Kortele tikrinsiu ryt,nes masinos siandien neturiu.
Tina viso labo 10kaktusu,tai nera slavimas Gal dar gaus jie atsakyma,kad kortele galiojanti ir atsius 2siuntinius.
Niu ka merginos laukiu 2 siuntiniu Dieve kur juos desiu ,kad kokiu dar kaktusinikiu butu salia.
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 10 31, 15:14)
Niu ka merginos laukiu 2 siuntiniu Dieve kur juos desiu ,kad kokiu dar kaktusinikiu butu salia.
parduosit
Teks siunta y Lt daryti
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 10 31, 17:53)
Teks siunta y Lt daryti
arba ebay parduokit, retesni turi savo kainą
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 10 31, 12:33)
Tina viso labo 10kaktusu,tai nera slavimas
Asgi juokais parasiau man visiskai vienodai kiek tu ten ju pirkai.
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 10 31, 15:14)
Tu žvelk į viską pozityviau.Geriau dvi siuntos nei be siuntų ir pinigų
Gali įmesti nuorodas pirktų kaktusiukų ir siuntimo kainą į LT, gal išsidalinsime juos čia mes
Tikrai gal ir aš norėčiau
Na ir nuotykių patyrei, *EljaRo*
Ir aš mielai perpirkčiau, tik ar nesušaltų ir įdomu ką užsisakei?
Tiesa, Rebutia Albiflora iš tavo namučių pas mane auga puikiai, jau tie du auginukai turi po kupstą vaikų
Ir aš mielai perpirkčiau, tik ar nesušaltų ir įdomu ką užsisakei?
Tiesa, Rebutia Albiflora iš tavo namučių pas mane auga puikiai, jau tie du auginukai turi po kupstą vaikų
Nesusigaudau ar cia tu EljaRo*dabar esi *EljaRo* Ir avataras kitoks
Tina,as as,tiesiog senajy liepiau naikinti,berysio temtis zinuciu tukstancius paskui save,todel nikas tas pats,tik * viena daugiau,o seni postai dings uz 2sav.
Pavilonyte,pasigedau,buvai dingusi Tavo Adeniumas leidzia is sonu lapus ir is virsaus jau 3 isleido,na o karoliai-tikri karoliai
(jei nebus kur Rebutijas ir Lobivias isalinti cia-parvesiu pas jus,tik saltcio tai bijau,nors y bagaza su savimi,minuso negautu.)
Pavilonyte,pasigedau,buvai dingusi Tavo Adeniumas leidzia is sonu lapus ir is virsaus jau 3 isleido,na o karoliai-tikri karoliai
(jei nebus kur Rebutijas ir Lobivias isalinti cia-parvesiu pas jus,tik saltcio tai bijau,nors y bagaza su savimi,minuso negautu.)
Dabar jau esu tikra, kad tai tu, o tai buvau net suabejojus, nors ir daug sutapimu buvo. Ar pasieke tave kaktusai is pusseseres? Jei susidvigubino tavo usakymas, tai as mielai dali perpirksiu, stoju pirma i eile