Manieji parskrenda pirmadieny laukiu labai,vazoneliai paruosti,liko tik akmeneliu is akvariumu parduotuves nupirkti.
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 11 01, 00:04)
Tina,as as,tiesiog senajy liepiau naikinti,berysio temtis zinuciu tukstancius paskui save,todel nikas tas pats,tik * viena daugiau,o seni postai dings uz 2sav.
Pavilonyte,pasigedau,buvai dingusi Tavo Adeniumas leidzia is sonu lapus ir is virsaus jau 3 isleido,na o karoliai-tikri karoliai
(jei nebus kur Rebutijas ir Lobivias isalinti cia-parvesiu pas jus,tik saltcio tai bijau,nors y bagaza su savimi,minuso negautu.)
Pavilonyte,pasigedau,buvai dingusi Tavo Adeniumas leidzia is sonu lapus ir is virsaus jau 3 isleido,na o karoliai-tikri karoliai
(jei nebus kur Rebutijas ir Lobivias isalinti cia-parvesiu pas jus,tik saltcio tai bijau,nors y bagaza su savimi,minuso negautu.)
Tai smagu girdėt, kad auga, aš tai negaliu atsistebėt taviškės rebutijos spartumu
Ir aš stoju į eilę perpirkimui ar mainams, dėl svarbių priežasčių nebeužsukdavau kurį laiką į forumą ir pražioplinau toookį užsakymą, belieka laukt pavasario ir kito nepražiopsot
O as turejau minty pajudinti tave ,kad daromes uzsakyma,ale...galvoju gal netas dabar laikas lysti
Aš tai už užsakymą, bet pas tave tai šilčiau, o kol pas mumis atkeliaus orai keičiasi kasdien, dabar kaip ir atšilimas, bent jau pliusas, bet nežinosi kaip po savaitės. Nors pavasarį ir orai permainingi, kaip tos vasaros pradžios reiks sulaukt
Papildyta:
Maniškis jau ir stiebą numetė, laikysiu sausai, gal vėsiau išnešti. Jei galit , tai labai laukčiau foto kaip jūsiškis atrodo
Papildyta:
QUOTE(Migmig @ 2012 10 27, 13:52)
Mano visada numeta lapus ir net stiebą, tik gumbas, kaudeksas lieka žiemai. ir taip stovi nelaistomas iki pavasario, tada lėtai bunda ir vėl ima augti. JEi augalas jaunas, galima kažkiek žemę padrėkinti ir žiemą, kad visai nesudžiūtų.
Įkelsiu vėliau nuotrauką, kaip atrodo.
Įkelsiu vėliau nuotrauką, kaip atrodo.
Maniškis jau ir stiebą numetė, laikysiu sausai, gal vėsiau išnešti. Jei galit , tai labai laukčiau foto kaip jūsiškis atrodo
QUOTE(pavilonyte @ 2012 11 01, 23:02)
Va toks, tik pas mane gal net per aukštai iš žemės iškeltas
Vau koks dičkis o gal su ,,kasom" foto turit, ar gausiai žydi pas jus, gėda sakyt, net nemačiau žiedų spalvos, tik nužydėjusį aptikau. Maniškis tai labai į žemę sulindęs, bet gal kai toks jaunas tegu taip ir lieka, pavasarį iškelsiu kiek, kad tik peržiemotų.
Šiandien toks bjaurus oras, tai kelis žiedelius, nors ir kuklius nuo palangės pasirodom vakar pasirodžius saulutei prasiskleidė, šiandien vėl užsimerkė titanopsio žiedelis ir dorstenia, kuri nuolat džiugina žiedais adeniumas vis dar žydi
Šiandien toks bjaurus oras, tai kelis žiedelius, nors ir kuklius nuo palangės pasirodom vakar pasirodžius saulutei prasiskleidė, šiandien vėl užsimerkė titanopsio žiedelis ir dorstenia, kuri nuolat džiugina žiedais adeniumas vis dar žydi
Adeniumas tai fantastiskas
gerai iš keturių du žiedai ir pas mane žydi, gaila kad ne adeniumas, labai gražūs žiedai
Pavilonyte,nugis smaguma,kad ziedeliu turite!Pas mane pmpuru daug pasmerktu sudziuvimui,tad jau nelaistau ir laikau ant palanges,nes gymnai mano gerai zydi ir be saltos verandos.
Kaip su stapelijomis darote,manoji lyg turi 3 pumpurus.Ar jai reikalingas saltas ir sausas ziemojimas
Kaip su stapelijomis darote,manoji lyg turi 3 pumpurus.Ar jai reikalingas saltas ir sausas ziemojimas
Smaguma, kai yr žiedų, smaguma kai nueini į Maximą ir vyras nuperka du kaktusus, žemių, gražų vazoną jiems, smaguma. Turiu du naujokus, vienas mammi, kito nežinau, ryt įdėsiu, gal kas identifikuos. O dėl stapelijų mano sena gera gėlių knyga rašo. kad ramybės periodas rudenį ir žiemą , vieta saulėta, temp. 8-12 . Laistyti mažai, bet žiūrėti, kad žemė visai neišdžiūtų. pas mane
tikrai šilčiau, bet žiemai keliauja ant šiaurinės palangės. dar rašo, kad tinka negilus vazonas, žemė vidutinio sunkumo- puveninė su anglies gabaliukais. Laistyti geriau vakare, purkšti.
tikrai šilčiau, bet žiemai keliauja ant šiaurinės palangės. dar rašo, kad tinka negilus vazonas, žemė vidutinio sunkumo- puveninė su anglies gabaliukais. Laistyti geriau vakare, purkšti.
Peržiūrėjau jūsų kolekcijas.
Mane sudomino storalapis iš Tinos albumo.
Šiaip esu mačiusi tų storalapių, bet iki kol nepamačiau pas Tiną jie manęs nežavėjo. O dabar man jau jo reikia .
Tai noriu paklausti kiek metų tam gražuoliui?
Mane sudomino storalapis iš Tinos albumo.
Šiaip esu mačiusi tų storalapių, bet iki kol nepamačiau pas Tiną jie manęs nežavėjo. O dabar man jau jo reikia .
Tai noriu paklausti kiek metų tam gražuoliui?
Oi daug meteliu jam. Gal kokia 15. Cia dar sena nuotrauka jo. Pamazu suformavau medelio formos. Praeita ziema biski buvo nukentejes, nulauze pora dideliu saku man jo, bet per vasara isaugo nauji auginukai is tu vietu. Dabar dukryte vis apgeni, masina ja skint tuos lapukus. Siaip galeciau pasidalint kokia sakute.