Dvylika, tikrai
QUOTE(nusishypsom @ 2012 12 13, 09:31)
QUOTE(Kisute @ 2012 12 13, 09:36)
Dvylika, tikrai
Nuraminot. Vadinasi per daug pasiėmiau Bet tiek pat ir įdėjau. Tada kaip ir viskas gerai ir keliausiu šiandien į paštą ramia dūšia
gavau juodai baltus. O kiek galiu imti? 3? Viso yra 10.
Kisute, ačiū už papildomą dovanėlę. Ar tik ne savo santa mane palaikei?
QUOTE(Daivamm @ 2012 12 13, 20:24)
gavau juodai baltus. O kiek galiu imti? 3? Viso yra 10.
Galima imti tris. Bet aš ėmiau du - na, kuo toliau, tuo labiau manęs b/w nedomina...
O dovanėlė šiaip, ai, aš taip mėgstu. Kalėdos gi. O ar tamsta mano Santa, ar ne, ateitis parodys...
QUOTE(Kisute @ 2012 12 13, 22:22)
O ar tamsta mano Santa, ar ne, ateitis parodys...
visą vakarą pati viena šypsojausi išvydusi Kisutės parinktą smailiką, barbenantį pirštais
o dabar tai, ką aš pasiėmiau iš b/j swapo:
ačiū
ir dvi "šiknės"
Jei neklystu berniūkštis su laikraščiu - mano
O kur šiuo metu randasi visi lenciūgai labai jau tylu šioje temoje
O kur šiuo metu randasi visi lenciūgai labai jau tylu šioje temoje
Pabaisos pas mane. Rytoj islydziu pas sekancias viska, ka turiu
Gavau baisiukus, pasirodysiu vėliau. Išsiųsiu Rasmai jau po švenčių tik
QUOTE(skirmule @ 2012 12 22, 14:16)
Gavau baisiukus, pasirodysiu vėliau. Išsiųsiu Rasmai jau po švenčių tik
O paštininkė man aiškino, kad be gatvės laiškas nenueis, nes pas ją kompe kažkokią gatvę rodo, o ant voko - gatvės nėra Beje, aš gerai pavardę užrašiau? Nes tik šiandien ant kvito pamačiau, kad pavardė su klaida užrašyta
QUOTE(liniote @ 2012 12 22, 23:19)
O paštininkė man aiškino, kad be gatvės laiškas nenueis, nes pas ją kompe kažkokią gatvę rodo, o ant voko - gatvės nėra Beje, aš gerai pavardę užrašiau? Nes tik šiandien ant kvito pamačiau, kad pavardė su klaida užrašyta
Turim mes savo kaimuke gatves, bet kad jos nereikalingos, nes pagal pavardes paštininkės laiškus nešioja, kiek čia tų žmogų kaime belikę... O aš tai jau išvis čia pagrindinė pašto klientė, va šiandien nuėjau į paštą, pasiėmiau spaudą ir laiškus, saldainių dėžutę nunešiau , pasveikinau savo laiškanešes su šventėm - smagu tokioj aplinkoj gyvent