Na ka,italai jau pas mane drebancia sirdimi ispakavau ir esu pritrenkta tiek dydziu,tiek dovanomis ir vaiku skaiciumi apie dovanas Pediokaktuso vaikus skaiciuoi pavargau Lobivios gausiai zydejusios,rebutiju krumai oho.Svarbiausia,kad visi kaktusai aplipe vaikais,isskyrus viena rebutia.
O jie ir dovaneliu ideda? Fainai pamenu, kai musu cekas mums visiems buvo idejes, vis kazkaip smagu ant dusios gauti dar kazka prie to ko tikejais. Butinai nufotkink viska
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 11 30, 12:39)
Na ka,italai jau pas mane drebancia sirdimi ispakavau ir esu pritrenkta tiek dydziu,tiek dovanomis ir vaiku skaiciumi apie dovanas Pediokaktuso vaikus skaiciuoi pavargau Lobivios gausiai zydejusios,rebutiju krumai oho.Svarbiausia,kad visi kaktusai aplipe vaikais,isskyrus viena rebutia.
Laukiam vaizdinės medžiagos..smagiau džiaugtis kartu.. ir iš kur čia užsisakot? gal nuorodą galima?
*EljaRo*
Smagu kad taip pasisekė,ir nenusivylei augaliukais,o dovanėlės tai dar dvigubas džiaugsmas
Labai laukiam vaizdelių akis paganyt
Smagu kad taip pasisekė,ir nenusivylei augaliukais,o dovanėlės tai dar dvigubas džiaugsmas
Labai laukiam vaizdelių akis paganyt
Konkurso dalyvis Nr. 35
"Vibratorius"
Papildyta:
Kaip smagu, kad nenuvylė
Tikriausiai, kad iš čia
"Vibratorius"
Papildyta:
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 11 30, 11:39)
Na ka,italai jau pas mane
Kaip smagu, kad nenuvylė
QUOTE(nijole0619 @ 2012 11 30, 12:16)
Laukiam vaizdinės medžiagos..smagiau džiaugtis kartu.. ir iš kur čia užsisakot? gal nuorodą galima?
Tikriausiai, kad iš čia
Taip.
Mano dovana.Na ir kaina!Manasis identiskas vaiku skaiciumi,lyg butu jo cia foto.
http://www.cactus-ar...
Mano dovana.Na ir kaina!Manasis identiskas vaiku skaiciumi,lyg butu jo cia foto.
http://www.cactus-ar...
*EljaRo*, su nekantrumu laukiam pasirodant su siuntinuku
Ir dar norėjau paklaust ar tik kaktusų konkursas ar ir kitų sukulentų, ba aš supratau, kad tik kaktusų
Ir dar norėjau paklaust ar tik kaktusų konkursas ar ir kitų sukulentų, ba aš supratau, kad tik kaktusų
Nr.30 tikras fainuolis
Vienos nuostabios forumietės dėka ir aš tokį tuoj turėsiu
(evora dar kartą viešai dėkoju
Vienos nuostabios forumietės dėka ir aš tokį tuoj turėsiu
(evora dar kartą viešai dėkoju
....kartais viesumas kenkia,dabar supratau,kad dalyvis N.30 yra butent jos
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 12 02, 13:57)
....kartais viesumas kenkia,dabar supratau,kad dalyvis N.30 yra butent jos
tikrai nežinau ar jos nes net nežinau ar ji išvis tokį turi ,o man "šviežutėlį" nupirko
o be to manau kad jis nera jau toks retas kaktusas,turbūt kiekviena rimtesnė kaktusistė jį jau seniai turi,net į albumėlį lyg ir 2 jau įdėti detektyvo pabaiga
QUOTE(Norvide @ 2012 11 30, 18:17)
Labai ačiū..labai smagus puslapis, ilgam užtrukau..
Melokaktusas Nr. 30 tikrai ne mano. Kadangi jau du dalyvauja konkurse, tai nėra tikslo tokį pat įkelti trečią. Ir tikrai turiu mielesnių numylėtinių.Kelis parodžiau ir manau užteks, nes tai ne mano kolekcijos paroda.
Man labiausiai patiko Nr.35 ir 36 .Tikri gražuoliai ir labai puikiai išauginti
Įdedu savo Melokaktusų(karūnių) nuotraukas, bet ne konkursui ,o tik akims paganyti.
Man labiausiai patiko Nr.35 ir 36 .Tikri gražuoliai ir labai puikiai išauginti
Įdedu savo Melokaktusų(karūnių) nuotraukas, bet ne konkursui ,o tik akims paganyti.