Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 09 13, 20:00)
įkelk kelias savo foto ir pažiūrėsim kur pagrindines klaidas darai.
taip pat gali parodyti kokias foto norėtum mokėti daryti. Problema juk išsprendžiama.
p.s. žinoma ne visada

Reik susimastyti ir pasukti galvele, kuri cia butu nuotrauka verta ikelimo...
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 13, 20:05)
Gal pradžioj fotografuok taip, kad patiktų foto be apdirbimo, gal kažką visai paprasto, nesiekiant kaži kažkokio stebuklo. Apdirbimą  foto pasilik vėlesniam laikotarpiui, nes tai atskiras menas, manau.
Dažnai nuotraukos po tiuningo yra sugadinamos.
Aš atsimenu kai atėjau į temą, mes mokinomės į juoda balta versti. Darėm tokius nd, labai pravertė, darėm apgalvotai foto, kuri gražiai žiūrisi jb, tą syk supratau kurios spalvos nemyli jb vertalo ir t.t Tada mintyse  atsipršiau  fotografuotojų kurios myli jb foto biggrin.gif Iki tol maniau, kad jos taip gelbėja nevykusias foto biggrin.gif

Bedele ta, kad as labai skubu gyventi... noriu ir to ir to ir ano... o reiktu apsistoti ties vienu uzdaviniu. Aciu uz gera zoddeli, iskart sirdelei palengvejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 13, 20:09)
Virusas mane veikia, šiandien archyvuose paskendau ir visgi man jaunėlės sesutės portretas labiausiai lipo rodytis tam virusui smile.gif
Foto pav. saulėtas vakaras
user posted image

Kas būtų smagu,kad kai keliam foto,visos matytų, šios dienos nė vienos komentuojamos foto nematau doh.gif

Kazkada buvo kalbeta apie tai, kad netrinti nuotrauku, po to kai jos ikeliamos... Nes skaitantiems tema visai neidomiu ziureti i tuscias vietas, ir skaityti komentarus nezinia apie ka.... Gi kritikuojama ne tam, kad nuotrauka butu istrinta... Galu gale kazkas matydamas pavizdy ir kritika, taip par pasimokys ir galbut nebekartos tu paciu klaidu....

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 13, 20:34)
išryškinsiu double expo juostą, ir man atrodo mes su Say laimėsim tą atviruką  irnesakyk.gif  nail.gif  brunette.gif  lotuliukas.gif

Tai gal baikit cia taip arsiai, as gal irgi bent pabandyt noriu smile.gif Ar jus tikites po tokiu pareiskimu, visus konkurentus isbaidyt? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 09 13, 22:46)
Kazkada buvo kalbeta apie tai, kad netrinti nuotrauku, po to kai jos ikeliamos... Nes skaitantiems tema visai neidomiu ziureti i tuscias vietas, ir skaityti komentarus nezinia apie ka.... Gi kritikuojama ne tam, kad nuotrauka butu istrinta... Galu gale kazkas matydamas pavizdy ir kritika, taip par pasimokys ir galbut nebekartos tu paciu klaidu....

As tai matau ta foto, tu net ja pacitavai g.gif
Atsakyti
Iškart atsiprašau, kad ne tiesiogiai keliu o Flickr nuorodą, pažiūrėkit, draugų krikštynas fotkinau 6dieni, kelias sutvarkiau, bet... kažkas su spalvom kompui tikrai... Nu pakomentuokit labai prašau jūsų... 4u.gif
Atsakyti
S.B.M. kad foto, tebėra, net neliečiau jos mirksiukas.gif
O ir dar kartą galiu įkelti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Nuotraukos tvarkytos minimaliai. Kiekvienai is ju pati turiu pastabu ka daryciau kitaip...bet jusu nuomone man ypac vertinga.
Is serijos "geldute" smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vargšass vaikas, jaučiu kaip jam niežti...
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 09 13, 23:02)
Nuotraukos tvarkytos minimaliai. Kiekvienai is ju pati turiu pastabu ka daryciau kitaip...bet jusu nuomone man ypac vertinga.
Is serijos "geldute"  smile.gif

[img]http://farm9.staticflickr.com/8175/7983465130_68e08d46cf.jpg[

pirmoji patinka. svelnu, grazu, tinka tie rugiai cia, vaisingumo simbolis smile.gif
Nors kairės man per daug, bandyčiau pacropinti dar kazkaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 13 rugsėjo 2012 - 22:24
QUOTE(Afrė @ 2012 09 13, 22:53)
S.B.M. kad foto, tebėra, net neliečiau jos mirksiukas.gif
O ir dar kartą galiu įkelti 4u.gif

Man grazi si tavo foto, taip, gal veido spalva ir ne, bet visuma, spalvos patinka smile.gif idomu kaip atrodytu vertikali g.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 09 13, 23:02)

pirma butu faina, bet kam tie rugiai vaikui ant veido? g.gif ir pirmam plane man jie maiso. ir siaip ju per daug biggrin.gif
antroje kampas nepatinka. nesimato vaiko, nepatinka, kad mama ziuri i tave, o ne i vaika. bet ideja patiko 4u.gif
Isora, man spalvos nelabai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 13, 21:52)
Iškart atsiprašau, kad ne tiesiogiai keliu o

O yra bent viena natūraliom spalvom( nekalbu apie jb)? Nes kaip suprantu visur dėti actionai ar taip koks velnias biggrin.gif tai jie tokie kokie yra - t.y visai ne kokie, žmonės plokšti, negyvi, persikiniškai rūžavi, dangus taip pat biggrin.gif
QUOTE(Dincelis @ 2012 09 13, 22:02)

Pirmoji man skausminga. Gal ta varpa ir vaisingumo simbolis, o, bet tačiau, ne prie šito mažo kūdikėlio jai glaustis. Spalvos visai tinkamos. Fotografavimo kampas nėra labai prastas. Jei tas vaikelis gulėtų tarp švelnių smilgelių visai baika foto būtų.
Antroji , įdėja visai faina. Fotografavimo kampas tik labai jau netikęs. Jei ne tas iškeltas meškis, neaišku visai būtų, ko ten jie su tuo fotoaparatu stovi.
Tėvus tupdyt, pačiai pasilenkt tiek, kad vaiko nosytė matytųsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 13 rugsėjo 2012 - 22:30
aciu .mauskiuke. mirksiukas.gif tikrai tikiu, kad surasi ideju 5 ND, nors as ilgai sukau galva ka sugalvot, nes baltu daiktu namie nelabai turiu...bet vis delto ismasciau bigsmile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 13, 17:05)

sveikinu, šaunuolė, kantrybė wink.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
erikamaja, actionu nebededu kuris laikas jau, stumdau Curves.. ax.gif ryt peržiūrėsiu ir pasistengsiu kuo natūraliau.
Atsakyti