Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 09 13, 17:40)
biggrin.gif  naują virusą paleidau ah? Atvirukų užsimanėt? Tai tiek to, dvi patikusias foto išsirinksiu  biggrin.gif

Virusas mane veikia, šiandien archyvuose paskendau ir visgi man jaunėlės sesutės portretas labiausiai lipo rodytis tam virusui smile.gif
Foto pav. saulėtas vakaras
user posted image

Kas būtų smagu,kad kai keliam foto,visos matytų, šios dienos nė vienos komentuojamos foto nematau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 13 rugsėjo 2012 - 19:10
vakaro skaitiniai: ČIA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 13, 20:09)
Virusas mane veikia, šiandien archyvuose paskendau ir visgi man jaunėlės sesutės portretas labiausiai lipo rodytis tam virusui smile.gif

ne ne ne. Atvirukas juk su parašu!!!! Prakaitą reiks lieti, kad autografą gaučiau, o jos mat nori praslįsti su foto iš archyvų.
Matosi, kad gali neblogai gautis, pasistenk ir kažką naujo padaryk smile.gif Tau tegul ir lieka užduotis, sesės portretas.
Jai tiks arba labai griežtas portretukas, su atitinkama apranga, arba profiliu, su sukeltais plaukais, apnuogintu kaklu ir pečiais bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 13 rugsėjo 2012 - 19:22
QUOTE(Yvette @ 2012 09 13, 20:20)
ne ne ne. Atvirukas juk su parašu!!!! Prakaitą reiks lieti, kad autografą gaučiau, o jos mat nori praslįsti su foto iš archyvų.
Matosi, kad gali neblogai gautis, pasistenk ir kažką naujo padaryk  smile.gif

Supratau mirksiukas.gif
Atvirutės ne tiek ir reikia,kiek manau,kad dauguma virtualiai norėtųsi pas Tave pasimokyti ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 09 13, 15:26)
Tu iš vazoninių šeimos?? biggrin.gif

SBM, nepyk, bet ir as pasijuoksiu, geriausias postas visoje temoje biggrin.gif

QUOTE(ellux @ 2012 09 13, 16:00)
5 ND dirbtiniame apsvietime:

jei dar truksta uzskaitymu, tai uzskaitau 4u.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 13, 16:35)
Šioji geriau? Šviesos šnd nelabai rasta  g.gif

Bokeh tikrai idomiai atrodo, net galva apsisuko rolleyes.gif

Siandien vaiksciojau mieste ir akimis fotografavau zmones Yvettes konkursui.. biggrin.gif gaila tokios nuotraukos netinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 13, 20:23)
Atvirutės ne tiek ir reikia,kiek manau,kad dauguma virtualiai norėtųsi pas Tave pasimokyti ax.gif

shhhhhhh nesakyk, kad atvirutės nereikia lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 13, 20:25)
shhhhhhh nesakyk, kad atvirutės nereikia  lotuliukas.gif

reikia reikia, jau derinu su sesute,kad savaitgalį ją apnuoginsim biggrin.gif
Atsakyti
Yvette's kAnkŪrsas kai pasibaigs, aš sugalvosiu dar vieną, irgi kautynes dėl atviruko wink.gif

labai gera idėja, Yvette. Kaip visada prigalvoji smile.gif 4u.gif
Atsakyti
išryškinsiu double expo juostą, ir man atrodo mes su Say laimėsim tą atviruką irnesakyk.gif nail.gif brunette.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 13 rugsėjo 2012 - 19:34
QUOTE(sayonara @ 2012 09 13, 20:33)
labai gera idėja, Yvette. Kaip visada prigalvoji smile.gif 4u.gif

negi gaila bigsmile.gif žiūrėk tuoj viena sesutė bus išnuoginta, turėsim vaizdų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 13, 19:34)
išryškinsiu double expo juostą, ir man atrodo mes su Say laimėsim tą atviruką  irnesakyk.gif  nail.gif  brunette.gif  lotuliukas.gif

tai ryškink greičiau, blin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 13, 20:34)
išryškinsiu double expo juostą, ir man atrodo mes su Say laimėsim tą atviruką  irnesakyk.gif  nail.gif  brunette.gif  lotuliukas.gif

kad jūs su Sayonara DĖL ATVIRUKO pasistengti galit tai aš žinau biggrin.gif
Atsakyti