Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Maniskiai dar siltnami beveik visi, parsinesiau tik mammi viena, Pseudolithos ir Trichocaulon, likusius tai dar bent pora savaiciu laikysiu g.gif
Atsakyti
As primenu, kad pas mane po grynu dangum stovejo, o lietaus ir vesos dabar daug. Parsitempiau. Dar kazkokia audra sianakt zadejo.
Atsakyti
O mes jau irgi viską susinešėm namo karsta.gif, palaistėm actara, nupurškėm schulz'u. Visko tvarkymas truko 3 dienas doh.gif Manau jau buvo laikas, nes dar reikia, kad pradžiūtų kol neatšalo visiškai ir tegu jau namuose ruošiasi žiemos miego rolleyes.gif Žodžiu tvarka jau ir kokie jie man gražūs po vasaros, tokie atsigavę, gera žiūrėti cool.gif
Atsakyti
Mig ar bandei skaiciuoti kiek turi kaktusu?As 110 rolleyes.gif

Syvakar sunesiau ir as paskutinius,ant kuriu pykstu,kad nezydi.Lyg rytais matau pasale buna,nerizikuosiu.
Atsakyti
mano crasula falcata pražydo
Papildyta:
labai didelės nuotraukos įsikėlė
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 10 06, 00:51)
Mig ar bandei skaiciuoti kiek turi kaktusu?As 110 rolleyes.gif

Jau 110 be galo daug atrodo thumbup.gif na bet suskaičiavau ir savo, net baisu rašyti doh.gif lotuliukas.gif apie 310 kaktusų ir 150 sukulentų cool.gif

QUOTE(voveriukstis @ 2012 10 06, 10:31)

Labai gražus ir įspūdingas žiedas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
ačiū Migmig, vis leido leido stiebą o paskui kad sužydo o dar ir kvepia visas kambarys
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 10 06, 10:31)

bigsmile.gif kaip gražu wub.gif thumbup.gif kuom kvepia?
Atsakyti
man kvapas panašus į hoya bella
Atsakyti
Noriu pasigirti - gražaus darbo jubiliejaus proga gavau iš kolegų dovaną. Štai ji.
user posted image
user posted image
Atsakyti
graži dovana smile.gif
Atsakyti
Manieji kaktusiukai, jau palikti ziemoti, tik tiek kad bus kambaryje per ziema tikiuosi visi isgyvens unsure.gif
Atsakyti