Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o popamokinė veikla-swap'ai ir tag'ai

Apsižiūrėjau, kad ir mane Opiz užtaginus 10 wishes tage rugpjūčio pradžioje g.gif
Atsakyti
aš iš opitz gavau po mėnesio kažkur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 21, 08:27)
nuo Amos tagas turėjo būti. Šiaip visi tuo metu siųsti jau nuėjo, S.H. netgi žaibiškai, į tą pačią Lietuvą.  Paleisiu tuomet antrą.

tai jo jo.. kad pastaruoju metu tikrainieko su 3 atvirukais negavau..juo labiau nelietuvisko biggrin.gif

tai laukiam laukiam dar :)pasmus ten kiek supratau pastininke geroji tik is atostogu gryzo tai visko ten pasmus gali but nutike... smile.gif

jetau kad ziuriu savo lentelej tai dar ne 10 dienu nebus praeje nuo issiuntimo smile.gif tai retas atvirukas man ateina is vokieciu greiciau biggrin.gif

yvete o nuo manes gavot? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvikse: 21 rugsėjo 2012 - 12:53
Ant savaitgalio sulaukiau vyrukų. Liniote, vienas vyriškis laaabai storas buvo! biggrin.gif Ačiū! 4u.gif
Rodausi, kas lieka pas mane. Pirmąjį pasisavinau, kur turbūt dauguma jau turi..
user posted image
Kiti:
user posted image

user posted image

Bet sunkiai sugraibiau tris atvirukus pas save. biggrin.gif Labai vaikiškas mano asortimentas..
Tai dabar siunčiu Yvettei, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 09 21, 16:59)
Ant savaitgalio sulaukiau vyrukų. Liniote, vienas vyriškis laaabai storas buvo!  biggrin.gif Ačiū!  4u.gif
Rodausi, kas lieka pas mane. Pirmąjį pasisavinau, kur turbūt dauguma jau turi..

Pirmas ir paskutinis mano. O tas kur labai storas, tai uz kantrybe blush2.gif
Atsakyti
Liniote, ar nepamatysim, ką gražaus radai tarp vyriškių ir valgių svape? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 09 21, 18:12)
Liniote, ar nepamatysim, ką gražaus radai tarp vyriškių ir valgių svape?  smile.gif

Pamatysit butinai smile.gif tik reikia skaneri susitvarkyt, o fotografuoju labai kreivai blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif vyras spalio vidury į komandiruotę išlekia, tai kaip tik laiku tie vyriškiai namo sugrįž biggrin.gif
Atsakyti
tag jurslan (jei neklystu)

Merginos, gal pokalbius keliame į aną temą, nes čia susigaudyti nebeina blush2.gif
Atsakyti
tag Tiupis smile.gif
Atsakyti
tag nusishypsom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salomeja: 24 rugsėjo 2012 - 14:22
nebežinau ar į tą temą rašau, bet kad užklydau tai brūkštelsiu.

Tvikse, aš tau šiandien pakartotiną laišką išsiunčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 rugsėjo 2012 - 17:39