Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o popamokinė veikla-swap'ai ir tag'ai

Dvylika, tikrai
Atsakyti
QUOTE(nusishypsom @ 2012 12 13, 09:31)
mano pirmas smile.gif
o ne 12 jų ten ir buvo?  g.gif

QUOTE(Kisute @ 2012 12 13, 09:36)
Dvylika, tikrai

Nuraminot. Vadinasi per daug pasiėmiau blush2.gif Bet tiek pat ir įdėjau. Tada kaip ir viskas gerai ir keliausiu šiandien į paštą ramia dūšia smile.gif
Atsakyti
gavau juodai baltus. O kiek galiu imti? 3? Viso yra 10.
Kisute, ačiū 4u.gif už papildomą dovanėlę. Ar tik ne savo santa mane palaikei? swoon.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivamm: 13 gruodžio 2012 - 20:30
QUOTE(Daivamm @ 2012 12 13, 20:24)
gavau juodai baltus. O kiek galiu imti? 3? Viso yra 10.
Kisute, ačiū 4u.gif už papildomą dovanėlę. Ar tik ne savo santa mane palaikei? swoon.gif  hihihi.gif

Galima imti tris. Bet aš ėmiau du - na, kuo toliau, tuo labiau manęs b/w nedomina... ax.gif
O dovanėlė šiaip, ai, aš taip mėgstu. Kalėdos gi. O ar tamsta mano Santa, ar ne, ateitis parodys... biggrin.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisute: 13 gruodžio 2012 - 21:24
QUOTE(Kisute @ 2012 12 13, 22:22)
O ar tamsta mano Santa, ar ne, ateitis parodys...  biggrin.gifuser posted image

visą vakarą pati viena šypsojausi išvydusi Kisutės parinktą smailiką, barbenantį pirštais thumbup.gif
o dabar tai, ką aš pasiėmiau iš b/j swapo:
ačiū wub.gif
user posted image
ir dvi "šiknės" wub.gif
user posted image
Atsakyti
Jei neklystu berniūkštis su laikraščiu - mano smile.gif

O kur šiuo metu randasi visi lenciūgai bigsmile.gif labai jau tylu šioje temoje rolleyes.gif
Atsakyti
Pabaisos pas mane. Rytoj islydziu pas sekancias viska, ka turiu smile.gif
Atsakyti
Dabar tik kažkaip atkreipiau dėmesį į temą. Šiknės iš manęs atkeliavusios. Gal kada ištrauksi kokį "nasty" pageidavimą biggrin.gif
Atsakyti
Gavau baisiukus, pasirodysiu vėliau. Išsiųsiu Rasmai jau po švenčių tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skirmule @ 2012 12 22, 14:16)
Gavau baisiukus, pasirodysiu vėliau. Išsiųsiu Rasmai jau po švenčių tik  4u.gif

O paštininkė man aiškino, kad be gatvės laiškas nenueis, nes pas ją kompe kažkokią gatvę rodo, o ant voko - gatvės nėra biggrin.gif Beje, aš gerai pavardę užrašiau? Nes tik šiandien ant kvito pamačiau, kad pavardė su klaida užrašyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2012 12 22, 23:19)
O paštininkė man aiškino, kad be gatvės laiškas nenueis, nes pas ją kompe kažkokią gatvę rodo, o ant voko - gatvės nėra biggrin.gif Beje, aš gerai pavardę užrašiau? Nes tik šiandien ant kvito pamačiau, kad pavardė su klaida užrašyta doh.gif

Turim mes savo kaimuke gatves, bet kad jos nereikalingos, nes pagal pavardes paštininkės laiškus nešioja, kiek čia tų žmogų kaime belikę... doh.gif O aš tai jau išvis čia pagrindinė pašto klientė, va šiandien nuėjau į paštą, pasiėmiau spaudą ir laiškus, saldainių dėžutę nunešiau , pasveikinau savo laiškanešes su šventėm - smagu tokioj aplinkoj gyvent thumbup.gif
Atsakyti
Baisukai likę pas mane:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ryt ar poryt iškeliaus Rasmai 4u.gif
Atsakyti