Sveikinu nugalėtojus , dalyvius už drąsą , ir aišku organizatorius už tikrai šaunią idėją , drąsą, kantrybę. Ir labai smagu, kad Norvide taip gražiai visus pagerbė, kiekvieną dalyvį paminėjo.. Lauksim naujų konkursų...juk pavasaris dar taip toli..
Po konkurso aišku kai ko prireikė ..ieškosim.
Linksmų ateinančių švenčių!!!! Taikos ir ramybės ir dar daug daug naujų kaktusų ...turėjau omeny ..ir svajonių išsipildymo.
Smagus konkutsėlis ačiū organizatirėms kad išjudino kaktusininkes ir forumą žiemos miego laiku.
Dideliausias ačiū auksarankei evora nes tie jos megsti kaktusėliai fantastiški ir labai džiaugiuosi, kad viena jų papuoš ir papildys mano kolekciją, nes tas Nr. 38 mano.
Merginos ačiū už aktyvų dalyvabimą, sveikinimus, gerą nuotaiką. Jūs fantastiškos
Dideliausias ačiū auksarankei evora nes tie jos megsti kaktusėliai fantastiški ir labai džiaugiuosi, kad viena jų papuoš ir papildys mano kolekciją, nes tas Nr. 38 mano.
Merginos ačiū už aktyvų dalyvabimą, sveikinimus, gerą nuotaiką. Jūs fantastiškos
sveikinimai nugalėtojai
prie paveikslėlio užrašas:
šeimininke,man atrodo tavo kaktusai bando pabėgti...
)
prie paveikslėlio užrašas:
šeimininke,man atrodo tavo kaktusai bando pabėgti...
)
QUOTE(Daivike. @ 2012 12 20, 05:57)
Tai va kieno jis Sveikinimai
Papildyta:
Na, o manieji tai 4 ir 6 vietas laimejo, bei tolimesnes.
Sveikinu Daivike su pirmaja vieta - grazuolė Copiapoa
Sveikinu ir kitas prizininkes ir dalyves - smagus buvo konkursas.
Mano - nr. 45 Thelocephala esmeraldana.
Sveikinu ir kitas prizininkes ir dalyves - smagus buvo konkursas.
Mano - nr. 45 Thelocephala esmeraldana.
Daivike. Sveikinimai
Mano kaktusiukas Nr.42-5vieta
Ir dar kitos tolimesnės
Mano kaktusiukas Nr.42-5vieta
Ir dar kitos tolimesnės
QUOTE(zebrina @ 2012 12 20, 12:27)
Sveikinu ir aš Daivikę
Bet jūs neišsižadėkite ir tų kaktusų, kurie tolimesnėse vietose
Mano kaktusas Nr 1 melocactus. Negavo nei vieno taško, bet man jis pats gražiausias . Beje dabar jis intensyviai augina vaisius, nemiega. Tikriausiai nori būti kalėdiniu kaktusu
Įdomiai tie žmonės balsuoja
Du melokaktusai, beveik identiški, bet vienas nesurenka nei vieno taško, o kitas atkreipia 3 žmonių dėmesį ir renka aukštus taškus. Matyt tai priklauso nuo vietos konkurse-pirmus pamiršta, nes jau spėja atsibosti, kol kitų šviežutėlių sulauki.
Statistika teigia, kad Eurovizijoje dar niekada nelaimėjo Nr.1 ir nemano ,kad taip kada nors atsitiks.
O Norvidės kaktusėlis tikrai vertas dėmesio-su didžiule karūna ir dar sėklytės visame gražume.
Visų kaktusiukai labai šaunūs, ačiū už pasirodymus
Du melokaktusai, beveik identiški, bet vienas nesurenka nei vieno taško, o kitas atkreipia 3 žmonių dėmesį ir renka aukštus taškus. Matyt tai priklauso nuo vietos konkurse-pirmus pamiršta, nes jau spėja atsibosti, kol kitų šviežutėlių sulauki.
Statistika teigia, kad Eurovizijoje dar niekada nelaimėjo Nr.1 ir nemano ,kad taip kada nors atsitiks.
O Norvidės kaktusėlis tikrai vertas dėmesio-su didžiule karūna ir dar sėklytės visame gražume.
Visų kaktusiukai labai šaunūs, ačiū už pasirodymus
Aš pati labai įdomiai balsavau. Rinkau pagal tai kokį kaktusą norėčiau turėti ant savo palangės. Kadangi melocactusą turiu,tai už kitą melocactusą nebalsavau .
Dar labai įdomu, kurios kaktusas tas senolis Nr.43. Nu toks tikrai vertas numylėtinio vardo
Dar labai įdomu, kurios kaktusas tas senolis Nr.43. Nu toks tikrai vertas numylėtinio vardo
QUOTE(Norvide @ 2012 12 20, 20:08)
Aš pati labai įdomiai balsavau. Rinkau pagal tai kokį kaktusą norėčiau turėti ant savo palangės. Kadangi melocactusą turiu,tai už kitą melocactusą nebalsavau .
Nr.43-mano (Tikrai milžinas ,lyginant su kitais turimais,o galėjo konteineryje atsidurt..kol parsinešiau subadė visą )
dar mano nr.39,40,41,42,44.
O aš labai sunkiai išsirinkau tarp Nr1 ir 30 Melocactus'ų-abu toookie panašūs Jei būtų buvę ne 6 o 10 vietų,turbūt abu būčiau įrašius
(Nr.30 daviau 6 taškus )
Sveikinimai Daivikei
Maniškiai 24, 25,26.
Maniškiai 24, 25,26.
QUOTE(pavilonyte @ 2012 12 20, 21:21)
25 labai patiko (gal kokį vaikiuką būtų galima pavasarį?)