Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(evora @ 2012 11 07, 18:17)
O gal tam TINA atskirą temelę įkurtų ?

Jeigu bus norinciu, tikrai galesiu ikurti temele thumbup.gif
Atsakyti
evora, labai gražu ir mintis puiki, aš tai nieko įdomaus neturiu, bet mergaitės tikrai turės ką parodyti.
Atsakyti
Tikrai puiki mintis thumbup.gif ir as gal ka rasciau idomaus parodyti bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2012 11 07, 18:45)
gal ne i tema, Evora Jūsų darbeliai pasakiski 4u.gif  thumbup.gif

Kur jau ne į temą?
Tai kur į temą?
Evora syper kaktusai 4u.gif biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Idėja faina thumbup.gif nerti kaktusai dar fainiau wub.gif Ar iš akies mezgei,ar schemas turi? Jei turi,norėčiau,kad pasidalintum ax.gif blush2.gif Kažkada turėjau mintį parodos dalyviams po tokį,atminimui padaryt,bet atsirado visokių reikalų,o ir neradau jokių aprašymų. unsure.gif

O atskira tema būtina? Manau,kad čia galima puikiai kelt nuotraukas,girtis ir diskutuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 11 07, 21:29)
evora, labai gražu ir mintis puiki, aš tai nieko įdomaus neturiu, bet mergaitės tikrai turės ką parodyti.

Tai reiktų rodyti ne kažką įdomaus, o numylėtinį. Tokių visos turi smile.gif
Atsakyti
Grazi ideja!Manau y sia tema puikiai tinkanti,juk kaktusai miega musu-prikelsime juos trumpam atsiminimuose:)
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad idėja patiko ir prizai sulaukė pagyrų wub.gif Nėriau juos iš galvos, be jokių schemų. Kadangi esu ,,žmogus artimas dailei'', tai vaizduotės stoka nesiskundžiu.Tas ir padėjo kurti formas.

DĖL KONKURSO.

Reikia nutarti iki kada jis vyks. Gal iki kokios gruodžio 20 d.? Kalėdom jau būtų ir rezultatai ir prizas. O gal iki kovo mėn.? g.gif

Pateikiant nuotrauką reikėtų nurodyti ir numylėtinio aukštį, jei vaizdas iš viršaus-diametrą(plotį). Pastebėjau, kad kartais iš nuotraukos visiškai neįmanoma suprasti realaus augalo dydžio.
Gal dar parašyti kodinį kaktuso vardą,pvz.; Pūkis, Šiurpis, Maksas, Čikita...Nes visi tie lotyniški gali sutapti keleto žmonių.

Ar neriboti pateikiamų numylėtinių skaičiaus ,ar riboti-sakykim 10 ir ne daugiau.? g.gif

Nereikia pesimistiško nusiteikimo-nieko neturiu ką parodyti. Įsivaizduokite ,kad turite 8 kaktusus. Pasilikti leidžiama vieną-kitus teks atiduoti, parduoti... Po ilgų apmąstymų pasirinksite-jis ir bus mylimiausias ir brangiausias. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2012 11 08, 18:15)

Gal dar parašyti kodinį kaktuso vardą,pvz.; Pūkis, Šiurpis, Maksas, Čikita...Nes visi tie lotyniški gali sutapti keleto žmonių.

Ir dar pasakyti kodėl būtent jis nusipelnė būti numylėtiniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2012 11 08, 18:47)
Ir dar pasakyti kodėl būtent jis nusipelnė būti numylėtiniu ax.gif

Tikrai, nes mano numylėtinis be aprašymo liks nesuprastas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal patartumėt kur galima įsigyti litopų? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Litopu nera!Yra tik litopsai biggrin.gif
Atsakyti