Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2012 09 24, 21:48)
Kazin ne tokie pat, kaip musiskos daigyklos  g.gif

jie tokie kaip Senukuose buvo kvadratiniai juodi 9X9cm, tik itališki truputi storesni, bet vis tiek minkšti, nes iš polietileno. Aš pirkau prieš tris metus - na minkštoki, bet dydis labai man tiko smile.gif
o daigyklos tai manau yra iš kažko kito padarytos, nes daug plonesnės
Atsakyti
Na pabandysiu juos. Tik persodinimas vyks pavasari, ir vel doh.gif
Atsakyti
Paskutiniai vasaros žiedeliai biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
evora kokios ryškios spalvytės thumbup.gif ypač graži priešpaskutinė foto wub.gif
Atsakyti
Na yskiepintas prazydo-tai tu gera ranka turi,dar niekur nebuvau maciusi prazydinto.
4u.gif
O kur pirkai E.rigidissimus?man jie grazuoliai.
Atsakyti
Evora opuncija didele pas jus, kad jau zydi?
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 09 27, 17:26)
Na yskiepintas prazydo-tai tu gera ranka turi,dar niekur nebuvau maciusi prazydinto.
4u.gif
O kur pirkai E.rigidissimus?man jie grazuoliai.

Ir aš nemaniau , kad raudoni, oranžiniai ar geltoni įskiepyti kaktusai gali žydėti. Buvo tikra staigmena ir daug džiaugsmo thumbup.gif E.RIGIDISSIMUS- ,,Vaivorykštinį kaktusą'' pirkau Šiaulių ,,Ermitaže'' ir jums visiems parašiau, kad yra pirkti. Tai buvo mano pirmoji žinutė.
Papildyta:
QUOTE(Wilmaw @ 2012 09 27, 18:52)
Evora opuncija didele pas jus, kad jau zydi?

Opuncijos aukštis 84 cm. Artėjam prie 10 metelių. Žydi tik viena šaka ir taip jau 4 metai. Būna po 2-3 žiedus. Šiemet pražydo antrą kartą. ,,Gyvena '' daugiabučio laiptinėje ir gerai pašala žiemą.

user posted image
Atsakyti
evora thumbup.gif as irgi pirma karta matau iskiepyta zydinti.
Atsakyti
user posted image
Sveiki, kažkas užpuolė mano kaktusus blink.gif , balti dariniai kažkokie, nusikrapšto jie, ir susimaigo, viduj tarytum skystis kažkoks, gal vabaliukai kažkokie ar amarai? padėkit ką daryt? doh.gif
Atsakyti
Gali uzkresti kitus kaktusiukus.

Voratinkline erkute. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva7776 @ 2012 09 30, 19:37)
Gali uzkresti kitus kaktusiukus.

Voratinkline erkute. smile.gif

bet kad nei voratinkis matyti nei juda šitas daiktčiukas doh.gif ar čia jo stadija kažkokia? kaip naikint?
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2012 09 30, 18:42)
bet kad nei voratinkis matyti nei juda šitas daiktčiukas doh.gif ar čia jo stadija kažkokia? kaip naikint?

miltuotasis skydamaris smile.gif
Atsakyti