O man jau darosi truputį neramu , kad vis neatkeliauna pieštiniai atvirukai . Kasdien laukiu , o kaip nėr taip nėr . Ar čia visada taip ilgai siuntinukai iš užsienio keliauja ?
QUOTE(angelina999 @ 2013 02 16, 11:08)
O man jau darosi truputį neramu , kad vis neatkeliauna pieštiniai atvirukai . Kasdien laukiu , o kaip nėr taip nėr . Ar čia visada taip ilgai siuntinukai iš užsienio keliauja ?
man iš Vokietijos pašto psl. rodo kad 6d. iš Frankfurto į Lt iškelavo.
Lietuvoj deja nerodo kur ir ką veikia laiškas, neranda siuntos su tokiu nr. tad nežinau kaip ieškoti.
Nr RT189241918DE
Nemanau, kad laiškas pasimes. Tiesiog kantrybės laukiant ir ateis.
Angelina, vokas iš DE jau atkeliavo
QUOTE(Kisute @ 2013 02 21, 19:51)
Angelina, vokas iš DE jau atkeliavo
o kur jis atkeliavo?
o, matau ir aš. Mistika kur ir ką nuo 6 d. veikė laiškas.
Bet džiaugiuosi, kad jau arti tikslo, nes buvau susirūpinus. Neturėčiau tokių pieštinių kokie ten buvo, jei reiktų naujai paleisti...
Jetau, kaip faina, kad pieštinukai jau Alytuj . Šiandien paštininkas matyt vėliau važinėjo ir nieko namie jau nerado . Nieko baisaus , rytoj ryte nulėksiu iki pašto ir pasiimsiu . Kaip gerai, kad vis dėlto atkeliavo .
Parsinešiau iš pašto pieštinius atvirukus . Vakare parodysiu, ką pasiėmiau .
Na va, apžiūrėjau visus grožius esančius voke . Paėmiau 8 ir 8 įdėjau . Jeigu perdaug paėmiau, garsiai rėkit , pamažinsiu . Taigi, rodau ką paėmiau :
tai dabar jau pas mane grįžta? kaip laukiu!
Rytoj iki pašto tikriausiai nepavyks nusigauti , tai pirmadienį ryte išsiųsiu tau, Kisute .
Esu gavus (03-19) baltai-juodų atvirukų swap'ą( iš nusishypsom). Labai atsiprašau, kad užlaikau persiuntimą Tiupiui Tiesiog jau ne vienąkart buvau pašte norėdama išsiųst, tačiau neišstoviu eilėse Nežinau kodėl tiek daug žmonių..
Ryt tikrai išsiųsiu, nes abu vaikus vyrui paliksiu ir nuvažiuosiu vos atidarius pašto skyrių, gal šeštadienio ankstų rytą nebus tiek žmonių. Dabar su dviem vaikais ir dar kažkoks pragaras..pastoviu max. 15 minučių ir daugiau nebegaliu
Mano išsirinkti atvirukai :
Ryt tikrai išsiųsiu, nes abu vaikus vyrui paliksiu ir nuvažiuosiu vos atidarius pašto skyrių, gal šeštadienio ankstų rytą nebus tiek žmonių. Dabar su dviem vaikais ir dar kažkoks pragaras..pastoviu max. 15 minučių ir daugiau nebegaliu
Mano išsirinkti atvirukai :
Gavau vakare pranešimą apie atkeliavusią nereikalingų atvirukų dėžutę Ryt per pietus žingsniuosiu atsiimt