QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 08, 17:39)
1. niekas negimė viską žinodamas
2. klausti yra sveikintina ir kvailų klausimų nebūna
3. ne Jūs pirma taip galvojat, todėl ir parašiau. Daugiau bendrai, nei Jums asmeniškai.
2. klausti yra sveikintina ir kvailų klausimų nebūna
3. ne Jūs pirma taip galvojat, todėl ir parašiau. Daugiau bendrai, nei Jums asmeniškai.
Sioje srityje,man dar daug,daug mokytis bet deka Jusu,nemazai suzinojau
QUOTE(Elenna @ 2012 10 08, 18:15)
as galvoju jei neklystu, kad tie pavieniai meistrai is skelbiu ir tt, gal taip pat daro ir neblogiau nei firmos, tik firmose didesne kaina, uz tai gal garantija duoda isiunciau dabar kokius 5 uzklausimus, ryt tureciau gaut, tiesa diara mano virtuve paskaiciavo tarp 3500-4500 pinigu, normalu turbut bet jie dar pridure kad nuo tu mechanizmu daug kaina priklauso, as perziurejau savo virtuvikes schema, tai man sitie blum kaip ir nereikalingi , kadangi dauguma spinteliu atliks slepiamaja funkcija, o kam man super prabangus atidarymas ten kur pvz slepsis vamzdziai ar dujinis katilas bus gal pora spinteliu kur verta gal ir geresnius imt, bet pas mane mazai is tokiu pagal plana,,
Tikrai taip mums viena toki pasiule.Jis savo namo rusyje,daro baldus,turi tam visokios technikos,atsiliepaimai apie ji,apie darbus-geri.Tik,kad eiles pasake,tik po dvieju savaiciu tik paskambinti,ir jei imsis darbo,tai baldai bus gatavi po triju,keturiu menesiu nezinau ar tiek noriu laukti,gali taip atsitikt,kad po dvieju menesiu nebenoresiu jau tokios,kokios uzsakiau virtuves