Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o popamokinė veikla-swap'ai ir tag'ai

QUOTE(skirmule @ 2012 12 26, 12:03)
Baisukai likę pas mane:

1, 3 ir 4 mano smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad 4 mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2012 12 26, 17:18)
Man atrodo, kad 4 mano smile.gif

Nea, tas tikrai maniškis smile.gif
Atsakyti
Šiandien planavau eiti į paštą ieškoti J/B swapo, bet visą dieną lyja, tai nukeliu rytdienai, kai B bus namuose.
O situacija tokia: vis laukiau laukiau, kada atneš man tą swapą, bet kaip neneša, taip neneša. Tada pasiprašiau numeriuko, pažiūrėjau ir čiut aparpuolio negavau - siuntinys įteiktas pašte. Laimei, kad vis dar turėjau kitą koduką, nes 27 d. pasiėmiau visai kitą siuntinuką, bet paštininkė pažymėjo, kad aš pasiėmiau Alyvuogės siųstus atvirukus, o tas, kur realiai pasiimtas tebekabo kaip nepasiimtas. Tai rytoj keliausiu su abiejais kodukais ir ieškosiu swapo. Tikiuosi jie vis dar saugiai guli pašte ir manęs laukia unsure.gif
Atsakyti
O pieštiniai irgi kaip suprantu kažkur užstrigo???
Atsakyti
Pagaliau J/B pas mane. Ieskojo ilgai ir nuobodziai, bet AD rado. Ir dar sako, gerai kad zinai, jog turi gaut, o tai butu dar kur nusimetes blink.gif Sakau pranesimus rasykit. Bet panasu, kad manes neisgirdo
Atsakyti
Na, pagaliau, bent vienas atsirado biggrin.gif

O kur pieštiniai? Dokumente rodo, kad pas Rasmą 12.13 buvo, o kur toliau? https://docs.google....vSs/edit?pli=1#

O kaip jūs daugiausia darot, siunčiat registruotus ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisute: 05 sausio 2013 - 15:49
Swapus siunciu tik registruotus. Per didele atsakomybe paprastai paleist. Man ir registruotus sugebejo supainiot, tai apie paprastus jau bijau pagalvot ka galejo per ta sventini buma pridirbt
Atsakyti
Kur pastrigo swapai rolleyes.gif Pas ka dabar nereikalingu atviruku lenciugas nutrukes?
Atsakyti
Pagaliau rodau kas liko pas mane iš J/B swapo:
user posted image

user posted image

user posted image

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Baisiukai parkeliavo namo. Sužavėta biggrin.gif Tetrūksta iškirpto pakuotės gabalo ir rožinės žurnalo skiautės prilipdytos prie purvino kartono gabalo.
NUSPRENDŽIAU BŪTI NESAVANAUDIŠKA - IŠTRAUKIAU NUMERIUKĄ, KAM ATITENKA ŠIS “GRAŽIUOLIŲ” VOKAS. Sveikinu NR. 7 JURSLAN lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 12 sausio 2013 - 09:45
Žiauru, sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti