Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 09 13, 19:36)
kad jūs su Sayonara DĖL ATVIRUKO  pasistengti galit tai aš žinau  biggrin.gif

ai, aš labai tingiu šiom dienom.. blush2.gif Paskutinės dvi pastraipos - gryn apie mane šiom dienom..smile.gif
Atsakyti
Say, ech, Parulskis biggrin.gif Mano sesės vyro dėdė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 13, 20:12)
vakaro skaitiniai: ČIA smile.gif

matyt su tuo susidūrėm ne viena biggrin.gif
"...Bet juostinių muilinių era suteikė ir daug džiaugsmo. Būtent tuomet pradėjau kolekcionuoti nuotraukas su legenda. Tai ištisas žanras, jį tobulai įvaldę tik intuityvūs mėgėjai. Štai kažkokių nuvytusių žolių fone stovi išsišiepęs turistas. Daugiau nieko nėra – turistas, žolės ir dangus. Bet nuotraukos veikėjas man paaiškina, kad jo nugaros yra milžiniška praraja, tik jos nesimato. Arba kas nors baksnoja į vampyrą raudonom akim absoliučiai juodame fone ir aiškina: „Čia aš Roskildės festivalyje. Kaip tik už manęs dainuoja „Pulp“, na, šitą (paniūniuoja melodiją) dainą, bet nieko nesimato...“ Taip pat dažnos jūrinės nuotraukos su legenda: jachtoje sėdi pasipūtęs žmogus su pripučiamąja liemene ir gelbėjimo ratu rankose. Už jo nugaros – visiškai ramus vanduo. Bet nuotraukos legenda atskleidžia rūstų padėties dramatizmą – tai buvo pats pavojingiausias kelionės etapas, laivą vartė milžiniškos bangos, bet nuotraukoje jos „kažkaip neišėjo“. Aš kada nors surengsiu šios savo kolekcijos parodą..."

Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 13, 19:05)
viktorija09
Techniškai gerai, pasirinktas objektas visai manęs nevež ax.gif

Tai čia vadinasi perdaryti??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 13, 18:31)
Ateinu su 3 ND  smile.gif

neužskaitau... kažką įdomesnio norėtųsi matyti, ar bent jau kad objektas su antru planu kažkokį sąryšį turėtų..
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 13, 19:57)
Tai čia vadinasi perdaryti???  g.gif  g.gif  g.gif

Priverst negalim biggrin.gif kaip pačiai noras yra. Sakau, techniškai viskas ok, visa kita nu ką aš žinau, nu neįdomiai, nu cool.gif

Nu va pažiūrėjau į apdovanojimus biggrin.gif , nu gali kai nori. Nufotkintum Nd kažką panašaus, t.y tinkamą objektą, tinkamoje aplinkoje, iškart plisas nuo manęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 13 rugsėjo 2012 - 20:16
QUOTE(Afrė @ 2012 09 13, 19:09)
Virusas mane veikia, šiandien archyvuose paskendau ir visgi man jaunėlės sesutės portretas labiausiai lipo rodytis tam virusui smile.gif
Foto pav. saulėtas vakaras

Kas būtų smagu,kad kai keliam foto,visos matytų, šios dienos nė vienos komentuojamos foto nematau doh.gif

o kodėl veidas toks oranžinis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 13, 16:40)
iš vienos pusės tema ne privati, tad gali rašyti kas nori, bet pasikartosiu... Kai ateini į naują būrį, bandai prisitaikyti, įsilieti į grupę. Tas prisitaikymas, įsiliejimas būtų ND atlikimas. Aš tai nekomentuosiu foto tų, kurios ND neatsiskaitę. Nes dauguma klaidų būna todėl, kad žalio supratimo neturi. Padarius ND, nemažai dalykų tampa aiškesni.

QUOTE(sayonara @ 2012 09 13, 17:05)

aš irgi pasisakau už aiškias taisykles ir visuotinį jų laikymąsi. jei tik atrinksiu, kas ką atsiskaitęs, nekomentuosiu foto tų žmonių, kurie neatsiskaitę ND ir nekreipsiu dėmesio į komentarus žmonių, kurie neatsiskaitę ND. kita vertus, mes ne moderatoriai ir uždrausti čia kam nors pezėti negalim. o gaila wink.gif cool.gif

tarkim, pagal Fifuxės komentarą šiandien įdėtai nuotraukai giliai abejoju, ar ji kompetentinga šioje temoje komentuoti kitų nuotraukas pati nepadarius namų darbų. bent jau aš po to komentaro nemanau galėsianti rimtai atsižvelgti į jos komentarus.

Taigi, rekomenduočiau Tau, Fifuxe, palaukti metų pabaigos, veidrodinio ar kokio kito fotiko ir ateiti su ND.  4u.gif

ok,nekomentuosiu tada nieko good.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 13, 19:09)

Fonas tai pasaka.
Merginos oda tai per daug oranžinė.
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 13, 20:09)
Virusas mane veikia, šiandien archyvuose paskendau ir visgi man jaunėlės sesutės portretas labiausiai lipo rodytis tam virusui smile.gif
Foto pav. saulėtas vakaras
[img]http://farm9.staticflickr.com/8316/7983026339_10f09327d8_c.jpg

Kas būtų smagu,kad kai keliam foto,visos matytų, šios dienos nė vienos komentuojamos foto nematau doh.gif

Viens prie vieno kaip mano šiandien flirkėj įkeltas portretas biggrin.gif ir šalikas taip pat apraizgytas, ir striukė odinė biggrin.gif

QUOTE(ich @ 2012 09 13, 20:23)
Bokeh tikrai idomiai atrodo, net galva apsisuko rolleyes.gif

http://banners.adnetmedia.lt/util/closeButton4.jpg
rolleyes.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 09 13, 20:25)
shhhhhhh nesakyk, kad atvirutės nereikia  lotuliukas.gif

Aš irgi noriu atvirutės biggrin.gif bet konkurso vis tiek nelaimėsiu.,.. sad.gif

QUOTE(Afrė @ 2012 09 13, 20:53)
Say, ech, Parulskis biggrin.gif Mano sesės vyro dėdė biggrin.gif

trečias vanduo nuo kisieliaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 13 rugsėjo 2012 - 20:45
QUOTE(viktorija09 @ 2012 09 13, 18:57)
Tai čia vadinasi perdaryti???  g.gif  g.gif  g.gif

Perdaryk mirksiukas.gif Nauda bus pati didziausia, tik Tau paciai 4u.gif Jeigu paguos, as dauguma namu darbu po 3-4 kartus dariau, tuo metu quality control'ieres buvo labai grieztos biggrin.gif
Atsakyti
Su naujais ND 3

28mm
user posted image

50mm
user posted image

75mm
user posted image
Atsakyti