Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2012 09 13, 09:57)

dar del auto. man baisiai liudna, kad likau tik as, pradzioj, pamenu, ir RG, ir Noisy ir dar kelios daresi,s magu buvo "kartu", dabar as viena, tokia balta varna arba juoda avis, islendu su savo fizjonomija biggrin.gif kartais net nesmagu. nu bet as stengiuos laikytis projekto, pasizadejau sau. ir tai paziurejau, paskaiciavau, esu praleidus

Buvau praleidus šitą žinelę smile.gif Baik tik, ko jau čia nesmagu smile.gif Taigi kaip tik smagu, va kokia esi šaunuolė. Mane tai labai mokslai buvo užspaudę, o pati žinai kiek trunka visai tai, buvo svarbi kiekviena diena. Dabar laiko daugiau, bet nebėra noro smile.gif Kam save prievartauti, tiesa? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 09 13, 16:28)
Visada galima prasyti, ne pozuoti, o tiesiog bendrauti tarpusavyje... Tada atsiranda risys tarp zmoniu, naturalios emocijos....

O taip, taip ir stengiuosi daryti... idomu stebeti kaip iskarto, to paprasyti, zmones pasimeta, o pabandzius ir isijautus nebogai gaunasi... veliau dekoja uz gera laika, o ne dirbtines pozas.
Atsakyti
Šioji geriau? Šviesos šnd nelabai rasta g.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu uzskaiciusiom ND 4u.gif
Pagaliau visi ND baigti! Valio! clap.gif ta proga reiks kokios sampes ikalt biggrin.gif

Na va, dabar galesiu ir pati komentuot ir savo nuotraukas kritikai kelt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 13, 15:23)
1.niekas čia nieko nepažįsta, ale žmogui gi neuždrausi bendraut smile.gif ne privati kokia tema smile.gif jei nervina, galima per nustatymus pvz ignorą užsidėt smile.gif
2.aš tai suprantu, kad sunku vertinti žmogaus komentarus apie tavo darbą, kai realiai nežinai ką jis pats sugeba padaryt  cool.gif

1.Kitą kartą reiks daugiau smailikų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pridėti, nes jau ne pirmą kartą mano parašyti sakinukai kitokia intonacija perskaityti, nei aš rašiau. Na gi visai nenervina. Ir moteriškaitė gražiai bendraujanti, bet...paskaityki Nr. 2 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 13, 15:35)
Šioji geriau? Šviesos šnd nelabai rasta  g.gif

nu čia jau helioso charakteris matosi thumbup.gif bet pats objektas man neįdomus ..

QUOTE(smalsi_ @ 2012 09 13, 15:38)
1.Kitą kartą reiks daugiau smailikų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  pridėti, nes jau ne pirmą kartą mano parašyti sakinukai kitokia intonacija perskaityti, nei aš rašiau. Na gi visai nenervina. Ir moteriškaitė gražiai bendraujanti, bet...paskaityki Nr. 2  mirksiukas.gif

o kaip tu gali žinot kokia aš intonacija perskaičiau? biggrin.gif man atrodo aš be intonacijos perskaičiau, ir be intonacijos atrašiau biggrin.gif
Atsakyti
Svajone mūsų, neatsakysiu į klausimą, nes nusirutuliosim į asmeniškumus. Klausimas buvo apie nerašytas pradžiamokslio taisykles. Tik tiek. Dėkui, kad pastebėjai postą 4u.gif
Atsakyti
ellux, man labai patiko tavo 5ND 4u.gif tikrai pasistengei smile.gif

Dabar aš vis nesumastau ką čia tokio įdomesnio padarius.. doh.gif
Jau taip nesinori baltų vazų ar puodukų su gėlėm.. o minčių kol kas nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 13, 12:08)
Lt kalba,kad ir kaip,bet jos gramatika tikrai juk sunki, ar ne?

Ne. biggrin.gif Žinai kodėl? Nes man ši kalba gimtoji.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 13, 16:35)
Šioji geriau? Šviesos šnd nelabai rasta  g.gif

Bokeh grazus bigsmile.gif Bet tik tiek. Suprantu, beje, kad kankiniesi mirksiukas.gif Nes as irgi biggrin.gif Sekmadieni pagaliau gavau Helios (44M - o tavo koks?), ir jau kelinta diena meginu is jo ka nors grazaus ispesti. Grazu bokeh jau pasiseke pagauti, su sviesa irgi pazaidziau siek tiek, bet idomaus ir rodomo kadro padaryti dar nepavyko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 13, 12:51)
Faktas, kad visada gausit atgal hihihi.gif

hihihi.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 09 13, 12:19)
Bet gi yra spec. temos, apie lietuvių kalbą/gramatiką/išsaugojimą/etc., nejau čia būtina kaskart pamokytismile.gif

Aišku būtina. Taigi kokia gėda, jei sudarinėsit sutartis dėl fotosesijų, o ten bus pilna gramatinių klaidų. flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 rugsėjo 2012 - 16:35
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 13, 17:30)
Bokeh grazus  bigsmile.gif Bet tik tiek. Suprantu, beje, kad kankiniesi  mirksiukas.gif Nes as irgi  biggrin.gif Sekmadieni pagaliau gavau Helios (44M - o tavo koks?), ir jau kelinta diena meginu is jo ka nors grazaus ispesti. Grazu bokeh jau pasiseke pagauti, su sviesa irgi pazaidziau siek tiek, bet idomaus ir rodomo kadro padaryti dar nepavyko rolleyes.gif

O, net dėkoti užsinorėjau, kad bent viena suprantanti atsirado biggrin.gif manasis 44-2. Na lauke kartą apibėgau aplink namą, pavyko gražią šviesą plius gražų bokeh pagauti, bet fotografuojamas objektas taip pat buvo šiaip sau. Ir man visada taip - arba graži šviesa, arba gražus objektas doh.gif Na bet tačiau viskas mums dar prieš akis biggrin.gif
Atsakyti