Įkraunama...
Įkraunama...

Kada po cezario atidavė vaiką?

Pirmaji sunu atnese man po 5 valandu,nes turejau pirma narkoze,o antraji kol mane siuvo sutvarke,paskiepijo,aprenge idave teveliui ir jie jau lauke manes palatoj wub.gif
Atsakyti
Operacinej tik parode leliukus ir isnese, o kai mane parveze i palata, visus radau manes belaukiancius smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif as esu naujoke todel noreciau susipazinti smile.gif 4u.gif turiu mergaite beveik 5 men ,man ir dare cezari apie 2 val nakties o vaika atveze tik po paros y vakara. wub.gif pamokino kaip maitint , pamaitinau ir pasieme ja vel , kadangi gime 38 savaiciu tai vaika atgavau tik kai pati jau su daktares pagalba islipau is lovos
Atsakyti
Man operacinėje tik parodė mažiuką. Ir vyrui tik parodė prie naujagimių skyriaus. Abu su MB buvom pooperacinėje palatoje. Kai tik grįžom į palatą, pareikalavau, kad atneštų leliuką. MB nuėjo į naujagimių skyrių, tai sesutės davė pasidžiaugt-atsieit, tik trumpam mamai parodyt. Bet kai jau atnešė man jį į palatą, niekam aš jo nebeatidaviau wub.gif
Atsakyti
Trakų ligoninėje tiek su pirmu cezarinuku tiek su antru tetis su kudikiu lauke manes palatoje.
Abu kartus buvom paprastoje palatoje, nes ten yra taip, kad jei po cezario tai tetis pasilieka NEMOKAMAI (jei normalus gimdymas tai sumoka 60lt/para ir i tavo palata nieko nebeikels- busit trise mama tetis ir vaikas)

Ir siaip prieziura ten 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2012 09 12, 14:13)

Rufi, 12 Rgs 2012 - 14:13, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Rufi, 12 Rgs 2012 - 14:13, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Pirmas vaikas gime per cezari, vel pradejau lauktis ir pasidare aktualus sis klausimas.
Kada atidave vaika po cezario?
As pati po cezario para negalejau atsikelti, bet vyras buvo salia ir tikrai butu galejes padeti iskarto priziureti vaikeli.
Cezari atliko KMUK 9h ryte, o i palata atveze tik po 19h vakare. Tada jau iskarto reikalavau vaiko.
Po cezario gulejau pooperacinej palatoj, bet kad nei kas ten ka priziurejo, nei ka. Tik kad guli ir tiek. Atsikelti negali, turi prasineti po 10 kartu, kad vaika atvestu. Du kartus per visa diena tik atveze po 10 min. Palikti vaiko pooperacinej negalima, nera tam salygu.
Jauciausi gerai ir tikrai buciau galejus visa ta laika glausti savo vaikeli, o nepalikti viena kazkur guleti. Be to visa laika buvo salia vyras. Sis dalykas vienintelis, kuris man nepatiko KMUK.
Dabar vel pradedu rinktis ligonine, kurioje atejus laikui gimdyciau, nes yra tokiu, kuriose galima prisirasyti ir nestumo prieziurai.
Todel ir klausiu, gal yra tokiu ligoniniu Kaune ar Vilniuj, kur iškarto po operacijos i pooperacine ar paprasta palata atiduoda ir vaika, jei aisku gali juo pasirupinti kas is namiskiu?

Pirmas vaikas gime per cezari, vel pradejau lauktis ir pasidare aktualus sis klausimas.
Kada atidave vaika po cezario?
As pati po cezario para negalejau atsikelti, bet vyras buvo salia ir tikrai butu galejes padeti iskarto priziureti vaikeli.
Cezari atliko KMUK 9h ryte, o i palata atveze tik po 19h vakare. Tada jau iskarto reikalavau vaiko.
Po cezario gulejau pooperacinej palatoj, bet kad nei kas ten ka priziurejo, nei ka. Tik kad guli ir tiek. Atsikelti negali, turi prasineti po 10 kartu, kad vaika atvestu. Du kartus per visa diena tik atveze po 10 min. Palikti vaiko pooperacinej negalima, nera tam salygu.
Jauciausi gerai ir tikrai buciau galejus visa ta laika glausti savo vaikeli, o nepalikti viena kazkur guleti. Be to visa laika buvo salia vyras. Sis dalykas vienintelis, kuris man nepatiko KMUK.
Dabar vel pradedu rinktis ligonine, kurioje atejus laikui gimdyciau, nes yra tokiu, kuriose galima prisirasyti ir nestumo prieziurai.
Todel ir klausiu, gal yra tokiu ligoniniu Kaune ar Vilniuj, kur iškarto po operacijos i pooperacine ar paprasta palata atiduoda ir vaika, jei aisku gali juo pasirupinti kas is namiskiu?

Mažylio GN vaiką duoda tėčiui, jei mamai CP. Kol tvarkė kirpo virkšteles ir kitką darė tėčio pirštą įsikibus buvo... o kadangi man komplikavosi tas CP tai tik po valandos reanimacinėj atnešė pamaitinti (3 ryto CP, 4 ryto maitinau pirmą kartą, tada kažkur apie 6-7 ryto keitėsi pamaina tai vėl atnešė (paprašiau) ir paliko ant rankos man, ta pavalgė ir parpė, po to po gal valandos išsinešė vėl, tada jau sakiau viskas noriu keltis eit ir viskas ir apskritai kur mano vaikas. TAi pamatė kad nieko nebus su manim čia sakė sėk, davė sriubos, tada leido eit apsiprausti ir TEN susitvarkyti, turėjau įrodyt kad nealpsiu, galva nesusisuks ir tt tai yra galėsiu ne tik savim o ir maže pasirūpint, nu ir psio, paleido... į palatą. O priežiūra, lakstė visos, žiūrėjo, nes aš nukraujavus litrą su trupučiu, tai matyt nepatikėjo kaip čia galiu taip lakstyt, ale man tai kas tegu žiūri lotuliukas.gif tik geriau. Taip va ir gavosi. Bet tai pati prašiau ir zyziojau, be to tikrai manau kad operacija yra ne juokas o kas atsakys jei brinktelsi kur ar vaiką išmesi... geriau pakentėt jei vyro nėra...
Atsakyti
Siaip mano nuomone yra tokia, kad vaikuti laiko atskirai nuo mamos tik tuo atveju, jei jam kiles koks pavojus ar yr aindikacia kokia nors, kad butu taikomas vienoks ar kitoks gydymas, kurio negalima atlikti normalioj palatoj. Pas mus LT med personalas vis tik yra toks (viena is priezasciu), kad pritingi ir be reikalo nelaikytu vaiko savo skyriue jei jam nereikai kokiu proceduru ar gydymo , atiduotu mamai kuo greiciau ir butu spakaina.
Pries 9 metus pirma gimdziau su cp, atidave po 1,5 paros, ir tai nuslinkau ir isprasiau.
Dbr kai gimdziau, (naturaliai), tas irgi buvo laaabai aktualu ir to labai bijojau, biat... viskas issisprende savaime. rolleyes.gif
Atsakyti
Man darė CP, beje aš DE. Vaiką tik ištraukus ir patikrinus daktarams, atnešė man ant krūtinės ir mažylė ten pragulėjo beveik visą laiką, kol mane siuvo, klausydamasi mano širdies plakimo, ieškodama pienuko wub.gif Labai jaukiai ant operacinio stalo pagulėjome. wub.gif Kai pakankamai susipažinome, ją padavė tėveliui į rankas ir išėjo į palatą manęs laukti, ten mane ir atvežė, kai susiuvo. Nuo to laiko mes nesiskyrėme nei minutėlei, visur kartu cool.gif Man CP padarė 00:36, o 8:00 ryto aš jau kėliausi, ėjau seselės palaikoma apsiprausti, ir tai buvo vienintelis kartas, kai seselės mano vaikui pamperį keitė. Daugiau niekam nebeleisdavau, tik pati. Kad ir kaip skaudėdavo judėti ir keltis, aš pati. biggrin.gif
Atsakyti
Na man dare CP Kauno Krikscioniskuose tai tik aptvarke mazute,padave man pabuciuot ir iskart padave teciu kuris lauke uz duru..kai mane susiuvo iskart perveze i pooperacine ir visa laika buvom kartu..tik nakti sesutes pasiule, kad gali ja pasiimt,kad pailseciau..daugiau ja buvo issiveze tik apziurai.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chimichanga: 05 vasario 2013 - 23:18
Po paros. Stebėjimui dėl įgimtos infekcijos laikė.

Atsakyti
Mums tai atnešė po poros valandu. Po planinio cezario. smile.gif
Atsakyti
po pusvalandžio, nors gulėjau poperacinėje palatoje 6val. tai vis atveždavo mažiuka man pamaitinti, o kaip perkelė į palata mane po 5min. ir vaikutį atvežė. wub.gif
Atsakyti