QUOTE(gabby_jz @ 2012 09 14, 16:39)
O sakykite, kiek jums tai kainavo..? Ir kas tas satinuotas stiklas?.....
300 euru kainavo 3m ilgio. Satinuotas-tai gal kaip matinis
.
QUOTE(Vilienė @ 2012 09 14, 16:47)
pas mano drauge tokie laikikliai, dabar labai gailisi, kad "neuždarė" nes į tarpus papuolė musyčių, uodų...
o jei pvz voras ten tinkliuką sumeistraus - aš sau darysiu uždarą stiklą
Nu neisivaizduoju koki tarpa padare, kad musyciu ir uodu ten pateko
. Pas mus jau 8+ metu stovi ir dar nieko nerasta
QUOTE(laumzirge @ 2012 09 16, 10:48)
jau kuris laikas paskaitinėju šitą temelę, nes po truputį bręstame virtuvės remontui. Iki šiol neturėjome gartraukio, tad dabar svarstome, kur jį geriau įrengti: ar šalia lauko sienos (kalti skylę į lauką, būtų minimalus atstumas ir minimaliai kampų) ar šalia kamino (iki jo būtų 2 kampai ir atstumas 1,5 metro). Jei darytume per lauko sieną (kad ir su 2 filtrais, ar kaip ten tos plokštelės, kurios atsidaro prasidėjus traukimui, vadinasi), ar neitų paskui šaltis per tą vietą? Ar neverta daryti papildomų skylių lauko sienoje, tiesiog dėti galingesnį surinkėją ir vesti į kaminą?
Turim iki laukines sienos tik apie metra. Tai per tiek metu, tik preita ziema buvo labai labai vejuota ir salta ir tik pora dienu. Tai pastebejau, kad traukia ir salta. Tai as filtrus isemiau. Idejau didelius popieriaus lapus ir vel idejau filtrus. Nieks nebepute. Bet taip labai nesaugu. Nors pas mus kaitlente, tai pries kiekviena virima, o svarbiausia pries kepima turejau issiimti tuos popierius
. Bet per tiek metu tik viena karta taip buvo. Tai skaitau, kad tikrai nera blogai. Nes istraukia tai gerai
del tokio trumpo atstumo.
QUOTE(Dešimtukas @ 2012 09 17, 10:36)
Dėl ranšluostinės būtinumo dar pagalvokite. Nors ir siuaura bet visgi atskira spintelė kur bus tik du rankšluostukai. Ji atvira, sugraiuna vaizdo vientisumą, na bet kai kurie klientai daro jas, tad sprendimas Jūsų.
QUOTE(allberto @ 2012 09 17, 10:41)
As, sekdamas sia tema ~pusmeti, supratau, kad ranksluostines nera daznai naudojamas dalykas...
Daug kas minejo, kad nors ir padaryta, imontuota, bet pakabinti nera patogu, o ir dziusta prastai...
QUOTE(babajoska @ 2012 09 17, 11:06)
Jei be nisos, tai kur zmones deda tuos ranksluoscius? jei virtuve kartu su svetaine, tai kazkaip norisi juos paslept...
Kad nelabai patogu, tai sutinku, bet pasvarsciau taip - kol gaminsiu, kabinsiu ant orkaites rankenos, o kai baigsiu - i nisa. Tik va del dziuvimo klausimas...
Turiu atvira ranksluostine ir naudoju. Niekas ten nerugsta, nes kai pakabinu ranksluoscius, tai tuos laikiklius istraukiu. Stovi atsikise, bet nesimaiso. Nes ranksluostine yra pusiasalyje sone ideta. Nuo stalo ir nuo duru puses nesimato. O kai sone prie sienos imontuota, tai net istraukta netrukdo dirbti tarp spinteliu prie sienos ir pusiasalio
. Ziauriai nemegstu ismetytu ir betkur pakabintu ranksluosciu.
QUOTE(gitulia @ 2012 09 17, 13:43)
Man jau geriau vienas ar du ranksluostukai ant radiatoriaus (arba popieriniai ranksluosciai), negu ranksluostine ir dziusta ten nekaip (greiciau rugsta), o ir sudarko visa virtuves fasada. Turejau karta per kvailuma pasidariusi, bet ir bade akis man ta skyle kol nepardaviau. Dabar nebedaryciau
Ant radiatoriaus ne perkur
. O popieriniai tai juk ne tam isprincipo skirti. Plius ziaurus gamtos tersimas/ niokojimas
, jei naudoti indu valymui ir t.t.
QUOTE(Nanita @ 2012 09 17, 13:49)
Mano drauge sako,kad tikrai dabar nedarytu to tarpo ranksluosciams,nevykusiai labai pas ja padaryta
plotis apie 20cm tarp spinteliu ir per visa ju ilgi,baisiai daug vietos uzima,vietoj daryciau krepsi buteliams ar platesne spintele.O ranksluoscius ar i skalbykle skalbti ar ant radiatoriaus pasidziovinti deda.
As tai tik vienkartinius popierinius naudoju,tai eigoje reikes galvoti,dometis kur,kaip tvirtina tos vienkartinius
pries darant remonta,nete ieskau info,nuotrauku,pastebejau,kad dabar virtuves baldai(pagrinde) be tu imontuojamu mazu lempuciu virsuje,virs stalvirsiaus.Tai kaip tada,koks apsvietimas?Ir dingo tas vamzdis(nzn kaip teisingai pasakyti
)tas kuris prikabinamas tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu,ant kurio kabinami irankiai.Gal jei del bendro vaizdo,man graziau be jo,bet ar patiogu,kai viska is spintu traukti reikia?
Del ranksluosciu jau rasiau.
Tie pakabinami irankiai tai man siaubas. Kiek valyti reikia
. Viskas is stalciu traukiama
. Zymiai tvarkingiau atrodo virtuve, kai viskas sukaisiota
.
QUOTE(Dešimtukas @ 2012 09 18, 09:30)
O gal visgi paklausykit vyro.
Stiklas tarp spintelių - mada. Mados ateina ir praeina. Plytelės - klasika, tvirta, ilgaamžiška ir gražu. Jeigu manote, kad siūlėse tarp plytelių kaupiasi nešvarumai, tai todėl, kad siūlės užteptos netinkamu siūlių glaistu. Reikia impregnuoto siūlių glaisto, kuris atsparus drėgmei, jo paviršius lygus ir lengvai nusivalo. Pasikartosiu, virtuvėje reikia labai nedaug plytelių, tad net jeigu išsirinksite pačias prabangiausias, vis tiek kainuos nelabai brangiai.
Nu kokia mada
. Viskas zengia i prieki. Minimalistinese virtuvese su blizgiais pavirsiais ir granito stalvirsiais ir granito grindim kaip isipaisytu plyteliu klasika? Butu sviestas sviestuotas
.
QUOTE(Blue_rose @ 2012 09 20, 08:25)
Mums tai patiems reikia issirinkt.. baldininkai nelabai padeda siuo klausimu.
Tai dabar vargstu su gartraukio pasirinkimu.
Buvau issirinkusi
Elicos eliper jo istraukimas perimetrinis, pagal gamintoja traukia iki 630 m3/val , pagal lietuviu psl iki 900 m
/val. , bet pasirodo jam reikes 42cm spintelės - kas reiškia, kad gali kliuti galva.
Tai dabar reikia issirinkt kita siauresni, kad tilptu i 32cm spintele ir kad trauka didele butu
Ziurineju
Elica Glide , tik neramina tas stiklas.. ar nesiteplios, ar neatrodys griozdiskai tas gartraukis. Gal teko kokios kitos firmos istraukiama gartrauki deti, kad trauka butu didesne nei 600m3/val.
Vat gartraukis su stiklu reikalauja daugiau prieziuros.
Bet vistiek jis man laisvai stovintis(90cm plocio) su stiklu ne toks griozdiskas atrodo, kaip vien is metalo. Tad tenka dazniau papluseti
.