.gif nesamoningai vis linsktu prie jos  biggrin.gif

Pirmoji ne.... Visiskai niekuom... apdirbimas taip pat ne... nukapota belekaip...

Antra man patinka... Nors toks apdirbimas ir ziauriai suplokstina vaizda, bet kazkuom ziurisi...

Isora ir Dinceli, Erika kuo puikiausiai viska susake....

Sea Girl, ND uzskaitau...
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2012 09 14, 07:48)
Ačiū už "pagyras". Jei galite, padarykite geriau ir pasidalinkite viešai internete, kad pradedantieji turėtų iš ko mokytis.

nėr už ką smile.gif nereikia purkštaut, o išvadas geriau kažkokias iš to daryt wink.gif yra tikrai puikių nuotraukų, bet kai kurie pavyzdžiai tikrai ne kokie.. pradžiamokslės namų darbus kokybiškiau atlieka..
Atsakyti
Labas.... ax.gif

Na va nuo pat ryto prievartauju, įmetu natūralią visai galima sakyt, apkarpiau tik dešinį šoną ir vooos kontrasto dėjau. blush2.gif

http://www.flickr.co.../in/photostream
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2012 09 14, 07:48)

nuotraukos toje knygoje tikrai neblizga.

ateikit pas mus, padarykit ND, gal paaiškės, kad knygoje tik maketavimo metu nuotraukos kardinaliai pablogėjo, o iš tikro viskas normaliai ir Jūs su mumis čia bendrausite ir kartu mokysitės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 09 14, 08:05)
Labas....  ax.gif

Na va nuo pat ryto prievartauju, įmetu natūralią visai galima sakyt, apkarpiau tik dešinį šoną ir vooos kontrasto dėjau. blush2.gif

http://www.flickr.co.../in/photostream

1. kompozicija.
2. moteros kojos, klynas, veidas - blogai.
3. vyro kostiumas - juodas blynas, išbalansuoja kompoziciją.

SeaGirl, užskaitau.

Peonny, pirmos kompozicija ne "kardeliška", kam nukapojai?
Antroje apačios trūksta. Aopdirbimas man asmeniškai per ružavai violetinis. Supraskit vieną daslyką - pasirinkę vieną spalvinį apdirbimo būdą Jūs visas savo foto padarot vienodas. Neindividualias. o Juk visas pasaulis nėra violetiins ar ružavas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 rugsėjo 2012 - 08:09
QUOTE(sayonara @ 2012 09 14, 09:07)
1. kompozicija.
2. moteros kojos, klynas, veidas - blogai.
3. vyro kostiumas - juodas blynas, išbalansuoja kompoziciją.

Nu tada reiškia aš nebegaliu prie to kompo liestis.. doh.gif Dėl klyno tai 100 proc sutinku.. drinks_cheers.gif doh.gif lotuliukas.gif i o kas su veidu ir kojom? Kažkaip kitaip turėtu būt?
O dėl kostiumo, tikrai blyną rodo? blink.gif Nes man tai ten net visos raukšlės matosi, perėjimai.. unsure.gif
Atsakyti