QUOTE(Google @ 2012 09 29, 18:08)
bandau skaiciuotis dabar kiek cia lieka iki sienos...
stalvirsis 60cm + tarpas 1m + sala 60cm + stalas 140cm = 3.6 m... lieka 40cm iki sienos.. ne per mazai..? dar kede ir praeiti turi tilpti zmogus?
Tikrai permazai.
Jusu patalpa didele, bet kvadratine. Tad sala atkrenta. Jei jusu seima didele, tai statyciau stala laisvai, o ne kur nors iremta.
Virtuve daryciau tik balta. Pakabinamas spinteles su normaliom durelem iki lubu. O sienas daryciau ryskiai geltonas. As pati viena savo kambarelio siena nudaziau ryskiai geltonai, tai toks jausmas, kad visada sviecia saule.
O kas del stalciu. Grozis groziu, bet as dariausi 3 stalcius
. Virsutinis zemas ir du vienodi apatiniai. As gyvenu su baldais, bet ne del baldu
.
Nesamone, kad reikia mazai spinteliu. As ju turiu daug. Bet ju ir reikia, nes daug gaminu ir ne is pusfabrikaciu. Plius visokiu rakandu reikia
. Vat duoninei dar nesubrendau
. Kepiu orkaitej ir nedaznai
. Bet kai kainos taip zveriskai kyla, tai jauciu pribresiu
.
Papildyta:
QUOTE(ValSve @ 2012 09 29, 20:05)
Hmmm, tikrai per mažai. Aš skaičiavau stalą 120 cm. Tada galima nedėt tos penktos kėdės. O būtinai stalas 140 cm? Pas mano mamą 110 cm, visai gerai, aš sau pirkčiau gal 120. O 140 tai toks jau nemenkas gaunasi
Tai jei statyt 120 cm stalą ir nedėt penktos kėdės - lieka 60 cm praėjimui. Kaip suprantu šeima jūsų susideda iš keturių asmenų, taip?
QUOTE(Google @ 2012 09 29, 20:45)
nebutinai 140cm, paziurejau nete pietu stalo matmenis gal ir uztektu mazesnio 140 cm turbut labiau svetaines stalas. taip, kol kas 4
Turint tokia virtuve ir statyti tik 120cm stala
ir butinai iterpti tokia siaura sala. Nu nezinau nezinau. Nei padorus stalas, nei padori sala.
O kai turesit sveciu, kur juos susodinsit? Gal turit atskirai dar valgomaji?
Mes abu su vyru buvom uz dideli stala. Tai dabar turim 175 cm. Nu pats tas 4 asmenim. Is bedos ir 6(2 is galu pasodinam) tinka. Megstam graziai pasiserviruoti
. O jei kokius rakletus kepti, ar fondiu, tai ant tokio mazo staliuko isvis netilptu lekstes.
Papildyta:
QUOTE(Google @ 2012 09 29, 13:46)
beje ar mikrobangine nesigauna per aukstai ant orkaites? vaikams turbut be sansu prieit...
na imeskit fotkiu su sala+stalas mazoms erdvems (kaip kad mano 4*4,2 m
)
beje idomu kaip funkcionaliai isnaudoti kampa kuris gaunasi kampe kai stalvirsis nueina gilyn uz spintu didziuliu...
pasistatyt duonkepe kad niekas nematytu?
dabar mastau gal viska sukti ir prie kitu sienu statyt...
tarkim taip... bet dabar stalas stoves tamsiausiame kampe...
langai realiai mazi... pusrusis..
o ir lubos cia pat H=2.2 m
P.s.Musu seima didele planuojama, reik daug vietos prie stalo ir normaliu (ne pusbario kedziu)
Jau kyla ideju.. tik nzn ar geros... kaip gerai, kad yra SM
Man sitas variantas patinka. Galinej sienoj kabinciau spinteles, o kaitlente perkelciau prie kairios sienos. Tada laisvai stovetu gartraukis ir graziau atrodytu. Reiktu detaliau apgalvoti.
Ir stalas tikrai yra ne tamsiausiam kampe
. Cia tik optiskai atrodo. Istikruju(pagal planeli) jis stoves visai netoli lango. Plius juk darysit atskira apsvietima virs stalo.