QUOTE(Donna felice @ 2012 10 02, 18:21)
kodel nenorite orkaites po kaitlente deti?
is pirmo zvilgsnio kairinis kampas tuscias labai... Ka ten planuojate deti? saldytuva?
ten bus tualetas
QUOTE(Orange_Tiger @ 2012 10 02, 18:51)
Mano keli pastebejimai: kaip suprantu po orkaite ten saldytuvas bus ar saldiklis, nes groteles yra? o kodel tos durys atsidaro is kaires puses, bent jau rankena taip nupiesta. rankenas deciau visas horizontalai, graziau atrodytu
nedaryciau jokiu atviru lentyneliu virs kriaukles.
Labai gerai kad pati kriaukle yra ne prie lango, pas draugus kriaukle po langu, tai vargsta zmones, pastoviai langas aptaskytas. kampa irgi galima isspresti ne bugno pagalba o kitu variantu, ir pinigeliu labai daug susitaupo.
ne, nieko ten nebus, cia nemokedama kazka parinkau, pamaciau orkaite ir apsidziaugiau, o del ko groteles nezinojau
tai bus teisiog lentina: virsuj ir apacioj (del duru ir dar tiek nesigilinau... cia bus sekantis etapas
)
del kriaukles dejau ne po langu, nes virs kraiukles lentina indams, ir kitaip neisivaizduoju...virs lango, lentinos jau nepadarysi..
o del bugno kiek jis kainoja? as kainu dar neziurejau
QUOTE(sapnu mergelka @ 2012 10 02, 18:56)
mano nuomone, labai jaukus kampelis šeimininkavimui. Tas langas labai geroj vietoj. Orkaitę dėčiau tik žemai. Kartais tenka kepti labai didelius ir sunkius kepsnius, tai neįsivaizduoju, kaip juos apverščiau, jei pasidėčiau skardą taip aukštai. Bet gal čia tik mano rankos silpnos
aij, dar ašku daryčiau virtuvę šviesią
Dar pastebėjau - tas lentynėles virš kriauklės gal dėčiau iš kitos pusės, arčiau lango, tai galima kokį vazonėlį pasistatyt, šviesos būtų. O tą aukštą spintą paversčiau produktų spintele, kur išsitraukia ir galima iš abiejų pusių pasiimt.
o kam skarda istraukti? gi yra begeliai, isvaziuoja apverti...ar taip negalima
(tos orkaites virsuje vyras uzsimane, as net nezinojau kad tipa imanoma
visai atsilikus nuo gyvenimo
)
dar tik pirma diena, kai pradejau dometis sio klausimu, tai dar zalia
jokiu geliu nebus pas mane
o lentinele idejau, nes liko vieta siaura, tai ir kaip tik tilpo, jei daryti uzdara, tai klausimas kaip ten atrodis tokia siaurute
bet reikes isbandyti visokiu varinatu... aciu uz nuomones
P.S. tiesa del sukimosi, jau vyras ismokyno
atejo ir iskart suprato, sako gi cia kaip zaidime
... o as visa diena kankinausi