QUOTE(Donna felice @ 2012 09 24, 12:24)
sveiki, renkames virtuves buitine technika//gal yra turinciu kaitlente be metalinio remelio? kaip ar jos praktiskos? mus visi gasdina kad nusiskaldo ju kampai ir jeigu puodas isbega viskas ant stalvirsio nuteka
Naudoju jau 8 metai be metalinio remelio. Bet ji pas mus ileista i stalvirsi.
Tai nevisi pastebi, kad ji ten isvis yra
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2012 09 24, 20:42)
Kriauklę irgi galvoju tokią su mažiuku padėklu, tik nežinau į kurią pusę praktiškiau tą padėklą nukreipti. O jei dėti taip, kaip pavaizduota nuotraukoje, tai kažkiek nuo dešinės pusės reikia atitraukti kriauklę... Kiek cm?
Šiandien dar kart išsimatavom visą ilgį. Pasirodo blogai su MB vienas kitą supratom.
Turim ne 2 metrus kaip galvojau anksčiau, o tik 1,8 m.
Žinau, kad suryja daug vietos. Bet tai vienintelė vieta mano namuose, kur ją galiu pastatyti.
Vonioje nėra kur. Nebent
unitazą išmesčiau...
Na, su ironija aš čia...
Kita vertus su tokiais komentarais užknisa - "geriau virtuvei nestatyti skalbyklės". Patikėkit daugelis ją ten stato ne dėl grožio, o dėl to, kad nėr kur vonioje įpaišyti.
Pasvajojau dabar apie didesnę vonią ir skalbyklę ten...
Jei jus desiniaranke, tai padeklas kairej. Ir atvirksciai.
Uzjauciu kai taip mazai vietos
. Mano tetule genialiai isprende sia problema.
. Prie virtuves pas ja sienine spynta. Tai toj spyntoj ir pasistate
. Gal ir pas jus yra kazkokia galimybe su netradiciniais sprendimais ka padaryti.
QUOTE(Donna felice @ 2012 09 26, 08:03)
kaitlentes is stiklo keramikos nesibraizo, bent jau as naudoju tokia 7 metai ir esu labai patenkinta. jeigu kas prikepa yra spec grambukai ir jais nugrambdai. Jeiogu baldai sviesus, tada reikia tamsaus stalvirsio, kad atmustu, o jeigu tamsus stalvirsis, tada graziau be krastelio juoda kaitlente ir tamsi kriaukle. Bent jau mano dizainere taip darysi pas mane
tik va gal praktiskiau su metaliniu krasteliu tai ir suku ar duot pirmenybe groziui ar praktiskumui..
o gal kas turite orkaite su begeliais? Ar jie reikalingi? ar verta uz juos moketi papildomus pinigus... sako, kad labai sunku juos isplauti. gal kas patars..
Braizosi jos bjaurybes, ir stalai stikliniai braizosi, ir indai stikliniai braizosi
Turiu su begeliais. Bet galima ir be ju pragyventi.
Tikrai ne pirmo butinumo reikalas.
Jie issiima. Tiksliau nuimu visa sona su begeliais ir laikiliais. Bet mano orkaite su pyrolyse. Gal del to?
Labai geras budas nuvalyti begelius ir laikyklius: uzvirinti vandeni. Supilti(tik tiek, kad apsemtu) i dubeni kur tilptu begeliai ir laikikliai ir istirpinti viena tablete indaplovio(indaplovei skirto). Deti begelius. As vis dar dapilineju verdancio vanden ir vis pamaisau. Tai apdegimai nueina kaip kokia plevele
.