VISOMS GRAŽIŲ ŠVENČIŲ
Su SVENTEMIS!!!!
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 12 26, 10:48)
Su SVENTEMIS!!!!
Gal ir vėluoju,bet skubu prisipažinti jog 3-ios vietos laimėtojas su raudonom antenom tai maniškis .Su šventėm visas
Su Šventėm, praėjusiom ir artėjančiom
Merginos, šiandien man paštininkė didžiulę dėžę dovanų atnešė kad jūs žinotukėt koks gražus evoros darbukas ir dar visokių dovanėlių prie jo pridėta. Anyta žiūrėjo, žiūrėjo ir sako - nu gražesins už tikrą, žydi žiemą.
Evora, dar kartą ačiū už prizą ir dovanėles.
Merginos, šiandien man paštininkė didžiulę dėžę dovanų atnešė kad jūs žinotukėt koks gražus evoros darbukas ir dar visokių dovanėlių prie jo pridėta. Anyta žiūrėjo, žiūrėjo ir sako - nu gražesins už tikrą, žydi žiemą.
Tai jau į sveikatą, gražiai aukite.
QUOTE(Daivike. @ 2012 12 27, 19:31)
Su Šventėm, praėjusiom ir artėjančiom
Pavyyyyyydžiu, negana, kad tokį puikų kaktusą turi, bet dar ir Evoros megztą gavai Neteisingas gyvenimas. Teks pačiai nusinerti kaktusiuką
O aš tai gyvenu - kaip indenas. Žodžiu šitais šventiniais vakarai užsidedu tokią padidinamojo stiko kaukę su prožekturiuku pasiimu adatą ir smaigstau nuo sėjinuku kažkokius rožinius skydmarius. Du jau tarp medžioklės trofėjų Gal net ant sienos juos prisiklijuoti Jie tokie rooožiniai. Maniau, iš pradžių kad asterias variagatinis auga... ale paskui pamačiau su ta kaukę... Gera kaukė- jei labai panorėčiau, tai net kojytes jiems galėčiau nurauti
Daug graziu spygliuotu svajoniu 2013
Su naujaisiais metais
Gražių žiedų, naujų pirkinių ir sėkmės auginant jau turimus
Gražių žiedų, naujų pirkinių ir sėkmės auginant jau turimus
Mano vienas sukulentas irgi labai panasiai dabar zydi, o istremtas ziemot rusin