QUOTE(gabby_jz @ 2012 10 03, 19:36)
Ale fainas daiktas turėtų būt, ypač šiukšlinei, kaip gerai, kai rankos užimtos ir purvinos
Kiek tokie mechanimai kainuoja?.... Galima net rankenėlių nedėt, jei tokius dedi....
iš principo jie ir kurti tam, kad baldas galėtų būti be rankenėlių. Kainos net neįsivazduoju. pasiklauskite pas Blum, jei domina būten ši firma. Bet vėlgi, ne jie vieninteliai tuos dalykus turi
Esmė jame ta, kad jis ir atsidaro tik paspaudus ir lėtai užsidaro. be tokio mechanizmo, jei rinksitės variantą be ranknėlių, tai turėsite stalčiaus atsidarymą tik spustelėjus fasadą, bet va lėtai jis jau neužsidarinės. Ir atvirkščiai
žinau kad pas mane tokių tikrai nebus, nes tobulumui ribų kaip ir nėra, bet išpindėjimui kartais sveika pasakyti STOP
jau nekalbant apie tai, kiek pataupysite pinigėlių.
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 10 03, 21:48)
cia yra "Patirkite tobulą judėjimą su SERVO-DRIVE" filmukas... paziurekite...man cia is fantasitkos ribu...ir vyrukas visai simpatiskas
vnz nuotaika pakele pries miega
malonu, jog malonu
tuomet šiam vakarui pamokų užteks
apie distanciniu būdų valdomas duris ir stalčius, bei liftu išvažiuojančias spinteles - kitą kartą
Papildyta:
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 10 03, 22:04)
Aciu
taip, baltos spinteles dvieju aukstu ir durys pasikels abi is karto - blum aventos hf mechanizmas
Aktualu ir man, nes mazajam dar tik metukai ir 3 menesiai, o jis labai megsta po visas spinteles ir stalcius palandziot
merginos, juk nesunku
pasigooglinti o pati geriausia apsauga - žodis negalima. niekada nieko neraišiojom ir nefiksavom
Papildyta:
Gal kai kam primins kasdieninį vaizdelį