Kisute, ACIU ACIU ACIU Gavau Tamstos siusta taga Bet su matematika prastokai, ane?
tag nusishypsom
tag Alyvuoge
Gavau tag'us nuo Salomėjos ir nusishypsom ačiū labai labai
Yvete, kiek pamenu, mano tas vaikutis stovintis iš j/b
Yvete, kiek pamenu, mano tas vaikutis stovintis iš j/b
ajaii gavau groziu kruvele is alyvuoges
bet tai ir prisislepusios jus visokiu gerybiu ne itarti negaletum
beje kasiute ojeii..norejau kaledu dezutei va ir sulaukiau
susinepatoginau net..
bet tai ir prisislepusios jus visokiu gerybiu ne itarti negaletum
beje kasiute ojeii..norejau kaledu dezutei va ir sulaukiau
susinepatoginau net..
Ačiū Kisute, ačiū Sleepy!
neįsižeiskit, dėl to, ką parašysiu. Galvojau nutylėti, bet truputėlį liūdna, tad rašau.
Sugrįžo jb swapas į namus, ne visi atvirukai mano skonio, bet tokie, kokių neturėjau. Tai džiaugiausi, kad gal paįvairinsiu, turėsiu kitokiems norams. Vakar rinkau ir užrašinėjau atvirukus. Norėjau du iš sugrįžusių atvirukų užrašyti. Deja, nukišau juos tolyn nuo savo akių.
Aš išsiunčiau visus švarius atvirukus. O pas mane sugrįžo trys su nekokia kita puse. Du su pirštų antspaudais ar kažkuo panašiu. Pavalgius gal šokolado ar dar kažko. Juk niekur nepanaudosi tokio atviruko. O trečiasis, na mažai ten pažymėta su markeriu. Bet tokio aš irgi niekam nesiųsiu.
Kai gauni ne pagal savo skonį atviruką, vistiek gali panaudoti, bet stenkitės bent kit pusę apsaugoti, pažiūrėti prieš dedant kokius sudėjot.
Sugrįžo jb swapas į namus, ne visi atvirukai mano skonio, bet tokie, kokių neturėjau. Tai džiaugiausi, kad gal paįvairinsiu, turėsiu kitokiems norams. Vakar rinkau ir užrašinėjau atvirukus. Norėjau du iš sugrįžusių atvirukų užrašyti. Deja, nukišau juos tolyn nuo savo akių.
Aš išsiunčiau visus švarius atvirukus. O pas mane sugrįžo trys su nekokia kita puse. Du su pirštų antspaudais ar kažkuo panašiu. Pavalgius gal šokolado ar dar kažko. Juk niekur nepanaudosi tokio atviruko. O trečiasis, na mažai ten pažymėta su markeriu. Bet tokio aš irgi niekam nesiųsiu.
Kai gauni ne pagal savo skonį atviruką, vistiek gali panaudoti, bet stenkitės bent kit pusę apsaugoti, pažiūrėti prieš dedant kokius sudėjot.