Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(EljaRo* @ 2012 10 28, 01:08)
Mes ligones,jokie antibijotikai mums nepades  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif Reikės palankyti anoniminių kaktusomanių klubą biggrin.gif

Aš noriu užsisakyti kokį 10 kaktusiukų. Nu bet bijau šalčių g.gif . Gal visos susikimbam už rankų ir pabandom pratemti šalčius . Nu o tada ... Galėsim specialiai lėktuvą užsakyti mūsų bendrai siuntai biggrin.gif
Atsakyti
As jau irgi nesiryzciau rizikuot. Augalai turi migdytis dabar, o ne keliaut, patirt stresa. Kazin ar patys italai neuzsidaro ziemos sezonui g.gif nes buna tiekeju, kurie ziema neprekiauja.

Kokia gera temperaturu lentele, reiks atsispausdint.
Atsakyti
Man irgi atrodo , kad neverta dabar užsisakinėti, reik pažiūrėt kaip per žiemą jie išgyvens, o ir pavasarį lengviau jiems prisitaikyti g.gif
Atsakyti
Mergaites turim sociai laiko kitam uzsakymui,galim ramiai rinktis 4u.gif
Temperaturu lentele super,dabar nebijosiu siek tiek vesesnes t.
Atsakyti
Ikalbejot, thumbup.gif palauksiu iki pavasario, rizikuoti neverta tikrai, nes pakeliui gali susalti.
Atsakyti
Peržiūrėjau tą temperatūrų lentelę, tai mane nustebino, kad kaktusiukai tokią žemą temperatūrą pakenčia. Pvz. GYMNOCALYCIUM BALDIANUM rekomenduoja daugelis šaltinių (vienas iš jų http://www.flowerser...p...a=2&fID=68) minimalią temperatūrą +10. O pastarasis psl net -7 laiko kaip priimtiną. Bet juk tai didžiulis skirtumas doh.gif .
Čia tik vienas iš pavyzdžių. Ar galima ta lentele pasitikėti? g.gif

Dar klausimas: Kolkas mano kaktusiukams būtų tinkama vieta žiemoti įstiklintam balkone, bet paskui tikrai jiems bus ten per šalta. Tai ar verta juos išnešti? Ar kai parnešiu į kambarį juos viduržemį jie nesugalvos, kad jau vasara?

Atsakyti
[quote=Migmig,2012 10 24, 22:16]
Tina, kadangi man teko pamatyti, tai visos labai gražios, tokios net 4 buvo užsakytos wub.gif
Tikrai nuostabūs augalai dar pora nuotraukų, jau pasodinti:
Labai jau visi gražūs,o kokie iš karto dideli net nustebau,nes čekas siunčia daug mažesnius.
Atsakyti
Nespėjau tai nespėjau į tokį nuostabių grožių užsakymą,bet mane vis dar džiugina žiedeliais maniškiai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasiukasR: 28 spalio 2012 - 22:27
QUOTE(RasiukasR @ 2012 10 28, 22:06)
Tina, kadangi man teko pamatyti, tai visos labai gražios, tokios net 4 buvo užsakytos wub.gif
Tikrai nuostabūs augalai dar pora nuotraukų, jau pasodinti:
Labai jau visi gražūs,o kokie iš karto dideli net nustebau,nes čekas siunčia daug mažesnius.

Cia tu apie mammi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 28 spalio 2012 - 22:56
Neiskenciau ir padariau uzsakyma is italu,nu ir kazin ar ne prisidirbau doh.gif
Smokejau kortele pinigus ir man viskas isnyko ekrane kur mokejomo duomenys,ir iskart atsirado puslapis kur rinktis augalus unsure.gif jokio patvirtinimo,kad sumoketa .....Bet el laiske yra atsakymas,kad pinigu negauta doh.gif vyks patikra su banku.
Siandien vel gavau laiska is ju ,kad atsiusciau emeilu visus korteles duomenis,kad butu saugiau per 2 atskirus laiskus g.gif bijojau tai,todel pernauja pasirinkau uzsakyma ir sumokejau,bet kazkokia velniava,ka jie vel atrase......tipo jusu el pastas gaveju sistemoje neatpazintas doh.gif einu pasigert doh.gif doh.gif nekisiu nagu daugiau,tiek perkame daug netu,kad net keista nepavykus siam pirkimui,mano pinigai nuplauks unsure.gif
Papildyta:

Dear Client, Key Client's on line payment management system has sent the payment card transaction, as requested on your site, to the issuer/producer of said card, which has NOT authorised the transaction.
The details of the operation are as follows:
Date of payment: 30-10-2012
Time of payment: 15:49:41
Sum: EUR 63,35
Merchant order code: 2831
Payment circuit: MasterCard
Name and Surname: ...................

Please check correspondence between the NON authorised transaction and the order, as well as that the management of any necessary process is carried out with the most suitable means and times, in accordance with the regulations in force.
Yours faithfully.
Key Client Spa
.........ot ir suprask dabar.........
Atsakyti
Tai sakai neistverei ir visa parde nusluot norejai? biggrin.gif Nemanau, kad nuplauks pinigai, vistiek kazkaip issispres.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 31 spalio 2012 - 11:46
QUOTE(*EljaRo* @ 2012 10 31, 12:35)
,todel pernauja pasirinkau uzsakyma ir sumokejau.

Tai tu du kartus mokėjai?
O iš kortelės pinigai nuskaičiuoti į jų sąskaitą?

Atsakyti