Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2012 11 03, 23:50)
Oi daug meteliu jam. Gal kokia 15. Cia dar sena nuotrauka jo. Pamazu suformavau medelio formos. Praeita ziema biski buvo nukentejes, nulauze pora dideliu saku man jo, bet per vasara isaugo nauji auginukai is tu vietu. Dabar dukryte vis apgeni, masina ja skint tuos lapukus. Siaip galeciau pasidalint kokia sakute.

Labai gražus, toks savotiškas bonsas. Važiuosiu į Senukus šiandien, tai jei rasiu nusipirksiu. Gaila laužyti tavąjį , bet ačiū už pasiūlymą . aciuks.gif
Atsakyti
user posted image

Mano naujokas,kazin kas per vienas g.gif
Atsakyti
Jau turiu storalapį thumbup.gif
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 11 04, 13:15)
Mano naujokas,kazin kas per vienas g.gif

Atrodo kažkoks Mammillaria g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norvide: 04 lapkričio 2012 - 20:51
Sveikutės, aš ir su savo naujokais, vienas tai mammi, o kas antrasis g.gif gal kas pagelbės user posted image
Atsakyti
mammi vardą atrodo radau, jei kas-pataisykit blush2.gif Mammillaria toluca
Atsakyti
Antras panašus į Echinofossulocactus, o dėl mammillarios, aš ją pasivadinus: Mammillaria polythele f. nuda.
Atsakyti
Pavilonytės mamiliarija be spyglių ,su balta pūkeliais dengta viršūne,o tokią vadina-M. HIDALGENSIS-BALTAGALVĖ. Dėl antrojo kaktusėlio pritariu Migmig.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 11 01, 11:12)
smile.gif
Manieji parskrenda pirmadieny wub.gif laukiu labai,vazoneliai paruosti,liko tik akmeneliu is akvariumu parduotuves nupirkti.

Gal jau turit ką parodyti?
Atsakyti
Ruduo kuo tolyn tuo niūryn. Kaktusėliai jau sustatyti poilsiui ir temų pokalbiams vis mažiau.

TURIU PASIŪLYMĄ 4u.gif

Kiekviena iš mūsų turi nemažai augintinių, bet tarp jų tikrai yra patys, patys... pačiausi numylėtiniai. Gal mažučiai, gal kreivi, gal ir parodai netinkantys, bet labiau mylimi nei visi kiti.
Siūlau pasidaryti savo numylėtinių nuotraukų parodėlę. Gal ir konkursiuką susiorganizuoti-reiktų padiskutuoti ar tai būtų įmanoma. Ar komisiją iš labiausiai patyrusių išsirinkti , ar pačios visos pareikšime savo nuomones apie labiausiai patikusį numylėtinį. O gal tam TINA atskirą temelę įkurtų ? Gal išrinkti ,,Žiūrovų numylėtinį'' ar ,,Super numylėtinį''

Nugalėtojui galėčiau pasiūlyti PRIZĄ.

Jį reiktų išsirinkti iš 6 pasiūlytų variantų. thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Arba NE. Gal kiti gali pasiūlyti GYVĄ PRIZĄ- taip bus naudingiai ar įdomiau.

Iki pavasario parodų dar labai toli, o ir ne visos dalyvauja. Taip pažintume vieni kitų kolekcijas artimiau ir sau pramogą susiorganizuotume. Ne taip liūdna būtų Kalėdų laukti.

4u.gif PAREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ 4u.gif
Atsakyti
gal ne i tema, Evora Jūsų darbeliai pasakiski 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Evora, labai graži jūsų idėja ir darbeliai thumbup.gif
Atsakyti