QUOTE(gabby_jz @ 2012 10 07, 18:18)
Man patiko darbų pavyzdžiai! *****, net kelias matau virtuves, kokios visai norėčiau
Ypač kur šviesus ir sendintas ąžuolas, kakžą tokio ir įsivaizdavau
O kokią kainą jie pasiūlė?
Apie eu baldus tai prisiskaičiau blogybių kitoj temoj, neva aferistai
Tai net nesiunčiau užklausos jiem, man pigiausiai pasiūlė mestreliai su tokiais el.paštais - jokubaldai@ lalala ir baldaiva @ lalala
Bet apie juos nieko nerandu. Vidutinę kainą pasiūlė žilvio baldai ir praktiški baldai, o didžiausią Paliūčio baldai. Dar apie pora meistriukų gerų atsiliepimų radau su neblogom kainom, tai vat niekaip ir neišsirenku, o iki Kalėdų ir mum reikia virtuvės, nes tuo metu jau planuojam keltis ten, tai gyvent be virtuvės ką žinau.....
Beje, mes irgi planuojam dėt šviesaus ąžuolo laiminatą
as tai renkuosi irgi mazdaug aplink savo gyvenamaja vieta, i diara dar uzklausos nesiunciau,bet man ten patikusiu variantu keli net yra, isvis mazai dar kur siunciau gal snd reiks isiuntinet, tg baldai(kaunas) snd atskambino, tai kaina preliminari 4000-5000,ir balsas to klausinetojo toks nerimtas drebantis , nu gal po savaitgalio
, bet pagal iskalba nepasakyciau kad baisiai toj srityje nusimanantis,, nu man atrodo daugokai uz kelias spintutes kai tuose 3 metruose ir kriaukle ir indaplove ir dujine,tai tik vien padori metrine spintele su stalciais gautus ir tu virsutiniu ten ne kazi kas
tai uz kelis tik karkasus ir fasadus, bei pora rimtesniu spinteliu tiek kastuot
ar as cia durna, bet man gaila
as del savo grindu dar apmastymuose, nes pas mus per visus kambarius bendroj plostumoj tas pats laminitas, ir galvoju, ka daryt, jei noriu plyteliu gal dabar virtuveje
ir plesti gaila ir nzn po apacia tik juodgrindes, tai plest gal net neverta o det ant tu paciu, pries tai atitinkamai paruosus
bet kazi ar plytelem tai gerai baisu kad nevaiksciotu ir siules netrukinetu paskum