Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o popamokinė veikla-swap'ai ir tag'ai

QUOTE(angelina999 @ 2013 01 30, 22:43)
Yvette , adresą tau parašiau į až prieš kelias valandas. Negavai g.gif ?

gavau, ačiū
Atsakyti
mergaitės, nesirodau, ką paėmiau iš pieštinių swapo, nes pamečiau blush2.gif Namie blink.gif Jau dalį atvirukų perverčiau ir neradau. Betgi rasiu, jei atvirukams kojytės neišaugo, ir pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi, žinau, koks keistas jausmas- gi žinai, kad yra, o va kur- neaišku. Buvo ir man taip, vieno atviruko iki dabar nerandu biggrin.gif
Atsakyti
Po angelinos lyg tai jau man pieštiniai turėtų sugrįžti... blush2.gif Baisiai įdomu, ar bus dar kokių maniškių likę... ax.gif
Atsakyti
pas angeliną jau iškeliavo pieštiniai. Vakare brūkštelsiu numerį
Atsakyti
Oi kaip laukiu pieštinukų yahoo.gif . Tikiuosi, gal jau rytoj atkeliaus pas mane ax.gif . Kisute , brūkštelk man į až savo adresą, kad žinočiau kur siųsti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(angelina999 @ 2013 02 04, 18:16)
Oi kaip laukiu pieštinukų yahoo.gif . Tikiuosi, gal jau rytoj atkeliaus pas mane ax.gif . Kisute , brūkštelk man į až savo adresą, kad žinočiau kur siųsti mirksiukas.gif .

rytoj tikrai ne, dar per anksti.
Atsakyti
radau pasiimtus pieštinius, pasirodo, jie buvo darbe paslėpti tarp popierių biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ačiū, mergaitės. Pasiėmiau daugiau, nes buvo didelis perteklius, į dėjau 5.
Atsakyti
Fėja, berods, mano 4u.gif
Atsakyti
Nereikalingi atvirukai iškeliavo pas pinciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Gavau J/B. Rodausi:

user posted image

Neturiu skenerio po ranka, tai nupleškinau su muiline smile.gif Jau kiek grožio pridėta... sunku ir išsirinkti biggrin.gif Toliau keliauja Yvette smile.gif Šiandien arba ryt išsiųsiu smile.gif
Atsakyti
Šiandien išsiųsta Yvette smile.gif
Atsakyti