Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(*EljaRo* @ 2012 11 26, 00:04)
Tau nugnybsiu pavasary po vaikuty mirksiukas.gif

Butu nuostabu bigsmile.gif

O is LT jau turbut parveze kaktusus? ar patiko?
Atsakyti
Oi senai jau,susodinti.Patiko mami dydis.Mano kaktusai dabar ziemoja prie +5+6+8 truputy pergyvenu,kad neuzlinktu,bet y siltesne patalpa nesiu ,kai bus +3+4 tiktai,labai noriu sulaukti kuo daugiau ziedu.
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2012 11 24, 22:08)
turbūt reiktų paminėti kad ir fotikas tada turi būti geresnis nei tie paprasti, bet kaip ne profesionalui nelabai jis reikalingas turbūt

QUOTE(evora @ 2012 11 25, 00:50)
Ačiū, anril ,  už patarimus kaip fotografuoti. Bet nepamirškime, kad profesionalais ne iš karto tampama. O ir išmokus kaip ką daryti , dar reikia turėti retą dovaną-intuityvų grožio suvokimą. Dar nepigų ir gerą aparatą. O tokį turi ne kiekvienas.

Neatimkime iš žmonių pasirodymo džiaugsmo. Gal tai vienintelis šansas parodyti savo augintinius. Gal tai paskatins tobulėti fotografuojant ar užsidegs kolekcionavimo ugnelė. Balsuosite už labiausiai patikusius numylėtinius, taip savaime ir liks geriausieji.

Fotikas gali būti kuo paprasčiausias, kokius visi( ir aš) turime. Ir profesionalais nereikia būti,. kad išmokti keletą pagrindinių taisyklių. Reikia tik noro. Na gal po konkurso atsiras ir noras pasimokyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2012 11 26, 13:11)
Fotikas gali būti kuo paprasčiausias, kokius visi( ir aš) turime. Ir profesionalais nereikia būti,. kad išmokti keletą pagrindinių taisyklių. Reikia tik noro. Na gal po konkurso atsiras ir noras pasimokyti smile.gif

drinks_cheers.gif

O as tingine neprisiruosiu konkursui nuotrauku atrinkt blush2.gif nera upo kazkaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 26 lapkričio 2012 - 13:12
Kas ieškojot pirkti Melocactusu- Kaune,šilainių Maximoje,yra gėlių parduotuvėlė-Linažiedis,ten vakar buvo pristatyta jų,su besiformuojančia kepurėle.Kainos nežiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 11 26, 16:35)
Kas ieškojot pirkti Melocactusu- Kaune,šilainių Maximoje,yra gėlių parduotuvėlė-Linažiedis,ten vakar buvo pristatyta jų,su besiformuojančia kepurėle.Kainos nežiūrėjau.

Aš labai noriu,bet Kaunas man už 150 doh.gif gal kas galėtų pagelbėt(jei kaina ne kosminė ax.gif )
Atsakyti
Konkurso dalyvis Nr. 28

user posted image

-------------------------------------------------------------------------

Konkurso dalyvis Nr. 29

user posted image
user posted image

-----------------------------------------------------------------------------

Konkurso dalyvis Nr. 30

user posted image

----------------------------------------------------------------------------

Konkurso dalyvis Nr. 31

user posted image

-------------------------------------------------------------------------------

Konkurso dalyvis Nr. 32

user posted image

----------------------------------------------------------------------------------

Konkurso dalyvis Nr. 33

user posted image

----------------------------------------------------------------------------

Konkurso dalyvis Nr. 34

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2012 11 25, 00:21)
Tos žvakutės taip kalėdiškai nuteikia, gražu  wub.gif

Ačiū..

Papildyta:
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 11 25, 15:26)
Buvo ir man taip 4u.gif dziugavau,kad zydi,o reikia atsargiai nuimti,kartais su pacio kaktuso odele nusiima,ta vieta apdziusta,bet paskui kaktusui augant nelabai ir buna pastebima,buvo atveju kai labai graziai man tie klijai atsoko,vos uzkisus naga.Bandykite.Jei nera kliju,tai tik sausiuka istraukti belieka,liks maza skylute.

Mėginsiu, ačiū už patarimą.. 4u.gif
Atsakyti
Va kaip puikiai pasistengta, kad nuotraukos dziugintu aki bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal būtų galima dalyvio nr.29 pavadinimą suzinoti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2012 11 29, 00:08)
Gal būtų galima dalyvio nr.29 pavadinimą suzinoti? rolleyes.gif

Turetu buti Tephrocactus papyracanthus
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2012 11 29, 10:07)
Turetu buti Tephrocactus  papyracanthus

Ačiū labai!Dabar kai jau zinau pavadinima,ieskosiu pirkti bigsmile.gif
Atsakyti