Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o popamokinė veikla-swap'ai ir tag'ai

O man jau darosi truputį neramu unsure.gif , kad vis neatkeliauna pieštiniai atvirukai verysad.gif . Kasdien laukiu ax.gif , o kaip nėr taip nėr verysad.gif . Ar čia visada taip ilgai siuntinukai iš užsienio keliauja g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(angelina999 @ 2013 02 16, 11:08)
O man jau darosi truputį neramu unsure.gif , kad vis neatkeliauna pieštiniai atvirukai verysad.gif . Kasdien laukiu ax.gif , o kaip nėr taip nėr verysad.gif . Ar čia visada taip ilgai siuntinukai iš užsienio keliauja g.gif ?

man iš Vokietijos pašto psl. rodo kad 6d. iš Frankfurto į Lt iškelavo.
Lietuvoj deja nerodo kur ir ką veikia laiškas, neranda siuntos su tokiu nr. tad nežinau kaip ieškoti.
Nr RT189241918DE

Nemanau, kad laiškas pasimes. Tiesiog kantrybės laukiant ir ateis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 vasario 2013 - 19:40
šiandien gavau jb. Trečiadienį paleisiu į kelionę
Atsakyti
Angelina, vokas iš DE jau atkeliavo
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 02 21, 19:51)
Angelina, vokas iš DE jau atkeliavo

o kur jis atkeliavo?

o, matau ir aš. Mistika kur ir ką nuo 6 d. veikė laiškas.

Bet džiaugiuosi, kad jau arti tikslo, nes buvau susirūpinus. Neturėčiau tokių pieštinių kokie ten buvo, jei reiktų naujai paleisti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 vasario 2013 - 19:02
Jetau, kaip faina, kad pieštinukai jau Alytuj clap.gif . Šiandien paštininkas matyt vėliau važinėjo ir nieko namie jau nerado verysad.gif . Nieko baisaus irnesakyk.gif , rytoj ryte nulėksiu iki pašto ir pasiimsiu biggrin.gif . Kaip gerai, kad vis dėlto atkeliavo victory.gif .
Atsakyti
Parsinešiau iš pašto pieštinius atvirukus thumbup.gif . Vakare parodysiu, ką pasiėmiau mirksiukas.gif .
Atsakyti
Na va, apžiūrėjau visus grožius esančius voke wub.gif . Paėmiau 8 ir 8 įdėjau ax.gif . Jeigu perdaug paėmiau, garsiai rėkit ploja.gif , pamažinsiu mirksiukas.gif . Taigi, rodau ką paėmiau ax.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
tai dabar jau pas mane grįžta? bigsmile.gif kaip laukiu! blush2.gif
Atsakyti
Rytoj iki pašto tikriausiai nepavyks nusigauti verysad.gif , tai pirmadienį ryte išsiųsiu tau, Kisute mirksiukas.gif .
Atsakyti
Esu gavus (03-19) baltai-juodų atvirukų swap'ą( iš nusishypsom). Labai atsiprašau, kad užlaikau persiuntimą Tiupiui ax.gif Tiesiog jau ne vienąkart buvau pašte norėdama išsiųst, tačiau neišstoviu eilėse doh.gif Nežinau kodėl tiek daug žmonių..
Ryt tikrai išsiųsiu, nes abu vaikus vyrui paliksiu ir nuvažiuosiu vos atidarius pašto skyrių, gal šeštadienio ankstų rytą nebus tiek žmonių. Dabar su dviem vaikais ir dar nestuke.gif kažkoks pragaras..pastoviu max. 15 minučių ir daugiau nebegaliu blush2.gif

Mano išsirinkti atvirukai 4u.gif :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gavau vakare pranešimą apie atkeliavusią nereikalingų atvirukų dėžutę 4u.gif Ryt per pietus žingsniuosiu atsiimt thumbup.gif
Atsakyti