Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Sveikinu nugalėtojus thumbup.gif , dalyvius už drąsą , ir aišku organizatorius už tikrai šaunią idėją , drąsą, kantrybę. Ir labai smagu, kad Norvide taip gražiai visus pagerbė, kiekvieną dalyvį paminėjo.. thumbup.gif Lauksim naujų konkursų...juk pavasaris dar taip toli..
Po konkurso aišku kai ko prireikė biggrin.gif ..ieškosim. lotuliukas.gif
Linksmų ateinančių švenčių!!!! 4u.gif 4u.gif Taikos ir ramybės ir dar daug daug naujų kaktusų ...turėjau omeny ..ir svajonių išsipildymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 20 gruodžio 2012 - 01:25
Smagus konkutsėlis wub.gif ačiū organizatirėms kad išjudino kaktusininkes ir forumą žiemos miego laiku. 4u.gif
Dideliausias ačiū auksarankei evora nes tie jos megsti kaktusėliai fantastiški wub.gif wub.gif ir labai džiaugiuosi, kad viena jų papuoš ir papildys mano kolekciją, nes tas Nr. 38 mano.
Merginos ačiū už aktyvų dalyvabimą, sveikinimus, gerą nuotaiką. Jūs fantastiškos 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai nugalėtojai 4u.gif

prie paveikslėlio užrašas:
šeimininke,man atrodo tavo kaktusai bando pabėgti...
smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2012 12 20, 05:57)
Dideliausias ačiū auksarankei evora nes tie jos megsti kaktusėliai fantastiški wub.gif  wub.gif ir labai džiaugiuosi, kad viena jų papuoš ir papildys mano kolekciją, nes tas Nr. 38 mano.

Tai va kieno jis bigsmile.gif Sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
Na, o manieji tai 4 ir 6 vietas laimejo, bei tolimesnes.
Atsakyti
Sveikinu Daivike su pirmaja vieta 4u.gif - grazuolė Copiapoa wub.gif
Sveikinu ir kitas prizininkes ir dalyves 4u.gif - smagus buvo konkursas.
Mano - nr. 45 Thelocephala esmeraldana.
Atsakyti
Daivike. Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano kaktusiukas Nr.42-5vieta smile.gif
Ir dar kitos tolimesnės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 20 gruodžio 2012 - 12:29
QUOTE(zebrina @ 2012 12 20, 12:27)
Daivike. Sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano kaktusiukas Nr.42-5vieta smile.gif
Ir dar kitos tolimesnės ax.gif

Sveikinu ir aš Daivikę thumbup.gif

Bet jūs neišsižadėkite ir tų kaktusų, kurie tolimesnėse vietose mirksiukas.gif

Mano kaktusas Nr 1 melocactus. Negavo nei vieno taško, bet man jis pats gražiausias biggrin.gif . Beje dabar jis intensyviai augina vaisius, nemiega. Tikriausiai nori būti kalėdiniu kaktusu biggrin.gif
Atsakyti
Įdomiai tie žmonės balsuoja g.gif
Du melokaktusai, beveik identiški, bet vienas nesurenka nei vieno taško, o kitas atkreipia 3 žmonių dėmesį ir renka aukštus taškus. Matyt tai priklauso nuo vietos konkurse-pirmus pamiršta, nes jau spėja atsibosti, kol kitų šviežutėlių sulauki.

Statistika teigia, kad Eurovizijoje dar niekada nelaimėjo Nr.1 ir nemano ,kad taip kada nors atsitiks.

O Norvidės kaktusėlis tikrai vertas dėmesio-su didžiule karūna ir dar sėklytės visame gražume. thumbup.gif

Visų kaktusiukai labai šaunūs, ačiū už pasirodymus wub.gif
Atsakyti
Aš pati labai įdomiai balsavau. Rinkau pagal tai kokį kaktusą norėčiau turėti ant savo palangės. Kadangi melocactusą turiu,tai už kitą melocactusą nebalsavau biggrin.gif .

Dar labai įdomu, kurios kaktusas tas senolis Nr.43. Nu toks tikrai vertas numylėtinio vardo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2012 12 20, 20:08)
Aš pati labai įdomiai balsavau. Rinkau pagal tai kokį kaktusą norėčiau turėti ant savo palangės. Kadangi melocactusą turiu,tai už kitą melocactusą nebalsavau  biggrin.gif .

Dar labai įdomu, kurios kaktusas tas senolis Nr.43. Nu toks tikrai vertas numylėtinio vardo  thumbup.gif

Nr.43-mano ax.gif (Tikrai milžinas ,lyginant su kitais turimais,o galėjo konteineryje atsidurt..kol parsinešiau subadė visą biggrin.gif )
dar mano nr.39,40,41,42,44.

O aš labai sunkiai išsirinkau tarp Nr1 ir 30 Melocactus'ų-abu toookie panašūs doh.gif biggrin.gif Jei būtų buvę ne 6 o 10 vietų,turbūt abu būčiau įrašius smile.gif
(Nr.30 daviau 6 taškus wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 20 gruodžio 2012 - 21:21
Sveikinimai Daivikei 4u.gif
Maniškiai 24, 25,26.
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 12 20, 21:21)
Sveikinimai Daivikei  4u.gif
Maniškiai 24, 25,26.

25 labai patiko wub.gif (gal kokį vaikiuką būtų galima pavasarį?) blush2.gif
Atsakyti