Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Kortele tikrinsiu ryt,nes masinos siandien neturiu.
Tina viso labo 10kaktusu,tai nera slavimas blush2.gif Gal dar gaus jie atsakyma,kad kortele galiojanti ir atsius 2siuntinius.
Atsakyti
Niu ka merginos laukiu 2 siuntiniu blink.gif Dieve kur juos desiu unsure.gif ,kad kokiu dar kaktusinikiu butu salia.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 10 31, 15:14)
Niu ka merginos laukiu 2 siuntiniu blink.gif Dieve kur juos desiu unsure.gif ,kad kokiu dar kaktusinikiu butu salia.

parduosit 4u.gif
Atsakyti
Teks siunta y Lt daryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 10 31, 17:53)
Teks siunta y Lt daryti unsure.gif

arba ebay parduokit, retesni turi savo kainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 10 31, 12:33)
Tina viso labo 10kaktusu,tai nera slavimas  blush2.gif

Asgi juokais parasiau friends.gif man visiskai vienodai kiek tu ten ju pirkai.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 10 31, 15:14)

Tu žvelk į viską pozityviau.Geriau dvi siuntos nei be siuntų ir pinigų mirksiukas.gif

Gali įmesti nuorodas pirktų kaktusiukų ir siuntimo kainą į LT, gal išsidalinsime juos čia mes mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai gal ir aš norėčiau ax.gif
Atsakyti
Na ir nuotykių patyrei, *EljaRo* lotuliukas.gif
Ir aš mielai perpirkčiau, tik ar nesušaltų g.gif ir įdomu ką užsisakei?
Tiesa, Rebutia Albiflora iš tavo namučių pas mane auga puikiai, jau tie du auginukai turi po kupstą vaikų wub.gif
Atsakyti
Nesusigaudau ar cia tu EljaRo*dabar esi *EljaRo* Ir avataras kitoks g.gif
Atsakyti
Tina,as as,tiesiog senajy liepiau naikinti,berysio temtis zinuciu tukstancius paskui save,todel nikas tas pats,tik * viena daugiau,o seni postai dings uz 2sav. mirksiukas.gif
Pavilonyte,pasigedau,buvai dingusi unsure.gif Tavo Adeniumas leidzia is sonu lapus ir is virsaus jau 3 isleido,na o karoliai-tikri karoliai thumbup.gif
(jei nebus kur Rebutijas ir Lobivias isalinti cia-parvesiu pas jus,tik saltcio tai bijau,nors y bagaza su savimi,minuso negautu.)
Atsakyti
Dabar jau esu tikra, kad tai tu, o tai buvau net suabejojus, nors ir daug sutapimu buvo. Ar pasieke tave kaktusai is pusseseres? Jei susidvigubino tavo usakymas, tai as mielai dali perpirksiu, stoju pirma i eile biggrin.gif
Atsakyti