Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o popamokinė veikla-swap'ai ir tag'ai

Gerai butu koks apskaitos dokumentelis,nes mano vienas tagas dar keliauja kaip suprantu g.gif o ir pati tik is tvikses gavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alyvuoge* @ 2012 09 20, 15:22)
Gerai butu koks apskaitos dokumentelis,nes mano vienas tagas dar keliauja kaip suprantu  g.gif o ir pati tik is tvikses gavus  biggrin.gif

Tai čia jau man rodos kiekviena asmeninę apskaitą daromės, ne?
Atsakyti
Ash vakar Jums išsiunčiau g.gif tuo pačiu metu ir Salomėjai... tikiuosi, kad rytoj pasieks (Kaunas-Kaunas) g.gif
Tiupiui lygtais pirmadieni, tik berods dar nebuvo zinutės, kad gavo...

QUOTE(*Alyvuoge* @ 2012 09 20, 15:22)
Gerai butu koks apskaitos dokumentelis,nes mano vienas tagas dar keliauja kaip suprantu  g.gif o ir pati tik is tvikses gavus  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke_ @ 2012 09 20, 15:28)
Ash vakar Jums išsiunčiau  g.gif  tuo pačiu metu ir Salomėjai... tikiuosi, kad rytoj pasieks (Kaunas-Kaunas)  g.gif
Tiupiui lygtais pirmadieni, tik berods dar nebuvo zinutės, kad gavo...

Tiupis gal dar gimdienį švenčia. cool.gif
Atsakyti
Aš jos adresiuko nepaklausiau, turėjau nuo turistinių swapo. Tikiuosi, kad nepersikraustė ... smile.gif

QUOTE(Salomeja @ 2012 09 20, 15:29)
Tiupis gal dar gimdienį švenčia.  cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2012 09 20, 13:58)
Miegaliuke ir *Alyvuoge*, aciu didziausias uz pluosta nuostabiu atviruku  4u.gif  wub.gif va tuo ir nuostabus tagai, kad pasiskleidi pluosta graziausiu atviruku ant stalo ir geeriesi.. geeriesi  wub.gif

Tai,kad gavo biggrin.gif Stai,sudetinga cia ta tema sekt istikro g.gif gerai,dar kad mazai dalyviu lotuliukas.gif
Atsakyti
Taigis, visai man jau galva susisuko blush2.gif Reikes tikrai pradėti kokią apskaitą pliusiukų vesti...

QUOTE(*Alyvuoge* @ 2012 09 20, 15:33)
Tai,kad gavo  biggrin.gif Stai,sudetinga cia ta tema sekt istikro  g.gif gerai,dar kad mazai dalyviu  lotuliukas.gif

Atsakyti
as tai pasidariau lentele ir labai sauniai ten viskas matos ar issiusta ar gauta ar normalus turinys buvo ir panasiai...

nu tiesa lietuvaites patingejau surasyti tai dabar ir nezinau kokia padetis biggrin.gif bet jei tyli visdar reiskia visos gavo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal reiktų kaip ir oficialiame forume daryti? Užtagini ir pats paklausi adreso jei nežinai. Asmenine žinute. Gauni - asmenine žinute informuoji. Nori pasirodyti ir pasigirti kuo nors - eini į ana atsiliepimų temą. Gal būtų mažiau painiavos, nes tarp padėkų sunku rasti ir ką taginti ir pan. Kaip manot?
Atsakyti
Gal padėkot asmeniškai tikrai būtų geriausia, nes čia labai prisidaugina žinučių... g.gif
Atsakyti
tvikse, o iš manęs PC tago dar negavai? Siunčiau kartu su Sleepy Hat antruoju laišku, o ji jau senokai gavo.

Sleepy Hat, ačiū už atvirukus 4u.gif
Atsakyti
hm.. g.gif nu kaip ir ne... gal jau buciau susiejus kad saviske siuncia.. g.gif
nu nepraraskim vilties dal.. smile.gif
Atsakyti