Įkraunama...
Įkraunama...

Postcrossing'o popamokinė veikla-swap'ai ir tag'ai

žadėjau įsirašyt i j/b sąrašą,bet apžiūrėjau atsargas ir pamačiau,kad nieko gero pas mane nėra,ta proga prisisakiau daugybę atvirukų,bus mano kalėdinė dovana sau biggrin.gif biggrin.gif na,bet į baisiukus įsirašiau,jų visada rasiu biggrin.gif
Atsakyti
O pas ką dabar baisuokliai? Nesulaukiu, jau kaip ir turėtų pas mane atsirasti pagal sąrašą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skirmule: 07 gruodžio 2012 - 21:37
QUOTE(skirmule @ 2012 12 07, 21:36)
O pas ką dabar baisuokliai? Nesulaukiu, jau kaip ir turėtų pas mane atsirasti pagal sąrašą g.gif

Pabaisos šiandien atkeliavo pas mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skirmule @ 2012 12 07, 22:36)

aš suvėlinau blush2.gif
Atsakyti
Rodausi pabaisas, tiksliau tai gražiausius iš baisiausių biggrin.gif :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Japoniško meno dar nebuvau čiupinėjusi, tai pirmai progai pasitaikius ir paėmiau, sueis kokiam spaustuvės plėšikui hihihi.gif
Ačiū visoms, kurios juos įdėjo 4u.gif
Atsakyti
4 mano. Daugiau maniškių nebeliko baisiukuose 4u.gif
Atsakyti
mano 3
Atsakyti
o kuo jau antras visoms nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 12 08, 18:16)
o kuo jau antras visoms nepatinka?

Aš irgi nesupratau. Man jis net ir kalėdiniu galėtų būti
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2012 12 08, 19:26)
Aš irgi nesupratau. Man jis net ir kalėdiniu galėtų būti

antras mano. Nu nepatinka jis man ir viskas schmoll.gif Jis nuo tada, kai tik pradėjau postkroseriauti, kai šlaviau visus atvirukus, ne todėl, kad jie man gražūs, o todėl, kad atvirukai biggrin.gif
Atsakyti
O man nutiko bėda su baisuokliais, jaučiu per daug pasiėmiau. Istorija tokia: gavau voką, atsirinkau, pasirodžiau, įdėjau savo 5, dedu atgal į voką, skaičiuoju ir.... suskaičiuoju 12 blink.gif Perskaičiuoju, akurat 12. Vakar visus namus išknisau, sakau gal uz stalo užkrito, bet nėra verysad.gif Tai ką man dabar daryti? Galiu/privalau dar 3 iki 15 įdėt, ar dar kartą namus verst?
Atsakyti
mano pirmas smile.gif
o ne 12 jų ten ir buvo? g.gif
Atsakyti