Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

VISOMS GRAŽIŲ ŠVENČIŲ newyear.gif 000552.gif 000552.gif 000552.gif 000552.gif 000552.gif
Atsakyti
newyear.gif Su SVENTEMIS!!!!
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 12 26, 10:48)
newyear.gif Su SVENTEMIS!!!!

Gal ir vėluoju,bet skubu prisipažinti jog 3-ios vietos laimėtojas su raudonom antenom tai maniškis biggrin.gif .Su šventėm visas newyear.gif
Atsakyti
Su Šventėm, praėjusiom ir artėjančiom 000059.gif 000054.gif 000059.gif

Merginos, šiandien man paštininkė didžiulę dėžę dovanų atnešė wub.gif kad jūs žinotukėt koks gražus evoros darbukas ir dar visokių dovanėlių prie jo pridėta. wub.gif Anyta žiūrėjo, žiūrėjo ir sako - nu gražesins už tikrą, žydi žiemą.
Evora, dar kartą ačiū už prizą ir dovanėles.
Atsakyti
Tai jau į sveikatą, gražiai aukite. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2012 12 27, 19:31)
Su Šventėm, praėjusiom ir artėjančiom  000059.gif  000054.gif  000059.gif

Merginos, šiandien man paštininkė didžiulę dėžę dovanų  atnešė  wub.gif kad jūs žinotukėt koks gražus  evoros darbukas ir dar visokių dovanėlių prie jo pridėta.  wub.gif  Anyta žiūrėjo, žiūrėjo ir sako - nu gražesins už tikrą,  žydi žiemą.
Evora, dar kartą ačiū už prizą ir dovanėles.

Pavyyyyyydžiu, negana, kad tokį puikų kaktusą turi, bet dar ir Evoros megztą gavai bigsmile.gif Neteisingas gyvenimas. Teks pačiai nusinerti kaktusiuką doh.gif

O aš tai gyvenu - kaip indenas. Žodžiu šitais šventiniais vakarai užsidedu tokią padidinamojo stiko kaukę su prožekturiuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasiimu adatą ir smaigstau nuo sėjinuku kažkokius rožinius skydmarius. Du jau tarp medžioklės trofėjų thumbup.gif Gal net ant sienos juos prisiklijuoti wub.gif Jie tokie rooožiniai. Maniau, iš pradžių kad asterias variagatinis auga... ale paskui pamačiau su ta kaukę... Gera kaukė- jei labai panorėčiau, tai net kojytes jiems galėčiau nurauti blink.gif doh.gif
Atsakyti
Daug graziu spygliuotu svajoniu 2013 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Su naujaisiais metais drinks_cheers.gif

Gražių žiedų, naujų pirkinių ir sėkmės auginant jau turimus 4u.gif
Atsakyti
Hm, beveik gavau progą uždaryt temą, bet vis tik atsinešu savo žydėtoją, kurios tikslios rūšies taip ir nesužinojau (jau nekalbant apie tai, kad daugumoj aprašų nurodomas žydėjimo metas pavasaris - vasara). O maniškė štai, dabar....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 03 sausio 2013 - 13:21
Mano vienas sukulentas irgi labai panasiai dabar zydi, o istremtas ziemot rusin doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti