Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nanita @ 2012 10 02, 09:07)
Mums mazdaug po menesio zada betonuoti,kaip su dziovimu bus g.gif MB atkalbineja,sako atideti iki pavasario remontus.Bet pavasaris,vasara atostogu metas,o darant remontus esi priristas,turi but vietoj,stebet smile.gif

Mums va tik vakar isbetonavo, siandien eijau pasiziureti, vaikscioti jau galima, nebesminga pedos jau....tikiuosi dzius gerai g.gif
O kaip butu dar po menesio, jei nera labai skubu, kad apsigyventi tame plote, manau nebus bedos, tiesiog ilgiau palauksit ir tiek....
Bents jau mane ramino, sake nieko tokio rudeni betonuoti...o kaip bus pamatysim veliau, ar gerai darem ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 10 02, 09:07)
Mums mazdaug po menesio zada betonuoti,kaip su dziovimu bus g.gif MB atkalbineja,sako atideti iki pavasario remontus.Bet pavasaris,vasara atostogu metas,o darant remontus esi priristas,turi but vietoj,stebet smile.gif

Ir dar klausymas 4u.gif ko toliau,to labiau pradeda patikt baltos virtuves(baldai) Tos kurios turi ar neesate "priristos"ar nevaikstote vien su skuduru ir sluota,valant virtuve blush2.gif man atrodo,kad tokio virtuvem dvigubai reikia prieziuros  unsure.gif

Sveikos, vis skaitineju temele, dabar pasisakysiu smile.gif
Pas mus balta virtuve. Spinteles kazkaip viskas ok, neuzkliuna, pavalai kartas nuo karto ir gerai, svarbiausia neapleisti. Bet jau grindys doh.gif Nebedeciau baltu. Valyk, valyk ir valyk...
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 10 02, 09:37)
Pas mus balta virtuve. Spinteles kazkaip viskas ok, neuzkliuna, pavalai kartas nuo karto ir gerai, svarbiausia neapleisti. Bet jau grindys  doh.gif  Nebedeciau baltu. Valyk, valyk ir valyk...

Aš irgi planuoju turėt baltą virtuvę ax.gif Bet tas baltumas bus toks margas, tai gal nelabai matysis g.gif įdedu foto. laukiu komentarų 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
būtų man tokia patikus, bet brangi... Pasirinkom plokštę. Žadėjo jau šią savaitę pagamint, žiūrėsim kaip bus g.gif , labai smalsu kaip atrodys mano sugalvoti spalvų deriniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2012 10 02, 09:31)
laukiu savo baltos virtuves smile.gif turetu pagaminti lapkricio pabaigoje ir kitu daug baltu baldu. Ir durys bus baltos..siuo metu gyvenu su tamsiais baldais, tai manau jiems prieziuros reikia daugiau, nes net ir menkas dulkiu sluoksnis laaabai matosi ant tamsaus pavirsiaus. Tarkim savo sokoladines duris valau tikrai karta i savaite..baltas duris tiiuosi valyt karta i menesi  lotuliukas.gif

As tik apie spinteles kolkas galvoju ax.gif prieziuros aisku viskam reikia bet kai as greitai ir ne ypac tvarkingai gamynu valgyt doh.gif tai kraupu,vien prisiminus kaip vakar zalios spalvos spintele burokais buvo aptaskyta blush2.gif aisku tuoj pat viska isvaliau smile.gif

QUOTE(#tagra# @ 2012 10 02, 09:34)
Mums va tik vakar isbetonavo, siandien eijau pasiziureti, vaikscioti jau galima, nebesminga pedos jau....tikiuosi dzius gerai g.gif
O kaip butu dar po menesio, jei nera labai skubu, kad apsigyventi tame plote, manau nebus bedos, tiesiog ilgiau palauksit ir tiek....
Bents jau mane ramino, sake nieko tokio rudeni betonuoti...o kaip bus pamatysim veliau, ar gerai darem ar ne 4u.gif

tai,kad tame ir beda,kad remonta planuojame tame bute,kuriame gyvename,detis nera kur.

QUOTE(sbo @ 2012 10 02, 09:37)
Pas mus balta virtuve. Spinteles kazkaip viskas ok, neuzkliuna, pavalai kartas nuo karto ir gerai, svarbiausia neapleisti. Bet jau grindys  doh.gif  Nebedeciau baltu. Valyk, valyk ir valyk...

ne,baltu grindu nenorime.man kazkas tokio patinka,megstu kontrastus smile.gif
user posted image
O tarp spinteliu,irgi ta pati medziaga,laminatas?kaip ir ant grindu?kaip galvojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 02 spalio 2012 - 09:12
QUOTE(rasiux- @ 2012 10 02, 10:00)
būtų man tokia patikus, bet brangi... Pasirinkom plokštę. Žadėjo jau šią savaitę pagamint, žiūrėsim kaip bus  g.gif , labai smalsu kaip atrodys mano sugalvoti spalvų deriniai  ax.gif

hmm, kad gal nebus labai brangu g.gif nors dizainerė sakė, kad čia lietuvių gamybos, bet man atrodo, kad fasadai yra lenkiški, nes lygiai tokius pačius radau viename tinklalapyje.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 10 02, 10:11)
]O tarp spinteliu,irgi ta pati medziaga,laminatas?kaip ir ant grindu?kaip galvojate?

tarp spinteliu manau toks pat kaip stalvirsis... nes tikrai yra toks...
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 10 02, 09:28)

Stalviršio paviršius - tai ne laminatas, o HPL. smile.gif O tarp spinteliu gali būti ir HPL dengta plokštė ir laminuota plokštė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 10 02, 10:28)

I stalvirsi net neatkreipiau demesio doh.gif iskart i akys krenta vienodos grindys su siena tarp spintu.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 10 02, 11:18)
I stalvirsi net neatkreipiau demesio doh.gif iskart i akys krenta vienodos grindys su siena tarp spintu.

stalvirsis riesutmedziai: smile.gif man rodos panasus kazkuris

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
4u.gif
bet grindys ir dalys sienos irgi riesutmiedis?tik kitos medziagos g.gif Pav. pirmoje nuotraukoje man graziausias is situ ir gal praktiskesnis,trupiniu nesimatys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 02 spalio 2012 - 10:56
QUOTE(Nanita @ 2012 10 02, 11:54)
4u.gif
bet grindys ir dalys sienos irgi riesutmiedis?tik kitos medziagos g.gif Pav. pirmoje nuotraukoje man graziausias is situ ir gal praktiskesnis,trupiniu nesimatys biggrin.gif

grindu laminatas gali vadintis riesutmedziu irgi turbut.. tik aisku jau skirtingi dalykai.. grindims laminatas.. o kaip sake Desimtukas stalvirsis HPL, o sienele arba HPL arba laminuota tokiu pat rastu plokste

o man per ryskus tas pirmas.. imciau naturalesne spalva. biggrin.gif 2 arba 4.. sienele nedeciau tokia pat.. man butu perdaug.. blush2.gif
beje yra plyteliu laminato imitacija... tokios ilgos ale lentos.. man labai grazu.. thumbup.gif apie grindis as cia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Google: 02 spalio 2012 - 11:17