Labai dėkoju, kad atsiliepėt
fukse, kad apačioj 205cm, o viršuj 200cm, tai ten tik maždaug užrašiau
Nes siena šiaip ta net apie 210cm, bet dar neglaistyta nedažyta, be plytelių, tai keliais cm sumažės, bet nežinau dar, kiek tiksliai
Viršuj tik dvi pabraižiau todėl, kad kažkaip pagalvojau, kad esant tokiai trumpai sienai, gal ji bent optišikai atrodytų ilgesnė, dedant tik dvi ilgas spinteles.... Bet dar galvosim, gal iš tikro vis tik derint pločius viršaus ir apačios.... Bet man taip noris kuo didesnių visų tų spintelių
O apačioje 60/85/60 irgi gal nelabai išeitų, nes kaitlentės plotis 60cm, bet ji juk nebus prie pat sienos, todėl ir pagalvojau, gal daryti 3 vienodo pločio spinteles, maždaug po 70cm.... Ale bet gal tikrai, ir viršuj tada panašiai daryt, juk ir po 70cm gan ilgos bus tos spintelės, ane?....
O kokio aukščio siūlytumėt viršuj daryt?.... Nenoriu labai aukštų, bet kad bent džiovykla tiltų
Kiek minimum reikia cm, kad tilptų du džiovyklos aukščiai?....
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 06, 00:05)
dabar mes viryklei ir kriauklei (mini, be padėklo) turime 2,35m
tai tik tik. Jūsų atveju yra dar mažiau. nežinau. kur kokį kombainą, virdulį, tosterį statysit?
jeigu ilgesnės sienos neina išnaudoti, griaukite vonią
tegu vonia būna tik įėjus po kaire, o kriauklė tiesiai, o vietoje vonios pasidarykite patogesnę virtuvę
Na, aš iš nedaug gaminančių, nemėgstu suktis virtuvėj, iš pareigos padarau pusryčius, pietus vakarienę, ir kaaartais kokį pyragą orkaitėj
Kombaino ir tosterio net neturim
Virdulį irgi naudojam paprastą ant dujų
Na ir man mažokai atrodo to stalviršio, dabartiniam bute turim 120cm, tai man per akis, bet va tie 80cm jau atrodo laaaabai mažai
Bet vonios jau negriausim, nes ir taip jau daug ką ten griovėm ir jau naujos sienos tik ką pastatytos tarp vonios ir virtuvės
Vonios irgi norėjom didelės, nes ir taip vos sutikau, kad būtų bendra su wc patalpa...
QUOTE(Orange_Tiger @ 2012 10 06, 00:33)
O kaip del indaploves po orkaite? ar taip realu? pataisykit gal klystu nelabai zina, bet man atrodo taip negalima?
deciau kaitlente po virykle, tada indaplove lieka ten kur ir numatyta. Idekit naujus planus, bus lengviau komentuoti nes dabar atgal ieskoti reikia.
P.S. As taip pat is Varenos
Papildyta:
PO plane, labai geras virtuves isplanavimas. Kodel neliekat ties siuo planu, kad stalvirsis palei langa eina?
Pasiziurekit ikea puslapyje labai daug virtuviu pavyzdziu.
http://www.ikea.com/.../choice/S1R3C6/
Orkaitę virš indaplovės galima dėt be problemų, tik kaitlentės virš indaplovės negalima
Tik va su pločiais ten gausis neatitikimų, tai reiks dėt orkaitės šonuose truputį plokštės... Nes ji siauresnė už indaplovę.
Dėl to plano PO, jau rašiau ir viena narė dar pakartojo, kodėl nelikom ties tuo variantu
Per žemai stalviršis, šaldytuvas ant akių, valgomas kampas netilps toje nišoje
P.S. Aš tik dirbu Varėnoje, o šiaip iš Alytaus
Beje, gal žinot kokių baldininkų šitam krašte?..... Mes kalbėjom su tokiu Rimu iš Varėnos, bet man kažkaip nelipo, o daugiau tai užklausas siuntinėju į Kauną ir Vilnių....