Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Na ka,italai jau pas mane thumbup.gif drebancia sirdimi ispakavau ir esu pritrenkta tiek dydziu,tiek dovanomis ir vaiku skaiciumi apie dovanas bigsmile.gif Pediokaktuso vaikus skaiciuoi pavargau blink.gif Lobivios gausiai zydejusios,rebutiju krumai oho.Svarbiausia,kad visi kaktusai aplipe vaikais,isskyrus viena rebutia.
Atsakyti
O jie ir dovaneliu ideda? Fainai smile.gif pamenu, kai musu cekas mums visiems buvo idejes, vis kazkaip smagu ant dusios gauti dar kazka prie to ko tikejais. Butinai nufotkink viska bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 11 30, 12:39)
Na ka,italai jau pas mane thumbup.gif drebancia sirdimi ispakavau ir esu pritrenkta tiek dydziu,tiek dovanomis ir vaiku skaiciumi apie dovanas bigsmile.gif  Pediokaktuso vaikus skaiciuoi pavargau  blink.gif Lobivios gausiai zydejusios,rebutiju krumai oho.Svarbiausia,kad visi kaktusai aplipe vaikais,isskyrus viena rebutia.

Laukiam vaizdinės medžiagos..smagiau džiaugtis kartu.. smile.gif ir iš kur čia užsisakot? gal nuorodą galima?
Atsakyti
*EljaRo*
Smagu kad taip pasisekė,ir nenusivylei augaliukais,o dovanėlės tai dar dvigubas džiaugsmas thumbup.gif
Labai laukiam vaizdelių akis paganyt ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Konkurso dalyvis Nr. 35

"Vibratorius" smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 11 30, 11:39)
Na ka,italai jau pas mane thumbup.gif

Kaip smagu, kad nenuvylė thumbup.gif
QUOTE(nijole0619 @ 2012 11 30, 12:16)
Laukiam vaizdinės medžiagos..smagiau džiaugtis kartu.. smile.gif ir iš kur čia užsisakot? gal nuorodą galima?

Tikriausiai, kad iš čia
Atsakyti
Taip.
Mano dovana.Na ir kaina!Manasis identiskas vaiku skaiciumi,lyg butu jo cia foto.
http://www.cactus-ar...
Atsakyti
*EljaRo*, su nekantrumu laukiam pasirodant su siuntinuku drinks_cheers.gif
Ir dar norėjau paklaust ar tik kaktusų konkursas ar ir kitų sukulentų, ba aš supratau, kad tik kaktusų g.gif
Atsakyti
Nr.30 tikras fainuolis wub.gif
Vienos nuostabios forumietės dėka ir aš tokį tuoj turėsiu thumbup.gif wub.gif
(evora dar kartą viešai dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
....kartais viesumas kenkia,dabar supratau,kad dalyvis N.30 yra butent jos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 12 02, 13:57)
....kartais viesumas kenkia,dabar supratau,kad dalyvis N.30 yra butent jos  cool.gif

bigsmile.gif lotuliukas.gif tikrai nežinau ar jos biggrin.gif nes net nežinau ar ji išvis tokį turi ,o man "šviežutėlį" nupirko mirksiukas.gif
o be to manau kad jis nera jau toks retas kaktusas,turbūt kiekviena rimtesnė kaktusistė jį jau seniai turi,net į albumėlį lyg ir 2 jau įdėti mirksiukas.gif detektyvo pabaiga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2012 11 30, 18:17)
Tikriausiai, kad iš čia

Labai ačiū..labai smagus puslapis, ilgam užtrukau.. thumbup.gif
Atsakyti
Melokaktusas Nr. 30 tikrai ne mano. Kadangi jau du dalyvauja konkurse, tai nėra tikslo tokį pat įkelti trečią. Ir tikrai turiu mielesnių numylėtinių.Kelis parodžiau ir manau užteks, nes tai ne mano kolekcijos paroda.
Man labiausiai patiko Nr.35 ir 36 thumbup.gif .Tikri gražuoliai ir labai puikiai išauginti

Įdedu savo Melokaktusų(karūnių) nuotraukas, bet ne konkursui ,o tik akims paganyti.
user posted image
user posted image
Atsakyti