Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nanita @ 2012 10 05, 11:22)
Ir as kankinu Alno programa doh.gif nieko kolkas neiseina man,nuo ko pradeti,gal kam nesunku bent pora zodziu brukstelt kaip,nuo ko viskas ten? 4u.gif

Angliskai supranti?... pradzioj pasirinkau kambario demensija, tada idejau langa, o po to jau gribavau, kol pripratau biggrin.gif dabar jau visai gerai, pagrindinius dalykus atrenku... Base tai pagrindiens spinteles ant zemes, Wall - sienos spinteles, Tall - tos ilgos... yra visokiu lygiu pagal ismera, skliaustuose cm surasyti
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 10 05, 13:06)
Angliskai supranti?... pradzioj pasirinkau kambario demensija, tada idejau langa, o po to jau gribavau, kol pripratau  biggrin.gif  dabar jau visai gerai, pagrindinius dalykus atrenku... Base tai pagrindiens spinteles ant zemes, Wall - sienos spinteles, Tall - tos ilgos... yra visokiu lygiu pagal ismera, skliaustuose cm surasyti

Tame ir beda,kad ne,nesuprantu.man rodo kai ijungiu lentela(PLANA)jei paspaudziu 3D color,rodo tuscia kambari,is desines,spalvas,sienoms taip suprantu,bet nei "padazyt"nei grindys isklot,neleidzia
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 10 05, 12:15)
Tame ir beda,kad ne,nesuprantu.man rodo kai ijungiu lentela(PLANA)jei paspaudziu 3D color,rodo tuscia kambari,is desines,spalvas,sienoms taip suprantu,bet nei "padazyt"nei grindys isklot,neleidzia

nu jei visai nesupranti, bus sunku g.gif man viska keicia... tik jei kokiu sienu pleteliu spalva, tai jos reikia pirma uzdeti aplamai, bet grindis yra standartiniai ir jos galima pasikeisti tam 3D color...
Atsakyti
Bet tai tipoooooooo....... Neturi bent 15kv.m virtuvės, tai nėr čia ko klausinėt bigsmile.gif unsure.gif Nu kad ir 5kv. teturėsiu, ale gi vis tiek noris įsirengt kuo gražiau ir patogiau unsure.gif O nei vienos minties, ką darytut kitaip ar ko išvis nedarytut..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Man irgi gresia 5 kv. m. virtuves, tai kazkaip depresija uzpuola. Kai susitaikysiu su ta mintimi, tai prasysiu Jusu pagalbos, nes galvoje absoliuti tamsa.
Atsakyti
Gal kas pasakys, ar gali būti indaplovė mano nurodytoj vietoj? Jei tarkim rankenėlių nėra, tai kaip suprantu jau netrukdytų atsidaryt...

ar svarbu, indaplove kriauklei po desine ar po kaire? cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laselis @ 2012 10 05, 18:58)
Man irgi gresia 5 kv. m. virtuves, tai kazkaip depresija uzpuola. Kai susitaikysiu su ta mintimi, tai prasysiu Jusu pagalbos, nes galvoje absoliuti tamsa.

mes jei galėsim, tai padėsim ax.gif pvz dabar turim 7m2, pereinamą, kurioje dar telpa stalas, prie kurio valgom penkiese lotuliukas.gif ir nieko, gyvi.
bet jau laaaukiam nesulaukiam kada galėsim džiaugtis suplanuota 22m2 virtuve lotuliukas.gif bet negreit, oj negreit tas džiaugsmas bus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Google @ 2012 10 05, 20:26)
Gal kas pasakys, ar gali būti indaplovė mano nurodytoj vietoj? Jei tarkim rankenėlių nėra, tai kaip suprantu jau netrukdytų atsidaryt...

ar svarbu, indaplove kriauklei po desine ar po kaire?  cool.gif

indaplovė privalo būti prie kriauklės, kalbu iš 15 metų patirties. labai didelio skirtumo kurioje ji pusėje stovės nėra. jeigu Jūs dešiniarankė, indaplovė šiek tiek bus patogiau jei ji bus kriauklei iš dešinės. bet čia labai greit priprantama
Jūsų atveju nedėčiau indaplovės į kampą, nes prie jos bus priėjimas tik iš vienos pusės, geriau jei tai galėsite daryti iš abiejų.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 05, 21:35)
indaplovė privalo būti prie kriauklės, kalbu iš 15 metų patirties.

O aš iš patirties galiu pasakyt, kad nebūtinai ax.gif Pas mus dabar indaplovė yra beveik 3 metrai nuo kriauklės (kitaip neišėjo padaryt) ir jokio nepatogumo nejaučiu kažkaip, tikriausiai prie visko priprantama biggrin.gif Naujoj virtuvėj bus prie kriauklės, bet tikrai ne todėl, kad toli buvo nepatogu, tiesioj naują virtuvę suprojektavom jau pagal tas vadinamas taisykles, žiūrėsim ar bus patogiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 10 05, 21:26)

ar svarbu, indaplove kriauklei po desine ar po kaire?  cool.gif

user posted image

pas mane taip indaplovė, ir ne prie kriauklės, už kampo, bet netoli kriauklės. kadangi dar nesinaudoju ją, tai negaliu sakyt patogu ar ne. pas anytą prie sienos, (kaip jūsų foto, tik pas ją vietoj spintelės kur karuselė iškart siena) ji naudojasi ir nesu girdėjus kad nepatogu g.gif
čia gal įpratimo reikalas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 05 spalio 2012 - 20:53
Kai daromos pastatomos spintelės vienos spalvos, o pakabinamos kitos, prie kurių derint stalviršį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2012 10 05, 22:15)
Kai daromos pastatomos spintelės vienos spalvos, o pakabinamos kitos, prie kurių derint stalviršį?  g.gif

prie grindų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 05, 20:51)
pas mane taip indaplovė, ir ne prie kriauklės, už kampo, bet netoli kriauklės. kadangi dar nesinaudoju ją, tai negaliu sakyt patogu ar ne. pas anytą prie sienos, (kaip jūsų foto, tik pas ją vietoj spintelės kur karuselė iškart siena) ji naudojasi ir nesu girdėjus kad nepatogu  g.gif
čia gal įpratimo reikalas  g.gif

tai šuo ir kariamas pripranta mirksiukas.gif bet jei gali pasidaryti patogiau, tai kodėl taip nedaryti? g.gif iš principo egzistuoja veiksmas kriauklė/indaplovė. kažką nubrauki į kriauklę, perplauni filtrus, galų gale iš kriauklės nešvarius dedi į indaplovę ir pan. tai kuo ji toliau, tuo daugiau vaikščioti. ir šiaip, indai laikomi dažniausiai šalia kriauklės arba virš jos, tai jeigu mano indaplovė už 3 metrų, tai aš ir kulniuoju su tom lėkštėm , nes pati indaplovė neišsikrausto, deja doh.gif o galėtų ...

galima palikti prie jos priėjimą iš vienos pusės, bet patogiau kai gali tą padaryti iš abiejų. tik tiek.

tuo labiau pas Google kampe karuselė, tai jeigu iš indaplovės turiu kažką krauti į karuselę, tai pirma turiu viską kažkur susikrauti, uždaryti indaplovę ir tada perkrauti į karuselę, kaip greitai tai užknis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 05 spalio 2012 - 21:53