Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(evora @ 2012 12 12, 21:46)
Man tai labiausiai patiko Tinos echinopsis  auksiniais žiedais. thumbup.gif

4u.gif isdavei mane biggrin.gif nors jis jau turbut mano vizitine tapes, nieko cia nepaslepsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2012 12 12, 21:46)
Man tai labiausiai patiko Tinos echinopsis  auksiniais žiedais. thumbup.gif

Na ir plepumas doh.gif balsavimas dar tik prasidėjo, o jau skelbia kuris kieno kaktusas. Gal kurios ir žino koks Tinos kaktusas, bet yra kurios ir nežino.
Nors ir kaip gaila būtų, už tokią meškos paslaugą reiktų šį kaktusėlį diskvalifikuoti, ar kažkiek procentų nuimti balsus. Arba kaip nors nubausti plepę.
Galvokit kaip norit, čia gal organizatorė tars žodį, bet taip elgtis nesąžininga.
Atsakyti
Balsuoju už šiuos grožius wub.gif

1. 45
2. 44
3. 49
4. 18
5. 41
6. 17
Atsakyti
o aš negaliu apsispręsti niekaip - visi labai žavūs, nebežinau į ką kreipt dėmesį, ar žiedus , ar spyglius doh.gif reiks savaitgalį pamąstyt biggrin.gif

QQ, nedarykim kriminalo, manau tos kurios čia dažnai lankosi, sugebėjo atskirt kas kieno bent didžiąją dalį, juk giriamės ištįsai ir žiedais , ir spygliais, ir vazonėliais, ir iš tikrųjų koks skirtumas kieno tas kaktusas, svarbu , kad jis išsiskiria ir norisi vis juo gėrėtis...Kitoms , aišku bus pamoka...

Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2012 12 13, 08:24)
QQ, nedarykim kriminalo ir iš tikrųjų koks skirtumas kieno tas kaktusas, svarbu , kad jis išsiskiria ir norisi vis juo gėrėtis.

drinks_cheers.gif
O evorai. dėl žiedų-matyt Jus geriau žinot kada jie žydi, bet vis gi mane dabar sąžinė graužia, kad tuos žieduotuosius aplenkiau ir visai nepaminėjau balsavime.
Konkursų nebūna per daug. biggrin.gif Net iš tų kurie dabar yra, jau yra ką rinkti. O vasarą galima būtų ir apie naują konkursą galvot.
O šauniausio kaktuso konkursą skelbt kasmet.. 4u.gif Ir dar-pamenat kaip miss rinkimuose- yra papildomos nominacijos-tai ateityje galima būtų skelbti- aukščiausio, keisčiausio ir t.t. Ir dar, kad dalyviai skelbtų būtinai ne mažiau 2 nuotraukų- vieną kaip atrodo pats kaktusas, kitą-kaip atrodo žydintys ar pačius žiedus. Tada nebūtų to svyravimo, už ką balsuot spyglius, žiedus, ar bendrą vaizdą ištisus metus.. biggrin.gif

O jei nebus gražiausiai žydinčio kaktuso konkurso-tai tada vis vien noriu pažymėti, kad man-žieduotas karalius pretendentas į pirmą vietą-Nr.48.- kad toks mažius išspaustų tokius milžiniškus žiedus ir dar tokių nepaprastų atspalvių.. wub.gif wub.gif first.gif
kitas Nr.10- fantastiški gražūs žiedai, o dar jų gausa, tikras prizininkas. Pagalvojau, kad ir man tokio reik.. blush2.gif wub.gif
Ir negaliu nepaminėt-Nr.23-gigantiškas žiedas thumbup.gif , kažkada mačiau labai panašų kaktusą žydint, visą apsipylusį žiedais vaikų sanatorijoje Druskininkuose, tai gal pusvalandį negalėjau atsitraukt, tyrinėjau, fotografavau, uosčiau (nors kvapo nebuvo)..ir ką žmonės galvojo.. lotuliukas.gif
Ir negaliu neišskirti kaip unikaliausio žiedo-tai Nr.54 wub.gif na kaip jūros žvaigždė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 13 gruodžio 2012 - 08:54
Jei leisite prisijungti,mano balsai štai tokie smile.gif

1. 34
2. 41
3. 47
4. 7
5. 53
6. 55
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 13 gruodžio 2012 - 08:53
QUOTE(rrine @ 2012 12 13, 08:24)
QQ, nedarykim kriminalo,

Kaip pasakysit. Tebūnie. Gi jūs čia visos savos, negi bausi draugę, kad ir plepę. Taip sakant, Temidės svarstyklės sugedusios. Tik nesuprantama, kam tada konkurso pradžioje buvo prašoma neskelbti vardų? Ar konkurso taisyklės buvo skelbtos svetimoms "atėjūnėms"? saviškėms negalioja?
Sėkmės balsavime. Linkiu, kad nugalėtojas būtų vertas savo vardo.
Atsakyti
QUOTE(QQ* @ 2012 12 13, 09:08)
Kaip pasakysit. Tebūnie. Gi jūs čia visos savos. Ar konkurso taisyklės buvo skelbtos svetimoms "atėjūnėms"? saviškėms negalioja?
Sėkmės balsavime. Linkiu, kad nugalėtojas būtų vertas savo vardo.

Nemanau, kad visi šie ,,akmenukai"- teisingi .. Aš galima sakyti irgi neseniai prisiplakiau prie šios temos, kai širdin įsimetė neprašyta meilė kaktusams..Ir vis per šią temą..Žiūrėjau žiūrėjau ir tik bac...ir nebėr kur trauktis. Bet niekas čia neatstūmė, nevadino ,,atėjune" ir nesakė, nekišk čia nosies, čia tik savos ..naujokėms vietos nebėr..
Net balsuot leido.. thumbup.gif , kuo esu labai patenkinta ir manau tai rodo konkurso organizatorių nešališkumą.
Užtat dabar turiu savo mini( nors ką gali žinot kas iš jų išaugs.. lotuliukas.gif ) kaktusiukų kolekciją. Gal kada nors ir aš sudalyvausiu vienam iš konkursų.. biggrin.gif blush2.gif
Ir nemanau, kad dėl konkursų verta pykti. Renkam kaktusą ir tikrai nesvarbu kas jo šeimininkė.
O dar kilo idėja-dėl dar vienos nominacijos- ogi didžiausios kaktusų kolekcijos savininkės.
Atsakyti
Kaktusu tema labai labai draugiska, ir visada prijima naujus bendramincius, kuo musu daugiau tuo smagiau, niekas cia nesipesa ir "spigliu nerauna" biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
Oi, mergaitės smile.gif aš ne apie peštynes kalbu, o apie paskelbtas konkurso taisykles. Bet jei jos neveikiančios, negaliojančios - jūsų reikalas. Nepykit, aš toks "kitoks" žmogus - drausmingas. Jei yra kažkoks susitarimas, vadinasi reikia visoms be išimties jo laikytis. Ir be žiūrėjimo pro pirštus. Arba sulaužius sutartį, sąžiningai pačiam atsakyti. Atsakingumas už savo veiksmus - vertybė. Ir nereiškia, kad tai reikia daryti su piktumu. Dabar išeina, kad lieku kalta už pareikštą pastabą.
Skelbkite konkursą viešą, su vardais, be jokių taisyklių ir nurodymų - nebus nesusipratimų 4u.gif

Atsakyti
Vau blink.gif

Visų pirma taisyklėse nebuvo numatyta apie bausmes, tai apie jas gal ir nekalbėkim, tuo labiau tikrai nemanau , kad pyktybiškai leptelėjo, išsprūdo ir tiek...Tikrai netikiu, kad dabar visos puls balsuot už Tinos kaktusą, vien dėlto , kad ji Tina... (po teisybei iš karto mačiau , kurie jos kaktusai, o kas paklius į mano lentelę, dar tikrai nežinia) .Kas dėl naujokių, tai prie ko man čia save priskirt g.gif biggrin.gif Nereikia drąstiškų pasisakymų, žiūrint į šių dienų neteisybes, tai ši tokia juokinga, juk prizas ne milijonas, o didžiausias atlygis, kad tokiu laiku yra į ką akis paganyti, beje ši iškelta problemėlė ko gero labiau visų dėmesį atkreips, nei tas vienas pagyrimas mirksiukas.gif Kitam konkursui bus pamoka, atidžiau elgsimės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oho jau ir krimininalai uzvire. Nepykit, bet kaip vaiku darzely blush2.gif Nemanau, kad evora piktybiskai kazka padare, o be to tikrai daug kas si mano echinopsi iskart pazino. Dejau ji, nes jis man isties pats paciausias. Norit - diskvalifikuokit. Vistiek jis mane ir toliau dziugins smile.gif o nugalet as tikrai nesiekiu. Aplamai isvis galvojau ar dalyvaut, nes dauguma mano kaktusu tikrai visos mate ir pazista.

QUOTE(rrine @ 2012 12 13, 10:29)
Vau blink.gif
Tikrai netikiu, kad dabar visos puls balsuot už Tinos kaktusą, vien dėlto , kad ji Tina...

Butent biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 13 gruodžio 2012 - 11:34