QUOTE(rrine @ 2012 12 13, 08:24)
QQ, nedarykim kriminalo ir iš tikrųjų koks skirtumas kieno tas kaktusas, svarbu , kad jis išsiskiria ir norisi vis juo gėrėtis.
O evorai. dėl žiedų-matyt Jus geriau žinot kada jie žydi, bet vis gi mane dabar sąžinė graužia, kad tuos žieduotuosius aplenkiau ir visai nepaminėjau balsavime.
Konkursų nebūna per daug.
Net iš tų kurie dabar yra, jau yra ką rinkti. O vasarą galima būtų ir apie naują konkursą galvot.
O šauniausio kaktuso konkursą skelbt kasmet..
Ir dar-pamenat kaip miss rinkimuose- yra papildomos nominacijos-tai ateityje galima būtų skelbti- aukščiausio, keisčiausio ir t.t. Ir dar, kad dalyviai skelbtų būtinai ne mažiau 2 nuotraukų- vieną kaip atrodo pats kaktusas, kitą-kaip atrodo žydintys ar pačius žiedus. Tada nebūtų to svyravimo, už ką balsuot spyglius, žiedus, ar bendrą vaizdą ištisus metus..
O jei nebus gražiausiai žydinčio kaktuso konkurso-tai tada vis vien noriu pažymėti, kad man-žieduotas karalius pretendentas į pirmą vietą-Nr.48.- kad toks mažius išspaustų tokius milžiniškus žiedus ir dar tokių nepaprastų atspalvių..
kitas Nr.10- fantastiški gražūs žiedai, o dar jų gausa, tikras prizininkas. Pagalvojau, kad ir man tokio reik..
Ir negaliu nepaminėt-Nr.23-gigantiškas žiedas
, kažkada mačiau labai panašų kaktusą žydint, visą apsipylusį žiedais vaikų sanatorijoje Druskininkuose, tai gal pusvalandį negalėjau atsitraukt, tyrinėjau, fotografavau, uosčiau (nors kvapo nebuvo)..ir ką žmonės galvojo..
Ir negaliu neišskirti kaip unikaliausio žiedo-tai Nr.54
na kaip jūros žvaigždė.