Čia tipo ir to norisi, ir ano...?
QUOTE(Kisute @ 2012 11 10, 19:53)
Čia tipo ir to norisi, ir ano...?
aha tiek grožybių
Oi laukiam, laukiam...
Nepamirškite - galite savadarbius grožius dėti. Aš žadėjau kokį šedevrą sukurti, bet pamiršau
Nepamirškite - galite savadarbius grožius dėti. Aš žadėjau kokį šedevrą sukurti, bet pamiršau
Aš kaip paršiukas jaučiuosi, taip nesmagu.
Ateinu visų ką užtaginau atsiprašyti galėtumėt brūkštelti, ką buvau užtaginusi ir iš naujo išsiųsiu.
Man buvo sušvietę kad vieną užrašytą atviruką tagams siunčiam, gavau šiandien iš Kisutės ačiū jai, ir susiprotėjau kaipgi negražiai aš visiems siunčiau. Net nežinau kodėl man taip atrodė, kad vienas užrašytas. Ždžiu...
Dar kartelį atsiprašau, vakare suruošiau visoms
Ateinu visų ką užtaginau atsiprašyti galėtumėt brūkštelti, ką buvau užtaginusi ir iš naujo išsiųsiu.
Man buvo sušvietę kad vieną užrašytą atviruką tagams siunčiam, gavau šiandien iš Kisutės ačiū jai, ir susiprotėjau kaipgi negražiai aš visiems siunčiau. Net nežinau kodėl man taip atrodė, kad vienas užrašytas. Ždžiu...
Dar kartelį atsiprašau, vakare suruošiau visoms
Yvette, viskas normaliai čia, brangūs tie jūsiškiai atvirukai.
O aš gavau Snieguolę su nykštukais, ačiū , Marianne Stokes, mano labai mėgstama dailininkė... Ačiū, Yvette!
Dar gavau 5 mix iš soinisi1. Penki suomiški svajonių atvirukai, visi iš favoritų ar kažkas panašaus... Žiūriu ir dūsauju nuo to gražumo...
O aš gavau Snieguolę su nykštukais, ačiū , Marianne Stokes, mano labai mėgstama dailininkė... Ačiū, Yvette!
Dar gavau 5 mix iš soinisi1. Penki suomiški svajonių atvirukai, visi iš favoritų ar kažkas panašaus... Žiūriu ir dūsauju nuo to gražumo...
Ėėėėėė, mane aplenkė
Mano pirmas ir trečias
O aš pasilikau šiuos, ačiū Kisutei
Mano pirmas ir trečias
O aš pasilikau šiuos, ačiū Kisutei
QUOTE(Loretoidas @ 2012 11 13, 15:28)
Užtai radikalas ir pastrigo, kad ne į savo eilę įlindau
QUOTE(nusishypsom @ 2012 11 10, 17:48)
Vakar gavau baisuoklius, sunku išsirinkti išsiųsiu ryt/poryt.
Laukiam pasirodant
O pieštiniai visi superiniai
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2012 11 13, 15:40)
būtinai, kai tik atrasiu dėžėse su kuo įamžint nes skanerio nebeturiu, tai tik fotografuot beliko..