QUOTE(allberto @ 2012 09 23, 21:51)
Taigi galima deti taip:
60 cm skalbimo masina;
45/60 cm indaplove;
~40 cm kriaukle, ir jeigu su padeklu dar 40 cm.
Gaunasi kad tik ~80 cm pasivagia nuo jusu darbastalio.
Jeigu dar kazko salia nededat...
Nepamiskit, kad po padeklu galit montuoti spintele/indaplove ar pan.
Tik po paciu dubeniu lieka spintele siuksliadezei.
P. S. O tokiu matmenu plautuve imkit:
60 cm skalbimo masina;
45/60 cm indaplove;
~40 cm kriaukle, ir jeigu su padeklu dar 40 cm.
Gaunasi kad tik ~80 cm pasivagia nuo jusu darbastalio.
Jeigu dar kazko salia nededat...
Nepamiskit, kad po padeklu galit montuoti spintele/indaplove ar pan.
Tik po paciu dubeniu lieka spintele siuksliadezei.
P. S. O tokiu matmenu plautuve imkit:
Jei taip su skaičiuotuvu sudėti tai aišku gaunasi. Realiai pradėjau matuoti, tai skalbyklė užims daugiau vietos. Jai darysim vietos (greičiausiai tik nišą be durelių) ir reikės keliais cm daugiau. Iš abiejų šonų nuo skalbyklės reikalingos sienelės. Jos vėl užima kelis cm. Indaplovė bus 45 cm. Turbūt kad įmontuojama. Apmąstom dar kokią rinktis. O toliau vieta kriauklei ir spintelei po ja. Pas mane ten turi būti vietos ne tik šiūkšliadežei, bet ir butinei chemijai, skalbimo priemonėms.
Kriauklę irgi galvoju tokią su mažiuku padėklu, tik nežinau į kurią pusę praktiškiau tą padėklą nukreipti. O jei dėti taip, kaip pavaizduota nuotraukoje, tai kažkiek nuo dešinės pusės reikia atitraukti kriauklę... Kiek cm?
Šiandien dar kart išsimatavom visą ilgį. Pasirodo blogai su MB vienas kitą supratom.
Turim ne 2 metrus kaip galvojau anksčiau, o tik 1,8 m.
QUOTE(Dešimtukas @ 2012 09 23, 23:08)
Skalbyklė suryja labai daug vietos, labai sumažėja pasidėjimo. Jegu tik įmanoma, tai geriau nestatyti skalbyklės virtuvėje. Neseniai dariau baldus kur virtuvės ilgis buvo 2 m, ir ten skalbyklę pastatėm. Tačiau ten šeimininkai atsisakė orkaitės, tad po virykle atsirado talpi spintelė. Mano nuomone kriauklė su padėklu gerai tik didelėse virtuvėse, mažose tai tik darbo erdvės praradimas.
Žinau, kad suryja daug vietos. Bet tai vienintelė vieta mano namuose, kur ją galiu pastatyti.
Vonioje nėra kur. Nebent unitazą išmesčiau...
Na, su ironija aš čia...
Kita vertus su tokiais komentarais užknisa - "geriau virtuvei nestatyti skalbyklės". Patikėkit daugelis ją ten stato ne dėl grožio, o dėl to, kad nėr kur vonioje įpaišyti.
Pasvajojau dabar apie didesnę vonią ir skalbyklę ten...
O ką aš virtuvėje statyčiau šioje vietoje... Būtų dar viena pastatoma spintelė virtuviniams rakandams susidėti.
O aš kol kas išsiverčiu be jos.
Beje pliusą tame matau - ribotas plotas virtuvinėse spintelėse atbaido nuo visokių pirkinių.