Gerai butu koks apskaitos dokumentelis,nes mano vienas tagas dar keliauja kaip suprantu o ir pati tik is tvikses gavus
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2012 09 20, 15:22)
Gerai butu koks apskaitos dokumentelis,nes mano vienas tagas dar keliauja kaip suprantu o ir pati tik is tvikses gavus
Tai čia jau man rodos kiekviena asmeninę apskaitą daromės, ne?
Ash vakar Jums išsiunčiau tuo pačiu metu ir Salomėjai... tikiuosi, kad rytoj pasieks (Kaunas-Kaunas)
Tiupiui lygtais pirmadieni, tik berods dar nebuvo zinutės, kad gavo...
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2012 09 20, 15:22)
QUOTE(Miegaliuke_ @ 2012 09 20, 15:28)
Ash vakar Jums išsiunčiau tuo pačiu metu ir Salomėjai... tikiuosi, kad rytoj pasieks (Kaunas-Kaunas)
Tiupis gal dar gimdienį švenčia.
Aš jos adresiuko nepaklausiau, turėjau nuo turistinių swapo. Tikiuosi, kad nepersikraustė ...
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 20, 15:29)
Tiupis gal dar gimdienį švenčia.
QUOTE(Tiupis @ 2012 09 20, 13:58)
Miegaliuke ir *Alyvuoge*, aciu didziausias uz pluosta nuostabiu atviruku va tuo ir nuostabus tagai, kad pasiskleidi pluosta graziausiu atviruku ant stalo ir geeriesi.. geeriesi
Tai,kad gavo Stai,sudetinga cia ta tema sekt istikro gerai,dar kad mazai dalyviu
Taigis, visai man jau galva susisuko Reikes tikrai pradėti kokią apskaitą pliusiukų vesti...
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2012 09 20, 15:33)
Tai,kad gavo Stai,sudetinga cia ta tema sekt istikro gerai,dar kad mazai dalyviu
as tai pasidariau lentele ir labai sauniai ten viskas matos ar issiusta ar gauta ar normalus turinys buvo ir panasiai...
nu tiesa lietuvaites patingejau surasyti tai dabar ir nezinau kokia padetis bet jei tyli visdar reiskia visos gavo
nu tiesa lietuvaites patingejau surasyti tai dabar ir nezinau kokia padetis bet jei tyli visdar reiskia visos gavo
Gal reiktų kaip ir oficialiame forume daryti? Užtagini ir pats paklausi adreso jei nežinai. Asmenine žinute. Gauni - asmenine žinute informuoji. Nori pasirodyti ir pasigirti kuo nors - eini į ana atsiliepimų temą. Gal būtų mažiau painiavos, nes tarp padėkų sunku rasti ir ką taginti ir pan. Kaip manot?
Gal padėkot asmeniškai tikrai būtų geriausia, nes čia labai prisidaugina žinučių...
hm.. nu kaip ir ne... gal jau buciau susiejus kad saviske siuncia..
nu nepraraskim vilties dal..
nu nepraraskim vilties dal..